Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Misschien wel één van de meest bekende Nederlandse muziekproducenten: Jack Shirak. Wil jij meer weten over het Jack Shirak vermogen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij vertellen je er namelijk alles over. En dat niet alleen: we gaan ook nog in op andere informatie over de producent. Meer weten? Scrol dan snel naar beneden.

Naam

Jack Shirak

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

15-10-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muziekproducent

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Jack Shirak?

Het Jack Shirak vermogen, om hoeveel geld gaat dat? Wij kunnen hier niks over zeggen helaas. Er is niks over bekend. Een schatting kunnen we daarom ook niet maken. Hij is enorm bekend en heeft meegewerkt aan superbekende Nederlandse albums. Succesvol is ‘ie dus sowieso.

Leuke weetjes over Jack Shirak

  • Jack Shirak heeft voor vrijwel de gehele Nederlandse hiphop-top muziek geproduceerd
  • Jack Shirak wordt gemanaged door SPEC, een Nederlands hiphopmanagementbedrijf

Wie is Jack Shirak?

Jack Shirak heet eigenlijk Julien Willemsen. Hij is geboren op 15 oktober 1993 in Rotterdam. Zijn moeder was Frans en hij is dan ook Franstalig opgevoed. Al vanaf zijn zesde kreeg hij pianoles. Muziek is er dus bij hem met de paplepel ingegoten! Toen hij nog maar 13 jaar oud was ging hij naar de Popschool Ommoord in Rotterdam.

Daar leerde hij onder andere beats ontwikkelen. Zijn moeder overleed toen Julien nog vrij jong was. Om de pijn te verzachten begon hij toen met blowen. Op zijn dieptepunt rook hij wel 20 joints per dag. De popschool heeft hij nooit afgemaakt, evenals zijn vwo.

Door de grote hoeveelheid drugs raakte hij in een psychose, waar hij nog jaren last van heeft gehad. Toch hield dit hem niet tegen om zijn carrière te beginnen. Hij stond een tijdje onder contract bij het label Top Notch en werd uitgenodigd om mee te werken aan het album New Wave. Dit werd een enorm groot succes.

Zo’n groot succes, dat hij zichzelf ging profileren als succesvolle producer. Hij begon ook zijn eigen platenlabel: Maison Shirak. Erg knap! Ook in zijn privéleven lijkt alles goed te gaan voor Julien. Hij is in 2019 getrouwd en heeft samen met zijn vrouw een kindje.


Waar heeft Jack Shirak zijn vermogen aan verdiend?

Ondanks dat we het exacte Jack Shirak vermogen niet weten, gaat het waarschijnlijk om behoorlijk wat geld. Hij heeft dit geld weten te verdienen dankzij zijn succes in de muziekwereld. Veel nummers waar hij aan heeft meegewerkt zijn uiteindelijk grote hits geworden.

En daar verdient hij ook weer geld aan. Zijn eigen platenlabel is dan ook erg succesvol. Als hij zo doorgaat, zal het Jack Shirak vermogen waarschijnlijk alleen maar groeien.


Hoeveel verdient Jack Shirak per maand?

Als succesvolle producer moet je ook een flink salaris verdienen. Maar om hoeveel geld gaat dit dan? Over zijn maandsalaris is helaas ook niks te vergeten. Aangezien hij in de duurste auto’s rijdt en in merkkleding rondloopt, is het waarschijnlijk erg riant. De Jack Shirak net worth zal vast passen bij zijn levensstijl.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Jack Shirak?

Het vermogen van Jack Shirak is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Jack Shirak?

Ook het salaris van Jack Shirak is helaas onbekend. 

Is Jack Shirak miljonair?

Het is onbekend of Jack Shirak daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>