Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Ze is vlogger, influencer en zangeres, maar bij het grote publiek ook bekend als de ex van Donny Roelvink. We hebben het hier over Janice Blok.

Daarnaast zullen veel mensen haar kennen als deelneemster aan het populaire tv-programma The X Factor. Wie is Janice Blok nou eigenlijk en wat is haar vermogen?

Naam

Janice Blok

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

12-01-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Mediawereld


Leuke weetjes over Janice Blok

  • Janice Blok staat onder contract bij GP Management
  • Janice Blok heeft een eigen podcast, die Fucked Up Social Life heet

Wie is Janice Blok?

Janice Blok ziet het levenslicht op 12 oktober 1991 in Rotterdam. Ze staat voor het eerst in de schijnwerpers als ze in 2011 meedoet aan het talentenprogramma The X Factor. Samen met Aïcha Gill en Saja Katte vormt ze de meidengroep Sway. Ze eindigen als zevende en worden tijdens het programma begeleid door Angela Groothuizen.

Er komt een single uit van Sway, genaamd Stop and Stare, die de Single Top-100 haalt. Daarnaast mag Sway mee op tournee met Angela Groothuizen. Daar blijft het voorlopig bij wat betreft de zangcarrière van Blok en ze stort zich op de sociale media.

In 2018 werkt Janice Blok voor het bedrijf: The Works Creation. Ze geeft onder meer begeleiding aan mensen die ook actief willen zijn op de sociale media. Daarnaast treedt ze via een eigen Instagram-account op als zakelijk vlogger en influencer.

De Rotterdamse wordt pas echt bekend als ze in 2019 een relatie begint met model, acteur en mediapersoonlijkheid Donny Roelvink. De roddelpers duikt hier bovenop en dagelijks verschijnen er allerlei geruchten en roddels over het stel in de media. De relatie houdt dan ook geen stand en in 2021 gaan Janice en Donny uit elkaar.

Janice Blok wordt eveneens bekend door de plastische chirurgie die ze heeft laten uitvoeren. Door haar werk als influencer krijgt ze de kans om cosmetische ingrepen te laten doen met grote kortingen. In een interview vertelt ze dat het taboe die er heerst op het doen van dergelijke ingrepen doorbroken moet worden.

Zover bekend heeft Janice Blok op dit moment geen partner. Ze verhuisde voor de liefde met Donny Roelvink naar Amsterdam, maar Blok is inmiddels terug in haar vertrouwde Rotterdam. Ze bezit daar een koopwoning.


Waar heeft Janice Blok haar vermogen aan verdiend?

Ten eerste heeft Janice Blok haar vermogen verdiend als zangeres. Als onderdeel van de meidengroep Sway verdiende ze geld aan de single die ze uitbrachten. Ook haalde ze inkomsten uit de optredens van de groep tijdens de theatertour van Angela Groothuizen.

Ten tweede genereert Janice Blok vermogen uit haar werk als influencer en vlogger. Ze biedt producten aan via sociale media. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan tweehonderdduizend mensen.

Daarnaast heeft ze een veel bekeken YouTube-kanaal waarin ze bekende mensen interviewt. Tot slot heeft de Rotterdamse ook nog inkomsten gehaald uit haar werk bij The Works Creation. 


Hoeveel verdient Janice Blok per maand?

Net als over haar vermogen, is er over Janice Blok haar salaris niets bekend. 


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Janice Blok?

Het totale vermogen van Janice Blok is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Janice Blok?

Ook het salaris van Janice Blok is helaas onbekend.

Is Janice Blok miljonair?

Aangezien het totale vermogen van Janice Blok onbekend is, is het niet duidelijk of zij miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>