Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 27/03/2024

Wat is het vermogen van Iven Cudogham? Naast zijn bekendheid als deelname aan "De slimste mens" en zijn rol in het programma "Een huis vol", is Iven ook een gewaardeerd kinderboekenschrijver en presentator op AT5.

Zijn prentenboeken over de slimme spin Anansi en zijn recente debuut voor volwassenen, "Papa!", hebben hem een vaste plek gegeven in de wereld van de literatuur. Laten we eens kijken hoe hij zijn succes heeft opgebouwd en wat zijn financiële status is.


Benieuwd naar het Vermogen van Iven Cudogham? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Iven Cudogham?

Wie is Iven Cudogham? Geboren in 1977, heeft deze man van vele talenten zijn stempel gedrukt op de wereld van kinderboeken, televisie en literatuur.

Oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, Nederland, begon Iven zijn carrière als kinderboekenschrijver en presentator op AT5. Zijn creatieve geest bracht hem al snel naar het schooltv-programma Basta, waar hij in 2010 de Presentatie Talent Award in de wacht sleepte.

Ivens naam werd een begrip door zijn prentenboeken over de slimme en ondeugende spin Anansi, geïnspireerd door eeuwenoude Afrikaanse sprookjes. 

Vermogen Iven Cudogham

Deze boeken werden niet alleen een hit bij jonge lezers, maar leidden ook tot een geliefde Zappelin-serie.

Naast zijn televisiewerk is Iven al meer dan een decennium gastdocent talentontwikkeling voor kinderen van groep 7/8 van het basisonderwijs in Amsterdam.

Maar dat is nog niet alles! Je zou hem ook kunnen herkennen van het KRO-NCRV-programma "Een huis vol", waar hij als onderdeel van een groot gezin te zien is. 

En alsof dat nog niet genoeg is, debuteerde Iven in februari 2023 met het boek "Papa!", waarin hij zijn ervaringen deelt over het opvoeden van zijn zeven kinderen.

Vandaag de dag is Iven Cudogham een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende staat van dienst.

Zijn vermogen om jong en oud te boeien met zijn verhalen en zijn charisma voor de camera maken hem tot een onmiskenbaar figuur in de Nederlandse media.

Met zijn huidige functies als kinderboekenschrijver, presentator en auteur voor volwassenen blijft Iven Cudogham een naam om in de gaten te houden.

Ivens naam werd een begrip door zijn prentenboeken over de slimme en ondeugende spin Anansi, geïnspireerd door eeuwenoude Afrikaanse sprookjes. 


Waar heeft Iven Cudogham zijn vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Iven Cudogham zijn vermogen opgebouwd? Nou, laten we zeggen dat hij meer trucjes heeft dan de slimste spin Anansi uit zijn boeken!

Als kinderboekenschrijver en presentator heeft Iven een scala aan bronnen aangeboord om zijn vermogen te vergaren.

Van het cashen in prijzen zoals de Presentatie Talent Award tot het schrijven van bestsellers over die slimme spin Anansi, heeft hij zijn naam laten schitteren in de wereld van entertainment en literatuur.

Maar laten we niet vergeten dat hij ook zijn kennis deelt als gastdocent talentontwikkeling voor kinderen en zijn avonturen deelt in zijn boek "Papa!".

Met al deze bezigheden heeft Iven Cudogham zijn vermogen opgebouwd als een ware meesterverteller, waarbij hij zowel jong als oud weet te betoveren en zijn bankrekening weet te spekken.


Hoeveel verdient Iven Cudogham per maand?

Het salaris van Iven Cudogham? Nou, dat blijft een mysterie net als de avonturen van Anansi!

 Hoewel de exacte cijfers niet bekend zijn, kunnen we ervan uitgaan dat zijn inkomsten als kinderboekenschrijver, presentator en auteur voor volwassenen zeker niet onderdoen voor de schatten van de slimste spin uit zijn verhalen. 

Tsja, een gezin van 7 onderhouden kost nu eenmaal geld.

Met zijn sprankelende persoonlijkheid en indrukwekkende staat van dienst is het geen verrassing als zijn salaris een goed belegde boterham oplevert. Maar laten we eerlijk zijn, voor iemand die zoveel harten heeft veroverd, is geen enkel salaris echt passend!


Wat is het vermogen van Iven Cudogham?

Iven Cudogham, bekend als kinderboekenschrijver, presentator en auteur, heeft zijn vermogen voornamelijk vergaard door zijn succes in de media en literatuur.

Hoewel zijn exacte vermogen niet bekend is, wordt geschat dat het in de miljoenen loopt, gezien zijn vele bestsellers en televisieoptredens.

Zijn geschatte salaris varieert naar schatting van enkele duizend

en tot tienduizenden euro's per jaar, afhankelijk van zijn verschillende projecten en inkomstenbronnen. Wat is het vermogen van Iven Cudogham precies? Een goed bewaard geheim!

Leuke weetjes over Iven Cudogham

  • Cudogham schreef al vier boeken over Anansi's avonturen: Sterker dan Olifant, Eieren voor de Koning, Koekje van Eigen Deeg en De Gulzige Tijger
  • Iven heeft samen met zijn vrouw een gezin van wel 7 kinderen in het mooie Amsterdam

Naam

Iven Cudogham

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13 juli 1977

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Kinderboekenschrijver

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Boeken / media


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Iven Cudogham?

Het vermogen van Iven Cudogham is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Iven Cudogham?

Ook het salaris van Iven Cudogham is helaas onbekend.

Is Iven Cudogham miljonair?

Het is onduidelijk of Iven Cudogham miljonair is. 


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>