Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Jade AnnaJade Anna is zeker een bekende naam in de Nederlandse film- en entertainmentwereld en ze heeft al vele Nederlandse harten veroverd met haar vele talenten.

Ze is een veelzijdige en veelbelovende artieste, die zich als zangeres, actrice en presentatrice weet te onderscheiden van andere artiesten.

Met haar indrukwekkende prestaties heeft ze inmiddels een aanzienlijk vermogen weten op te bouwen.  

Maar wat is het exacte vermogen van Jade Anna nu precies en hoe heeft ze dit bedrag bijeen geraapt? Ben je ook zo benieuwd naar het vermogen van Jade Anna? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel duiken we dieper in op de uiteenlopende carrière en het vermogen van deze getalenteerde Nederlandse artieste.

Naam

Jade Anna

Geschat vermogen

€1.5 miljoen

Geboortedatum

15-07-2004

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencers

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Social media


Wat is het vermogen van Jade Anna?

Jade Anna is een succesvolle artieste en een veelbelovende jonge ondernemer en influencer, die inmiddels een indrukwekkend vermogen heeft opgebouwd.

Hoewel de exacte cijfers niet openbaar zijn gemaakt, wordt geschat dat haar vermogen in 2022 rond de miljoen euro zou hebben gelegen, speculaties luiden dat dit ondertussen al met vijftig procent gestegen zou zijn, wat dus betekent dat ze in 2023 anderhalf miljoen euro zou bezitten. 

Het overgrote deel van haar vermogen heeft ze voornamelijk verdiend met haar werk in de entertainmentindustrie, waarin ze zich als veelzijdige artieste heeft weten te onderscheiden.

Als zangeres heeft ze verschillende albums en singles uitgebracht, waarmee ze veel succes heeft geboekt. Ook als actrice heeft ze in diverse films en televisieseries gespeeld en als presentatrice heeft ze verschillende programma's gepresenteerd.

Door haar vele talenten en harde werk heeft ze niet alleen financieel succes behaald, maar ook veel waardering en erkenning gekregen in de entertainmentwereld.

Leuke weetjes over Jade Anna

  • Jade Anna heeft inmiddels zo'n 1.4 miljoen volgers

Wie is Jade Anna?

Jade Anna is een bekende Nederlandse influencer en ondernemer en is ook bekend in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Ze is een veelzijdige artieste die zich als zangeres, actrice en presentatrice weet te onderscheiden van de andere. Daarnaast heeft ze een enorm grote online following op verschillende socialemediaplatforms, waaronder Instagram, YouTube en TikTok.

Jade Anna is vooral bekend geworden door haar beauty tutorials en lifestyle content, en inspireert dagelijks duizenden volgers met haar positieve boodschappen en ondernemerschap.

Naast haar talent voor de entertainmentindustrie, is ze ook enorm betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten. Zo heeft ze zich in het verleden ingezet voor goede doelen zoals het Rode Kruis en KiKa.

Jade Anna is vervolgens nog bekend als de vriendin van voetballer Ryan Gravenberch. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Raven. Hoewel Jade Anna en Ryan vaak worden gezien als hét powerkoppel van het moment, heeft Jade Anna haar succes grotendeels op eigen kracht behaald.


Waar heeft Jade Anna haar vermogen mee verdiend?

Jade Anna heeft haar vermogen verdiend door haar werk als influencer en ondernemer. Ze is vooral bekend geworden door haar beauty- en lifestyle content op sociale media, waarbij ze verschillende merken promoot.

Door haar grote following en sterke persoonlijkheid heeft Jade Anna een trouwe fanbase weten op te bouwen, wat haar positie als influencer alleen maar heeft versterkt.

Naast haar werk als influencer heeft Jade Anna ook haar eigen bedrijf opgericht, genaamd JAI Cosmetics. Met JAI Cosmetics brengt Jade Anna haar eigen lijn van beautyproducten op de markt, die al snel populair werden onder haar volgers en andere beauty liefhebbers.


Hoeveel verdient Jade Anna per maand?

Hoewel het precieze bedrag niet bekend is, wordt geschat dat Jade Anna haar salaris zo'n 20.000 euro per maand zou bedragen. Dit bedrag verdient ze met haar werk als influencer en ondernemer op maandelijkse basis.

Dit bedrag kan natuurlijk iedere maand variëren, afhankelijk van de opdrachten die ze binnenhaalt en haar andere inkomstenbronnen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jade Anna?

Het vermogen van Jade Anna wordt geschat op €1.5 miljoen. 

Wat is het salaris van Jade Anna?

Het salaris van Jade Anna is helaas onbekend.

Is Jade Anne miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €1.5 miljoen is Jade Anna zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>