Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Ilse Paulis? Ilse Paulis is niet zomaar een naam die rondzoemt in de sportwereld; ze staat symbool voor doorzettingsvermogen en puur talent in het roeien.

De gouden medaillewinnares, bekend van haar indrukwekkende prestaties op de Olympische Spelen, heeft niet alleen een rijke sportcarrière maar ook een interessant financieel profiel.

In dit artikel duiken we dieper in het vermogen van Ilse, waarbij we een blik werpen op hoe haar sportieve succes zich vertaalt naar financiële welvaart.

Ontdek mee hoe deze roeifanaat haar sportpassie en financiële inzicht hand in hand laat gaan.

Benieuwd naar het Vermogen van Ilse Paulis? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Ilse Paulis?

Ilse Paulis is een toegewijde en getalenteerde Nederlandse roeister, geboren op 30 juli 1993 in Nijmegen. Van jongs af aan heeft Ilse al een onuitputtelijke passie en liefde voor de roeisport getoond.

Met haar vastberadenheid, sterke focus en immense discipline heeft ze zichzelf opgewerkt tot een van de prominente figuren in het internationale roeicircuit.

In haar illustere sportcarrière heeft Ilse opmerkelijke prestaties geleverd, waaronder het winnen van een gouden medaille in de lichte dubbeltwee tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, samen met Maaike Head. 

Vermogen Ilse Paulis

Dit hoogtepunt onderstreept niet alleen haar technische bekwaamheid en fysieke kracht, maar ook haar vermogen om onder druk naadloos samen te werken en te presteren.

Naast haar actieve en succesvolle roeicarrière is Ilse ook diep toegewijd aan haar academische en professionele ontwikkeling.

Ze heeft geneeskunde gestudeerd en zet zich in voor de medische wereld. Haar intellect, toewijding aan excellente prestaties en onvermoeibare werkethiek zijn niet alleen beperkt tot sport, maar zijn ook evident in haar academische en professionele inspanningen.

Ilse staat bekend om haar positieve instelling, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Deze kwaliteiten hebben haar niet alleen geholpen om sportieve hoogten te bereiken, maar hebben ook bijgedragen aan haar succes en invloed buiten de roeibaan.

Met haar multifaceted talenten en toewijding is Ilse Paulis een inspirerend rolmodel en een icoon in zowel de sport- als academische wereld.

Met haar vastberadenheid, sterke focus en immense discipline heeft ze zichzelf opgewerkt tot een van de prominente figuren in het internationale roeicircuit.


Waar heeft Ilse Paulis haar vermogen mee verdiend?

Ilse Paulis heeft haar vermogen opgebouwd door middel van verschillende inkomensstromen, voornamelijk afkomstig uit haar professionele carrière als roeister en als medicus.

Sportcarrière: Ilse heeft een indrukwekkende carrière in de roeisport, waarbij ze meerdere prijzen en medailles op internationale evenementen en Olympische Spelen heeft gewonnen. Deze overwinningen komen vaak met prijzengeld dat bijdraagt aan haar vermogen.

Sponsors en Endorsements: Als een topatleet in haar discipline, is Ilse waarschijnlijk betrokken bij sponsorovereenkomsten en endorsements. Bedrijven en merken die geassocieerd willen worden met haar succes en toewijding aan de sport, bieden financiële ondersteuning of betalen haar voor het promoten van hun producten en diensten.

Sportbeurzen en Toelagen: Topatleten zoals Ilse ontvangen vaak beurzen en toelagen van sportorganisaties, overheden, of atletiekbonden. Deze financiële steun is bedoeld om hen in staat te stellen zich volledig te concentreren op hun training en competitie zonder zich zorgen te hoeven maken over financiële lasten.

De exacte bedragen en proporties van elk van deze inkomensstromen zijn niet publiekelijk beschikbaar, maar samen vormen ze het totale vermogen van Ilse Paulis.


Hoeveel verdient Ilse Paulis per maand?

Ilse Paulis verdient geld door haar professionele roeicarrière, waar ze als topatleet waarschijnlijk ondersteuning ontvangt van sponsoren, sportbeurzen en prijzengeld van de wedstrijden waaraan ze deelneemt.

Daarnaast kan ze inkomsten genereren door deelname aan evenementen, endorsements en samenwerkingen met merken die geassocieerd zijn met de sport- en gezondheidssector.

Als afgestudeerd medicus kan zij ook inkomsten hebben uit het werkveld in de gezondheidszorg, maar details hieromtrent zijn niet bekend.

Het precieze bedrag dat ze maandelijks verdient, zou een combinatie zijn van deze inkomstenbronnen, maar zoals gezegd, specifieke cijfers zijn niet voorhanden.


Wat is het vermogen van Ilse Paulis?

Wat is het vermogen van Ilse Paulis? 

Wij gingen op onderzoek uit, maar konden helaas het antwoord niet vinden. Ilse Paulis houdt haar inkomsten privé - dat is haar goed recht. Een teleurstelling voor ons, maar het is toch echt niet duidelijk hoeveel zij nu precies verdient.

Leuke weetjes over Ilse Paulis

  • Wist je dat Ilse Paulis naast haar roei- en medische carrière ook enorm begaan is met het milieu en duurzaamheid? Ze zet zich actief in voor een groenere planeet en is betrokken bij verschillende initiatieven die sport en duurzaamheid combineren, waarmee ze anderen inspireert om milieubewuste keuzes te maken!
  • In 2023 doet Ilse Paulis mee met het programma Expeditie Robinson, dat wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver.

Naam

Ilse Paulis

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

30-07-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Roeister/medicus

Geslacht 

Vrouw

Hoe zij haar geld verdiend?

Sport- en medische wereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ilse Paulis?

Het vermogen van Ilse Paulis is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Ilse Paulis?

Ook het salaris van Ilse Paulis is helaas onbekend.

Is Ilse Paulis miljonair?

Het is onduidelijk of Ilse Paulis daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>