Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Benieuwd naar het vermogen van Jaimie Vaes? Voornamelijk bekend als ex van Lil Kleine, maar inmiddels heeft de presentatrice en styliste zelf ook al redelijk wat bekendheid bij elkaar verzameld met tv-programma’s, documentaires en drama.

Dat wekt vanzelf de vraag op: Wat is Jaimie Vaes’ vermogen, en hoeveel verdient Jaimie Vaes per maand? Dit alles hebben we voor je uitgezocht!

Naam

Jaimie Vaes

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

17-08-1989

Jaarlijks inkomen / salaris

30.000 per seizoen

Beroep

Ondernemer / influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Model


Wat is het vermogen van Jaimie Vaes?

Het precieze vermogen van Jaimie Vaes is niet bekend. Er werd hier en daar wel gesuggereerd dat ze financieel afhankelijk zou zijn geweest van Jorik Scholten (Lil Kleine).

Vlak nadat er aan deze relatie op gewelddadige wijze een eind kwam, was Vaes al te zien in haar eigen reality soap op Discovery Plus, waar ze 60.000,- per seizoen voor kreeg. Dat bedrag is dan ook ongeveer hoe hoog we haar vermogen schatten.

Leuke weetjes over Jaimie Vaes

  • Jaimie Vaes is eigenaar van het bedrijf Gould, een sieradenbedrijf.
  • Jaimie Vaes heeft samen met Lil'Kleine 1 kind. 

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes werd op 17 augustus 1989 geboren in Den Haag. Ze kreeg op jonge leeftijd al een passie voor mode en stijl, en ging dan ook Fashion Styling en Design studeren op de Artemis Styling Academy in Amsterdam.

Ook presenteren ging Jaimie Vaes al vanaf jonge leeftijd goed af. Zo is ze presentatrice geweest bij MTV. Hier presenteerde ze het programma Just Tattoo Of Us, waarin koppels een tattoo voor elkaar ontwerpen.

In 2017 kreeg Jaimie een relatie met één van de bekendste rappers van Nederland, namelijk Lil Kleine. Deze relatie bleek uiteindelijk een bron van veel drama en sensatie - er ging geen week voorbij waarin ze niet om één of andere reden bij RTL Boulevard of andere roddelprogramma’s te zien waren.

Zo ook in 2021 - Lil Kleine zou haar in een hotel op Ibiza in elkaar hebben geslagen en hebben verwond. Jamie Vaes was op beeld te zien met bloed over haar lichaam, en dus werd Jorik Scholten aangehouden voor haar mishandeling.

De twee probeerden het hierna nog een tijdje uit, totdat er via Yvonne Coldeweijer beelden uitlekten van Scholten die Jamie Vaes met haar hoofd tussen de autodeur probeerde te klemmen. Deze beelden waren de doodslag voor de relatie tussen het celebritykoppel, en leidden wederom tot een arrestatie door de Amsterdamse politie.


Waar heeft Jaimie Vaes haar vermogen aan verdiend?

Jamie Vaes leek vooral mee te profiteren van de inkomsten en bekendheid die een relatie met zo’n rapper met zich mee brengen. Ze is zelf nooit erg succesvol geweest op financieel gebied, tot na haar relatie met de rapper.

Toen ze ineens geld nodig had, klopte Discovery+ bij haar aan om een realityserie te laten maken. Haar honderden duizenden volgers op Instagram zorgden ervoor dat deze serie erg populair werd. Voor één seizoen krijgt ze inmiddels €60.000,- van de zender.


Hoeveel verdient Jaimie Vaes per maand?

De opnames van Life in the Vaes Lane duren ongeveer zes maanden, waarna er een even lange periode geen opnames worden gemaakt. Hier kreeg ze dus 60.000,- voor, verdeeld over een jaar. Daarnaast zullen haar Instagram-volgers leidden tot de nodige sponsorinkomsten, waardoor we haar totale maandinkomsten schatten op zo’n €6.000.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jaimie Vaes?

Het geschatte vermogen van Jaimie Vaes is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Jaimie Vaes?

Het salaris van Jaimie Vaes komt neer op zo'n 60.000 euro per seizoen.

Is Jaimie Vaes miljonair?

Omdat het vermogen van Jaimie Vaes onbekend is, kunnen we niet met zekerheid stellen of Jaimie Vaes miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>