Ben jij benieuwd naar het vermogen van JayJay Boske? Jayjay Boske: wie kent de kleine en vrolijke televisiepresentator niet? Jayjay is anno 2023 een terechte BN’er.

Daarom is iedereen ongetwijfeld benieuwd naar het JayJay Boske vermogen. Dat begrijpen we. Wij hebben het voor je uitgezocht! Zo lees je in dit artikel over zijn vermogen én hoe hij dit vermogen heeft vergaard. Meer weten? Je leest alles over Jayjay hier.

Naam

Ruben Bontekoe

Geschat vermogen

1,2 miljoen

Geboortedatum

06-01-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

YouTuber

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Rugby / YouTube

Wat is het vermogen van Jayjay Boske?

Dus: die Jayjay. Wat is zijn vermogen eigenlijk? Wij hebben het antwoord voor je. Ben je er klaar voor? Het Jayjay Boske vermogen wordt geschat op ongeveer 1,2 miljoen euro.

Dat vermogen is gebaseerd op zijn televisie-carrière én zijn YouTube kanaal. Zeker op YouTube is hij erg populair. Hierdoor denken wij dat zijn vermogen nog toe zal nemen komende jaren!

Leuke weetjes over JayJay Boske

  • JayJay Boske heeft meegedaan met Expeditie Robinson en eindigde op de vijfde plaats
  • JayJay Boske heeft een kortstondige carrière gehad als radiopresentator bij BNN

Wie is Jayjay Boske?

JayJay is tegenwoordig vooral bekend als presentator en YouTuber. Maar wie is JayJay dan precies, afgezien van een bekende internetsensatie? JayJay is geboren op 6 januari 1986 in het mooie Utrecht. Op de zeer jonge leeftijd van 18 jaar ruilde hij Utrecht in voor Newcastle. Hier ging hij aan de slag als professionele rugbyspeler.

Dit deed hij bij de Newcastle Falcons. Hij speelde in Nederland ook al bij een rugbyclub, en is zo uiteindelijk ook terecht gekomen bij Newcastle. Helaas was de carrière niet van lange duur en besloot hij een ander pad in te slaan. Hij ging aan het werk bij de BNN University. Hier leerde hij radio maken en interviews afnemen.

Na vier jaar maakte hij de overstap naar de bekende zender Veronica. Hier mocht hij toen programma’s als De Fukkers en Bouwersch presenteren. In 2015 ging hij zelfs werken bij RTL! In 2016 was hij te zien in Expeditie Robinson en hij deed ook mee aan de serie Jachtseizoen. Tegenwoordig heeft hij een eigen YouTube kanaal: Day1. Dit kanaal heeft ruim 350 duizend abonnees. Keurig!


Waar heeft Jayjay Boske zijn vermogen aan verdiend?

JayJay heeft in zijn leven behoorlijk wat verschillende baantjes gehad. Zijn bekendheid is dan ook in een stijgende lijn toegenomen. Maar hoe is dit Jayjay Boske vermogen van meer dan 1 miljoen euro tot stand gekomen? Het grootste gedeelte van zijn inkomsten haalt hij uit zijn televisie-carrière en zijn YouTube kanaal.

Zoals je misschien al weet is YouTube dé plek om online geld te verdienen. Hij is dan ook erg populair en zijn filmpjes worden goed beoordeeld. Doordat hij ook redelijk wat views krijgt per video levert dit hem een aardig bedrag op. Zijn YouTube kanaal blijft groeien, en daardoor zijn vermogen waarschijnlijk ook.


Hoeveel verdient Jayjay Boske per maand?

Jayjay boske heeft een aardig bedrag op zijn rekening staan. Dat is duidelijk. Maar wat is zijn salaris dan precies? Helaas is het exacte bedrag niet bekend. Jayjay is hier dan ook niet erg open over.

Wel heeft hij aangegeven dat hij tijdens zijn rugby carrière hetzelfde verdiende als het minimumloon in Nederland. De Jayjay Boske net worth heeft dit dus geen goed gedaan. Money doesn’t grow on trees, helaas ook voor JayJay.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van JayJay Boske?

Het geschatte vermogen van JayJay Boske komt neer op zo'n 1,2 miljoen euro.

Wat is het salaris van JayJay Boske?

Het salaris van JayJay Boske is helaas onbekend.

Is JayJay Boske miljonair?

Met een geschat vermogen van 1,2 miljoen is JayJay Boske absoluut miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>