Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Hesdy Gerges? Deze in Amsterdam geboren kickbokser heeft in zijn loopbaan al 24 wedstrijden gewonnen met een K.O. - dat is niet mis! En als professionele kickbokser bij Glory verdien je een aardig salaris.

Toch heeft Hesdy Gerges zijn vertrek uit de kickbokswereld aangekondigd. Dat maakt ons eigenlijk alleen nog maar nieuwsgieriger, want hoeveel heeft Hesdy Gerges dan eigenlijk in zijn loopbaan verdiend? Wij hebben het voor je uitgezocht. Benieuwd naar Hesdy Gerges en zijn vermogen? Lees dan verder!

Naam

Hesdy Gerges

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

20-02-1984

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Kickbokser

Geslacht 

Man

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Kickbokswereld / sponsordeals


Wat is het vermogen van Hesdy Gerges?

Het exacte vermogen van Hesdy Gerges is helaas niet onbekend. Hesdy Gerges heeft totaal zo'n 70 wedstrijden gespeeld, maar hiervan waren maar 10 wedstrijden onder de vlag van Glory. Daarom is de kans klein dat Hesdy Gerges ook daadwerkelijk miljonair is. 

Als kickbokser verdien je meer naarmate je bekender bent. Zo bedraagt het Rico Verhoeven vermogen zo'n €8 miljoen, want hij verdient zo'n €500.000 per wedstrijd. Helaas geldt dat nog niet voor Hesdy Gerges, die zelfs zijn vertrek uit de kickbokswereld heeft aangekondigd.

Leuke weetjes over Hesdy Gerges

  • Hesdy Gerges is getrouwd met Denise Kielholtz, zesvoudig wereldkampioen kickboksen
  • In 2020 kwam er een boek uit over Hesdy Gerges dat is geschreven door Frank van Gemert genaamd Fightersheart

Wie is Hesdy Gerges?

Wie is Hesdy Gerges precies? Je hebt hem wellicht gezien op een van de kickboksshows die in de afgelopen jaren zijn uitgezonden, want Hesdy Gerges heeft inmiddels al zo'n 70 wedstrijden gebokst als professionele kickbokser.

Hesdy Gerges is zo'n 2 meter lang en valt met zijn 108 kilo onder de categorie zwaargewicht. Maar dat was hij natuurlijk niet altijd. Als kind groeide hij namelijk op in Amsterdam, waarbij hij al op 15-jarige leeftijd werd aangespoord om kickboksen eens uit te proberen. 

In Haarlem begon zijn kennismaking met de sport en dat bleek een groot succes. In een korte periode ruilde Gerges de kleine Haarlemse gym om voor de Amsterdamse Chakuriki Gym - de plek waar ook Badr Hari werd getraind. 

Hoewel Badr Hari niet zijn trainmaatje was, is het natuurlijk bijzonder dat Hesdy Gerges in 2010 in een gevecht dat werd georganiseerd door It's Showtime een wedstrijd won van Badr Hari. Daarmee was Gerges op dat moment Europees kampioen in de categorie zwaargewicht.

Toen Gerges na die winst eenmaal was binnengerold in de kickbokswereld, werd hij door verschillende partijen aangenomen als vechter, waaronder It's Showtime, K-1, Superkombat en Glory. 


Waar heeft Hesdy Gerges zijn vermogen aan verdiend?

Hoewel het concrete vermogen van Hesdy Gerges helaas onbekend is, kunnen we wel genoeg zeggen over de manier waarop hij zijn vermogen heeft opgebouwd.

Als professionele kickbokser krijg je betaald per wedstrijd - en winst levert natuurlijk meer op dan verlies. Maar er komt nog meer bij kijken, want kickboksers krijgen ook inkomsten uit bijvoorbeeld televisierechten of sponsordeals - of in het geval van Hesdey Gerges een deel uit de verkoop van zijn boek Fighterheart. 


Hoeveel verdient Hesdey Gerges per maand?

En wat is dan de networth Hesdey Gerges dan per maand? Ook dat is helaas niet bekend. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat kickboksers per wedstrijd betaald krijgen. En elke week een wedstrijd kickboksen... ga er maar aanstaan!

Ondanks zijn relatieve onbekendheid in vergelijking met giganten als Rico Verhoeven of Badr Hari is het natuurlijk niet ondenkbaar dat ook Hesdy Gerges een aardig percentage van de winst van zo'n Glory-evenement binnenharkt.

Op 29 oktober 2022 vecht Gerges zijn laatste wedstrijd tegen - jawel - Rico Verhoeven. En daar zal hij toch een aardig zakcentje aan verdienen. Hoeveel dat exact is, zullen we helaas nooit te weten komen. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Hesdy Gerges?

Het geschatte vermogen van Hesdy Gerges bedraagt zo'n €6 miljoen. 

Wat is het salaris van Hesdy Gerges?

Het salaris van Hesdy Gerges is ook helaas onbekend.

Is Hesdy Gerges miljonair?

Vanwege het feit dat Hesdy Gerges onder de grootverdiener Glory maar 10 wedstrijden heeft gespeeld is de kans klein dat Hesdy Gerges miljonair is. Toch heeft hij een respectabele loopbaan achter de rug, dus we kunnen het niet met volledige zekerheid zeggen.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>