Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Jandino Asporaat? Jandino Asporaat is niet meer weg te denken van de Nederlandse buis en heeft enorme populariteit vergaard vanwege zijn typetje als de Judeska, de kipverkoopster bij FC Kip. 

Maar hoe zit het nu precies met het vermogen van deze theater- en televisiemaker uit Curaçao? Wij hebben het voor je onderzocht! 

Naam

Jandino Asporaat

Geschat vermogen

€3 miljoen

Geboortedatum

09-01-1981

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur / komiek

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Televisie / theater


Wat is het vermogen van Jandino Asporaat?

Het vermogen van Jandino Asporaat wordt geschat op zo'n3 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij opgebouwd door het werk dat hij heeft verricht in de televisie- en theaterwereld, maar ook door zijn eigen kledinglijn en films die hij heeft gemaakt.

Kortom, Jandino Asporaat zit niet graag stil. Een vermogen van €3 miljoen is dus ook helemaal niet vreemd als we kijken naar de hoeveelheid die hij op de Nederlandse televisie zichtbaar is. 

Leuke weetjes over Jandino Asporaat

  • Jandino Asporaat heeft in wel 5 kinderfilms stemmen ingesproken, waaronder Huisdiergeheimen en Huisdiergeheimen 2
  • Volgens mensen uit persoonlijke kringen van Jandino Asporaat is hij in het echte leven helemaal niet zo energiek als op het podium

Wie is Jandino Asporaat?

Wie is Jandino Asporaat nu eigenlijk? Zijn energierijke uitstraling op de televisie begon ooit in de hoofdstad van Curaçao, Willemstad, waar hij samen met zijn ouders en broer in de wijk Buena Vista opgroeide.

In de jaren '90 verhuisde de familie naar Rotterdam, waar Jandino na zijn opleiding kort als schilder heeft gewerkt. Dat beviel totaal niet. Gelukkig maar, want anders hadden we wellicht nooit Jandino Asporaat kunnen zien shinen op het podium.

Zijn loopbaan begon voornamelijk in de wereld van de comedy en theater, waarbij hij onder andere bij de theatergroup Young Stage en de comediegroep The Comedy Factory te zien was op het podium.

Zijn loopbaan explodeerde pas echt toen hij in 2011 van RTL de kans kreeg om een comedyshow op te richten, De Dino Show. En vanaf dat moment was Jandino niet meer weg te denken van de Nederlande televisie.

Zo zagen we hem in programma's als De TV kantine, Alles mag op... en Dance Dance Dance. Zelfs kreeg hij de kans om een film te produceren - de racend populaire Bon Bini Holland.  


Waar heeft Jandino Asporaat zijn vermogen aan verdiend?

Jandino Asporaat kennen we dus vanuit de theater en filmwereld, maar ook vanuit zijn werk als stemacteur of zijn eigen kledingmerk. En dat zijn allemaal verschillende inkomstenbronnen die hem helpen geholpen om tot zijn vermogen van €3 miljoen te komen. 

Zo is Jandino altijd bij de commerciële zender gebleven - en die betaalt simpelweg meer dan de publiek omroep. Zo heeft hij onlangs een villa van €1.3 miljoen laten bouwen in Nieuwkerk aan de IJssel. 

Toch blijft Jandino nuchter en bescheiden. In een interview gaf hij onlangs nog aan dat hij helemaal niet zoveel meer hoeft te verdienen, want hij wil meer tijd besteden met zijn familie. En dat is wellicht nog veel meer waard dan al die centen op de bankrekening. 


Hoeveel verdient Jandino Asporaat per maand?

Hoeveel Jandino Asporaat per maand verdiend is helaas niet bekend. We weten alleen dat hij een aardig vermogen heeft opgebouwd door zijn vele televisie-optredens en films, maar hoeveel dat nu per maand in het laatje brengt is helaas niet mogelijk. 

De inkomsten van bijvoorbeeld televisierechten worden bijvoorbeeld al geheim gehouden. We zullen dus niet weten hoeveel het exact is, maar dat het Jandino Asporaat net worth riant is, is wel duidelijk. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jandino Asporaat?

Het geschatte vermogen van Jandino Asporaat komt neer op €3 miljoen. 

Wat is het salaris van Jandino Asporaat?

Het salaris van Jandino Asporaat is helaas onbekend. 

Is Jandino Asporaat miljonair?

Met een geschat vermogen van €3 miljoen is Jandino Asporaat zeker weten miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>