Jan Boskamp is misschien wel één van de bekendste tv-persoonlijkheden en ex-voetbaltrainers van Nederland. Maar hoe groot is het vermogen van Jan Boskamp? En hoeveel verdient Jan Boskamp zoal?

Bij Vandaag Inside heeft hij al jaren de lachers op zijn hand. En daar heeft hij natuurlijk een aardig zakcentje bij verdiend. In dit artikel onderzoeken wij hoeveel dat precies is. Wij vertellen je alles over zijn vermogen en salaris. Wil je meer weten over wie Jan Boskamp is? Ook dat lees je hier!

Naam

Jan Boskamp

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

21-10-1948

Jaarlijks inkomen / salaris

300.000

Beroep

Televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbal / mediawereld


Wat is het vermogen van Jan Boskamp?

Goed, wat is het Jan Boskamp vermogen dan precies? Waarschijnlijk ben je daar wel benieuwd naar! En precies daarom zijn wij op onderzoek gegaan. En helaas moeten we je melden dat het exacte vermogen van Boskamp niet bekend is.

Wat we wel weten is dat hij bij Vandaag Inside een keurige 300.000 euro per jaar verdiend. Hij hoeft zich voorlopig dus geen druk te maken om geld! 

Leuke weetjes over Jan Boskamp

  • Jan Boskamp heeft een gigantische collectie van allerlei documenten, encyclopedieën en kranten uit de Tweede Wereldoorlog in zijn bezit. 
  • Jan Boskamp heeft zijn Gouden Schoen geveild en gedoneerd aan SOS Kinderdorpen.

Wie is Jan Boskamp?

Jan Boskamp: wie kent hem niet? Jan is geboren en getogen in Rotterdam. Toen Jan nog maar 7 jaar oud was werd hij al lid van Rotterdamse Voetbalvereniging Hoop Op Vooruitgang (RVV HOV). Hier heeft Jan maar liefst 10 jaar gevoetbald. Op zijn zeventiende kwam zijn eerste succes. Er werd hem namelijk een contract aangeboden bij Feyenoord. Hier heeft hij uiteraard geen nee op gezegd.

Hij heeft met zijn team in 1969 de eerste landstitel én beker weten te bemachtigen. In het jaar dat hij werd uitgeleend aan Holland Sport werd Feyenoord kampioen in de Europese campagne. Hij heeft zelfs in 1974 de UEFA Cup weten binnen te slepen met de ploeg. In 1975 ging Boskamp spelen in België en kreeg hij als eerste buitenlander in België de Gouden Schoen.

Doordat zijn carrière zo’n succes was werd hij zelfs twee keer geselecteerd voor Oranje. Je kan dus wel stellen dat hij een ongelooflijk getalenteerde voetballer was. In 1984 ging hij aan de slag als trainer bij de club Lierse SK.

Hij heeft tientallen Belgische clubs getraind. Na het beëindigen van zijn carrière als bondscoach en trainer werd hij voetbalanalist bij Nederlandse én Belgische televisieprogramma’s. Zo is hij regelmatig te zien bij het populaire programma Vandaag Inside, waar hij de vaste voetbalanalist is.


Waar heeft Jan Boskamp zijn vermogen aan verdiend?

Jan Boskamp heeft een spectaculaire carrière achter de rug als voetballer. Tegenwoordig is hij nog steeds een bekend persoon in de voetbalwereld. Maar hoe heeft hij dit vermogen weten te verdienen?

Zoals je misschien al kan raden heeft hij het grootste gedeelte van zijn vermogen te danken aan zijn voetbalcarrière. Zijn baan als voetbalanalist heeft dit vermogen nog omhoog geholpen. Doordat hij nog regelmatig op televisie te zien is verwachten wij dat zijn vermogen de komende jaren nog aardig wat zal stijgen.


Hoeveel verdient Jan Boskamp per maand?

Helaas kunnen we je niet vertellen hoeveel het Jan Boskamp vermogen precies is. Maar hoe zit dat dan met zijn salaris per maand? Gelukkig kunnen we hier net iets meer over zeggen. Zoals we eerder hebben verteld is Jan de vaste voetbalanalist bij het programma Vandaag Inside.

Hiervoor krijgt hij een salaris van 300.000 euro per jaar. Dat komt neer op een maandbedrag van 25.000 euro. Hij laat ook weten hier de komende tijd nog niet mee te willen stoppen. Dat begrijpen we wel! Zijn riante salaris zal de Jan Boskamp net worth behoorlijk opkrikken. Smart move, Jan.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jan Boskamp?

Het vermogen van Jan Boskamp is helaas onbekend.  

Wat is het salaris van Jan Boskamp?

Jan Boskamp verdient bij Vandaag Inside zo'n 300.000 euro per jaar.

Is Jan Boskamp miljonair?

Of Jan Boskamp miljonair is, is helaas onbekend. Wel weten we dat hij met een salaris van zo'n 300.000 per jaar hoogstwaarschijnlijk miljonair is. We weten het alleen helaas niet zeker.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>