Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel zullen we dieper ingaan op het vermogen van Hugo Borst.

Alsook de man achter de schrijver zal worden toegelicht. Wie is hij precies en hoeveel geld heeft hij verdiend met zijn werk? We gaan het allemaal bespreken in deze tekst.

Naam

Hugo Borst

Geschat vermogen

€1 miljoen

Geboortedatum

15-06-1962

Jaarlijks inkomen / salaris

€120.000

Beroep

Presentator / televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld / voetbal


Wat is het vermogen van Hugo Borst?

Hugo Borst heeft een geschat vermogen van ongeveer 1 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij opgebouwd met zijn werk als journalist, schrijver en televisiepersoonlijkheid.

Door zijn werk heeft hij veel bekendheid verworven en heeft hij verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de Zilveren Reissmicrofoon

Leuke weetjes over Hugo Borst

  • Hugo Borst heeft wel 12 boeken geschreven
  • Hugo Borst is hoofdredacteur van Hard Gras 

Wie is Hugo Borst?

Hugo Borst is een Nederlandse journalist en schrijver. Hij begon zijn carrière als sportjournalist en werkte onder meer voor het Algemeen Dagblad en Voetbal International.

Later heeft hij zich gericht op andere onderwerpen, zoals de zorg voor ouderen en mensen met dementie. Zo schreef hij het boek 'Ma', waarin hij het verhaal vertelt over zijn moeder die aan dementie lijdt.

Dit boek werd een bestseller en leverde hem veel succes op. Naast zijn werk als columnist en schrijver, heeft Hugo Borst ook regelmatig op televisie verschenen als presentator en commentator.

Zo was hij onder meer te zien als tafelheer bij De Wereld Draait Door en als presentator van het programma "Over de Streep".

Hugo Borst heeft een relatie met Karin, maar heeft geen kinderen. Hij woont in Rotterdam. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal en is hij fan van Feyenoord. Ook zet hij zich in voor goede doelen, waaronder het Alzheimerfonds.


Waar heeft Hugo Borst zijn vermogen mee verdiend?

Hugo Borst heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend met zijn werk als journalist, schrijver en televisiepersoonlijkheid.

Zo heeft hij verschillende boeken geschreven, waaronder 'Ma', maar ook 'Ach, moedertje', 'Schieten op Volkert van der G.' en 'O, Louis', over voetbalcoach Louis van Gaal.

Ook heeft hij verschillende televisieprogramma's gepresenteerd, waaronder 'Over Mijn Lijk' en 'De Wereld Draait Door'. Met zijn werk heeft hij veel waardering gekregen en hij wordt gezien als een van de belangrijkste en invloedrijkste journalisten van Nederland.


Hoeveel verdient Hugo Borst per maand?

Hugo borst zijn salaris is niet exact bekend, maar het wordt geschat dat hij zo'n 10.000 euro per maand verdient. Dit salaris komt voornamelijk uit zijn werk als televisiepersoonlijkheid en schrijver. Naast zijn reguliere werkzaamheden verdient hij ook geld met lezingen en optredens.

Hugo Borst heeft met zijn werk als journalist, schrijver en televisiepersoonlijkheid een vermogen opgebouwd van ongeveer 1 miljoen euro.

Door zijn werk heeft hij veel bekendheid en waardering gekregen en is hij uitgegroeid tot een invloedrijke journalist in Nederland. Het exacte salaris van Hugo Borst is niet bekend, maar naar schatting verdient hij zo'n €10.000.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Hugo Borst?

Het vermogen van Hubo Borst wordt geschat op €1 miljoen.

Wat was het salaris van Hugo Borst?

Het salaris van Hugo Borst wordt geschat op €10.000 per maand.

Is Hugo Borst miljonair?

Met een geschat vermogen van €1 miljoen is Hugo Borst net miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>