Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Jasper Demollin? Veel mensen kijken op naar supersterren. Mensen die het ver hebben geschopt, zijn vaak degenen die hun talenten hebben doorontwikkeld.

Zij hebben bijvoorbeeld van hun passie hun beroep gemaakt. Hier zijn velen jaloers op. Één van de personen die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt, is Jasper Demollin.

Hieronder lees je alles over de superster Jasper Demollin. Je leest meer over wie hij is als persoon en je krijgt meer te weten over waar Jasper zijn geld mee verdient.

Naam

Jasper Demollin

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

14-03-1991

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Programmamaker

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Jasper Demollin?

De kans is groot dat je je afvraagt wat het vermogen van Jasper Demollin is. Helaas is Jasper Demollins vermogen onbekend. Hierover vallen jammer genoeg geen uitspraken te doen.

Leuke weetjes over Jasper Demollin

  • Demollin maakt muziek en heeft daar op YouTube een eigen serie over gemaakt, genaamd Jasper Zoekt Band
  • Jasper is lid van de Tante Joke Karaoke band

Wie is Jasper Demollin?

Jasper Demollin werd geboren op 14 maart 1991. Hij is nu dus 32 jaar oud. Jasper is opgegroeid in de provincie Utrecht.

Hij is één van de personen die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Eerst heeft Jasper zijn vwo-diploma gehaald, waarna hij aan de opleiding als filmacteur begon.

Hij studeerde aan de FAAAM in Amsterdam. Hier studeerde hij in 2014 af. Jasper Demollin filmde samen met zijn vrienden Tim Senders, Stijn van Vliet en Daan Boom sociale experimenten.

Toen heeft Jasper Demollin zijn bekendheid veelal verworven door het ontstaan van Streetlab in 2014. Enkele jaren later in 2021 presenteert Jasper Demollin samen met Tobias Camman en Boom de FOMO Show.

Kortom, Jasper was erg jong toen hij begon met theater. Het heeft hem ver gebracht. Jasper betekent veel in de entertainmentwereld op televisie. Ook acteert hij veel.

Daarnaast maakt Jasper ook veel muziek. Je kunt Jasper ook kennen van de Tante Joke Karaoke Band. Hij zit namelijk samen met Daan Boom in deze band.

Samen zijn ze te vinden op uiteenlopende poppodia. Hier spelen ze verschillende nummers. Tot slot is Jasper sinds 2022 ook te horen in een podcast, namelijk de Stijn, Tobi en Jeppe Show.


Waar heeft Jasper Demollin zijn vermogen mee verdiend?

Hoewel het precieze inkomen van Jasper Demollin onbekend is, is wel bekend waar hij zijn geld mee verdient. Zoals je hiervoor hebt gelezen, is Jasper van alle markten thuis.

Dit maakt dat Jasper ook verschillende inkomstenbronnen heeft. Zo genereert Jasper Demollin inkomen uit het acteren en zijn muzikale talenten. Verder heeft Jasper veel inkomen verdiend met de televisiereeks Streetlab.

Dit programma is vooral de reden van de doorbraak van Jasper geweest. Ook speelde Jasper in zijn tienerjaren al in verschillende voorstellingen.

Ook met het acteren heeft Jasper veel inkomen gegenereerd. Bovendien verdient Jasper geld met de band waar hij in speelt. Dit is de Tante Joke Karaoke Band. Tot slot verdient Jasper Demollin geld door zijn podcast die in 2022 uitkwam.


Hoeveel verdient Jasper Demollin per maand?

Het is bekend dat Jasper Demollin populair is dankzij zijn televisieprogramma’s, muzikale talenten en acteerskills. Helaas is het niet bekend hoeveel Jasper Demollin per maand verdient. Er valt dus jammer genoeg niks te zeggen over Jasper Demollins salaris.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jasper Demollin?

Het vermogen van Jasper Demollin is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Jasper Demollin?

Het salaris van Jasper Demollin is helaas onbekend.

Is Jasper Demollin miljonair?

Het is helaas onbekend of Jasper Demollin daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>