Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Jan-Jaap van der Wal? In dit artikel zullen we het hebben over het vermogen van Jan-Jaap van der Wal.

Wie hij is en hoeveel hij verdient vertellen we je meer in de volgende alinea’s!

Naam

Jan-Jaap van der Wal

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Geboortedatum

01-11-1979

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Cabaretier / presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Jan-Jaap van der Wal?

Het vermogen van Jan-Jaap van der Wal ligt heeft een geschatte waarde van rond de 1,5 miljoen euro.

Dit heeft hij kunnen ophoesten door zijn succesvolle carrière als cabaretier en presentator. Exacte en gedetailleerde informatie over waar Jan-Jaap van der Wal zijn vermogen voor gebruikt is niet te vinden.

Maar er zijn wel aanwijzingen te vinden.

Zo is bekend dat hij in 2017 een luxueuze villa in Amsterdam-Zuid heeft gekocht voor bijna 3 miljoen euro. Ook heeft hij meerdere keren zijn geld gestopt in vastgoed en was hij mede-eigenaar van een restaurant in Amsterdam.

Daarnaast laat hij zich van zijn sociale kant zien en steunt hij diverse goede doelen. Daarnaast zet hij zich in voor de culturele sector.

Het is dus aannemelijk dat Van der Wal zijn vermogen gebruikt voor investeringen en het ondersteunen van zaken die hij belangrijk vindt, zoals kunst en cultuur.

Leuke weetjes over Jan-Jaap van der Wal

  • Sinds 1998 speelde Jan-Jaap 15 verschillende theatertours door Nederland en België
  • Jan-Jaap is een van de vaste juryleden bij De Slimste Mens België

Wie is Jan-Jaap van der Wal?

Jan-Jaap van der Wal is een bekende Nederlandse cabaretier en presentator. Hij is geboren in 1979 in Leeuwarden en begon zijn carrière in 2001 als stand-up comedian.

Hij heeft zich ontpopt als een van de meest veelzijdige cabaretiers van Nederland. Naast zijn werk als stand-up comedian is hij ook bekend vanwege zijn rol als presentator voor televisieprogramma's zoals ‘Dit was het nieuws’ en ‘De Slimste Mens’.

Van der Wal staat bekend om zijn scherpe humor en kritische mening over maatschappelijke ontwikkelingen. Hij weet zijn publiek naar zich toe te trekken en te vermaken met zijn grappen en anekdotes.

Met zijn talent en ervaring blijft Jan-Jaap van der Wal een van de grootste namen die niet meer weg te denken is in de Nederlandse entertainmentindustrie.


Waar heeft Jan-Jaap van der Wal zijn vermogen mee verdiend?

Jan-Jaap van der Wal heeft zijn vermogen bij elkaar geharkt door zijn succesvolle carrière als cabaretier en presentator.

Reeds in 2001 begon hij als stand-up comedian en won in 2002 het Leids Cabaret Festival. Sindsdien heeft hij ook verdient aan diverse soloprogramma's gemaakt, waaronder 'Schoon' en 'Dystopia'.

In theaters en op festivals door heel Nederland is Jan-Jaap van der Wal een veel geziene gast. Zoals eerder aangegeven is deze Nederlandse grootheid ook bekend van televisieprogramma's zoals Dit was het nieuws en De Slimste Mens.

Als presentator weet hij waarop hij het accent moet leggen om de kijkers te amuseren. Ook heeft hij meerdere malen gevraagd zijn stem te lenen aan animatiefilms, waaronder de Nederlandse versie van 'De GVR' (The BFG) en 'Incredibles 2'.

Naast zijn werk in de entertainmentindustrie is Van der Wal ook actief als investeerder in vastgoed en het restaurantwezen.

Het is deze combinatie van succesvolle carrière, investeringen en ondernemerschap die hebben bijgedragen aan zijn vermogen.


Hoeveel verdient Jan-Jaap van der Wal per maand?

Het is niet zo eenvoudig om het maandelijks Jan-Jaap van der Wal salaris te achterhalen. Echter, het ligt wel in de verwachting dat als bekende cabaretier en presentator zijn inkomen aanzienlijk moet zijn.

Het gemiddelde inkomen van een cabaretier in Nederland ligt namelijk tussen de 2.000 en 5.000 euro per optreden.

Dit hangt af van de grootte van het evenement en de populariteit van de artiest. Daarnaast genieten presentatoren van succesvolle televisieprogramma's zoals ‘Dit was het nieuws’ en ‘De Slimste Mens’ doorgaans ook een hoog salaris.

Jan-Jaap verdient maandelijks dus wel genoeg!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jan-Jaap van der Wal?

Het vermogen van Jan-Jaap van der Wal wordt geschat op €1.5 miljoen.

Wat is het salaris van Jan-Jaap van der Wal?

Het is helaas onbekend wat het exacte maandsalaris van Jan-Jaap van der Wal is. 

Is Jan-Jaap van der Wal miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.5 miljoen is Jan-Jaap van der Wal zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>