Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Isebrand Kaldewei? In dit blog graven wij in het onderwerp van Isebrand Kaldewei zijn vermogen.

Wat is nou zijn Net Worth? Wie is deze vermogende jonge telg en waar houdt hij zich mee bezig? Daar proberen wij achter te komen in dit blog.

Lees vooral verder wat onze bevindingen waren over deze zeer rijke jongeheer.

Naam

Isebrand Kaldewei

Geschat vermogen

€400 miljoen

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

CFO FIT IN META

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Familie


Wat is het vermogen van Isebrand Kaldewei?

Isebrand Kaldewei zijn vermogen is moeilijk te benaderen. Hij komt uit een miljonairsfamilie met een geschat vermogen van circa 400 miljoen.

Het vermogen van deze miljonairs familie verschilt nogal van jaar tot jaar en heeft gevariëerd tussen de 250 en 500 miljoen.

Dit vermogen is dus echter niet enkel van de heer Kaldewei zelf. Het moge echter duidelijk zijn dat hij uit een zeer goed bedeelde familie komt.

Het bedrijf van de familie Kaldewei is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van wastafels, badkuipen en douchebakken van geëmailleerd staal. Het bedrijf tekende als eerste onderneming in de sanitairbranche het zogeheten Science Baseed Targets-initiatief (SBTi). 

Het Science Based Targets initiative (SBTi) is een initiatief, dat bedrijven meehelpt om wetenschappelijk onderbouwde targets te stellen voor het verminderen van hun broeikasgassen uitstoot en het behalen van netto-nuluitstoot.

Leuke weetjes over Isebrand Kaldewei

  • Er werd lang gespeculeerd dat Isebrand het vriendje was van Prinses Amalia, maar inmiddels lijkt de relatie alweer uit te zijn
  • Isebrand is ondanks zijn jonge leeftijd CFO van het bedrijf FIT IN META

Wie is Isebrand Kaldewei?

Isebrand Kaldewei heeft de leeftijd van 19 jaar en is afkomstig uit een zeer rijke ondernemersfamilie uit Münster.

De familie Kaldewei heeft een sanitairbedrijf wat dezelfde naam draagt als de familienaam. Zijn familie is naar schatting 400 miljoen euro waard.

Volgens informatie, afkomstig van LinkedIn is Isebrand Kaldewei medoprichter en CFO (Chief Financiel Operations) van FIT IN META. FIT IN META, waar de jongeheer Kaldewei dus medeoprichter van is, is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van Virtual Reality (VR) fitness applications (apps). 

Over het privéleven van Isebrand Kaldewei is niks bekend. Het vinden van online en offline informatie over zijn privéleven wordt ook lastiger gemaakt doordat hij (nog) geen echte bekende Nederlander is.

Ook is het wel een bekend gegeven dat vermogende mensen hun privéleven graag verborgen houden voor media en maatschappij. Dat is ook niet gek want het heet ook niet voor niets een “privéleven”.


Waar heeft Isebrand Kaldewei zijn vermogen mee verdiend?

Isebrand Kaldewei is in een gespreid bedje terecht gekomen als jonge telg van een rijke ondernemersfamilie.

Hij heeft zelf zijn sporen verdiend als CFO van FIT IN META, waar hij dus ook zoals al vermeld medeoprichter van is. Wat zal de toekomst nog meer brengen voor deze jongeheer die al op jonge leeftijd zo vermogend is?


Hoeveel verdient Isebrand Kaldewei per maand?

Noch over het jaarsalaris, noch over het maandsalaris van Isebrand Kaldewei is online of online niks te vinden jammer genoeg.

Om er maar met een leuke woordspeling een draai aan te geven: Over Isebrand Kaldewei zijn salaris is per saldo dus nul komma nul bekend.

Hopelijk heeft dit blog je toch van enige informatie kunnen voorzien. In ieder geval weet je wat meer over deze zeer vermogende jongeheer en heb je wat zicht gekregen over Isebrand Kaldewei zijn vermogen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Isebrand Kaldewei?

Het vermogen van de familie van Isebrand Kaldewei wordt geschat op €400 miljoen.

Wat is het salaris van Isebrand Kaldewei?

Het salaris van Isebrand Kaldewei is helaas onbekend.

Is Isebrand Kaldewei miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €400 miljoen is Isebrand Kaldewei zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>