Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Hella Huizinga? 

Deze deelneemster van The Real Housewives of Amsterdam is goed op de hoogte van de wereld van geld en glamour. Maar hoeveel verdient zij nu eigenlijk?

In dit artikel gaan we in op wie Hella Huizinga is, wat ze verdiend en hoe ze haar geld verdiend. Ook wordt er gekeken wat het Hella Huizinga vermogen is op dit moment volgens zakenblad Quote. 

Benieuwd naar het Vermogen van Hella Huizinga? Onderdaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Hella Huizinga?

Hella Huizinga is een bekende partyplanner die menig beroemdheid en influencer voorziet van de styling van een feestje.

Wat begon als het plannen van kinderfeestjes en babyshowers is uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu runt.

Deze werkzaamheden voert ze uit onder de naam: 'My Greatest Party'.

 Op dit moment kun je Hella Huizinga kennen van de tv-serie 'The Real Housewives of Amsterdam' welke te volgen is op Videoland. 

Hella woonde een lange tijd samen met haar vriend. Sinds december 2022 is de relatie verbroken en heeft Hella en plekje voor zichzelf gevonden. Hella Huizinga is altijd druk bezig met werk waardoor de relatie stukliep.

Dit vertelde Hella tijdens een aflevering van 'The Real Housewives of Amsterdam. Hella is 38 jaar en heeft ook als actrice in de film: 'Fashion Chicks' gespeeld in 2015. 


Leuke weetjes over Hella Huizinga

  • Hella Huizinga''s weddingplanningbedrijf is oorspronkelijk begonnen als een bedrijf rondom kinderpartijtjes
  • Hella Huizinga plant geregeld bruiloften voor BN'ers
  • Hella Huizinga is deelneemster aan het tv-programma The Real Housewives of Amsterdam

Waar heeft Hella Huizinga haar vermogen aan verdiend?

Hella Huizinga is inmiddels al ruim 10 jaar bezig met het plannen van events, bruiloften en feesten. Doordat ze wordt geboekt door bekende Nederlands en influencers verdient ze hier een groot deel van haar geld mee.

BN'ers en influencers leggen makkelijk honderdduizenden euro's neer voor een mooi aangekleed feestje, bruiloft of babyshower.

Hella Huizinga neemt hierbij geen 'nee' als antwoord. Als het bruidspaar iets wil, dan zorgt Hella ervoor dat ze het krijgen. Op de planning stond dat mevrouw Huizinga de bruiloft van Lil Kleine zou aankleden. Helaas ging dit niet door.

Daar ligt Hella Huizinga niet wakker van omdat ze klanten genoeg heeft. Naast haar inkomsten als party- en weddingplanner heeft Hella Huizinga geld binnen weten te slepen als actrice in de films 'Fashion Chicks' en is ze te zien in de tv-serie 'The Real Housewives of Amsterdam'.

Ook hier verdient ze haar geld mee. 


Hoeveel verdient Hella Huizinga per maand?

Het Hella Huizinga salaris is niet tot in de exacte cijfers bekend. Wel is bekend dat je flink wat geld neerlegt om Hella Huizinga in te huren als weddingplanner of partyplanner.

Deze evenementen regelt Huizinga graag voor je vanaf een bedrag van zo'n 200.000 euro tot ruim een miljoen. 

Nu is het niet bekend hoeveel van deze evenementen Hella Huizinga per jaar verzorgd, maar je kunt je voorstellen dat ze hier zeker wel mee binnen is gelopen.


Wat is het vermogen van Hella Huizinga?

Volgens zakenblad Quote wordt het vermogen van Hella Huizinga geschat op zo'n 3 miljoen euro.

Dit vermogen heeft Hella Huizinga op verschillende manieren weten op te bouwen, maar komt voornamelijk van haar werk als party- en weddingplanner.

Naam

Hella Huizinga

Geschat vermogen

€3 miljoen

Geboortedatum

12-01-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Wedding- en partyplanner

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Feesten en partijen plannen


 FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Hella Huizinga?

Het totale vermogen van Hella Huizinga wordt geschat op €3 miljoen.

Wat is het salaris van Hella Huizinga?

Het salaris van Hella Huizinga is helaas onbekend.

Is Hella Huizinga miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €3 miljoen is Hella Huizinga inderdaad miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>