Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Jean-Marie Pfaff?

Jean-Marie Pfaff is een bekende naam in de voetbalwereld. Deze voormalige doelman uit België was actief als profvoetballer tussen 1972 en 1992 en heeft voor verschillende clubs gespeeld, waaronder Beveren, Bayern München en het Belgische nationale team.

Pfaff was een van de beste doelmannen ter wereld en won in zijn carrière diverse prijzen, waaronder vijf landstitels met Bayern München. In 1980 werd hij verkozen tot beste doelman van de wereld. 

Na zijn carrière bleef Pfaff actief in de voetbalwereld als coach, analist en televisiepersoonlijkheid. Hij was onder andere vriend van de bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid Paul de Leeuw en had een eigen tv-programma op RTL.

Naam

Jean-Marie Pfaff

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

04-12-1953

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Gepensioneerd

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld / realitytelevisie / vastgoed


Wat is het vermogen van Joseph Klibansky?

Jean-Marie Pfaff vermogen is helaas onbekend. Het is moeilijk te zeggen hoeveel geld hij heeft verdiend tijdens zijn carrière als voetballer en hoeveel hij daarna nog heeft bijverdiend met zijn werk als coach, analist en tv-persoonlijkheid.

Wel is duidelijk dat Pfaff succesvol was in zijn carrière en dat hij een goed inkomen heeft gehad. Ook Jean-Marie Pfaff salaris is onbekend.

Er zijn wel enkele geruchten over het vermogen van Pfaff. Zo zou hij in het verleden een villa in Bayern München hebben bezeten en zou hij momenteel in een luxeappartement in een chic gebouw in België wonen. Het is echter moeilijk om deze geruchten te bevestigen of te ontkrachten.

Leuke weetjes over Jean-Marie Pfaff

  • Jean-Marie bezit een villa waarvan de vraagprijs daalde in een korte periode van €1,85 miljoen naar zo'n €795.000
  • Samen met zijn familie werd Jean-Marie Pfaff in het Vlaamse programma De Pfaffs zo'n 9 jaar op de voet gevolgd

Wie is Jean-Marie Pfaff?

In zijn vrije tijd houdt Jean-Marie Pfaff zich bezig met sporten en reizen. Hij is een fanatiek golfer en heeft al verschillende golfreizen gemaakt naar exotische bestemmingen. Ook houdt hij van skiën en heeft hij al verschillende wintersportvakanties gemaakt.

Het is moeilijk om iets over de persoonlijkheid van Jean-Marie Pfaff te zeggen, aangezien er weinig informatie over hem beschikbaar is.

Wat wel duidelijk is, is dat hij altijd professioneel en bescheiden is gebleven tijdens zijn carrière als voetballer en daarna als coach, analist en tv-persoonlijkheid. Hij is een man die zijn privéleven graag voor zichzelf houdt en weinig in het openbaar deelt.

Er zijn wel enkele anekdotes over Jean-Marie Pfaff bekend. Zo was hij bekend om zijn grote vriendelijkheid en hulpvaardigheid en was hij altijd bereid om mensen te helpen. Ook was hij een hardwerkend persoon die altijd het beste uit zichzelf probeerde te halen. Dit bleek onder andere uit zijn succes als voetballer en zijn discipline om altijd in topvorm te blijven.


Waar heeft Jean-Marie Pfaff zijn geld mee verdiend?

Het is moeilijk te zeggen wat Jean-Marie Pfaff nu doet en hoe hij zijn tijd besteedt. Wel is duidelijk dat hij nog steeds geïnteresseerd is in voetbal en dat hij waarschijnlijk nog steeds actief is als coach, analist of tv-persoonlijkheid.

Verder houdt hij zich waarschijnlijk bezig met zijn passies, zoals golfen en skiën, en brengt hij tijd door met zijn familie en vrienden. Het is niet bekend of hij nog steeds in België woont of dat hij naar een andere locatie is verhuisd.


Hoeveel verdient Jean-Marie Pfaff per maand?

Het salaris van Jean-Marie Pfaff is ook onbekend. Het is niet bekend hoeveel geld hij verdiende tijdens zijn carrière als voetballer en hoeveel hij nu nog verdient als coach, analist en tv-persoonlijkheid.

Wel is duidelijk dat Pfaff een goed inkomen heeft gehad en dat hij in staat was om zichzelf en zijn familie comfortabel te onderhouden.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jean-Marie Pfaff?

Het geschatte vermogen van Jean-Marie Pfaff is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Jean-Marie Pfaff?

Het salaris van Jean-Marie Pfaff is helaas onbekend.

Is Jean-Marie Pfaff miljonair?

Het is onduidelijk of Jean-Marie Pfaff op dit moment miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>