Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Hassan Slaby?  Hassan Slaby tovert een glimlach op ons gezicht met zijn bruisend acteertalent! Deze energieke acteur, bekend van programma's als GTST, Papadag en - voor de jonge lezers onder ons - SpangaS, weet hij elke rol zich eigen te maken.

Maar hoeveel vermogen heeft hij hiermee opgebouwd? Ontdek in dit artikel waar het vermogen van Hassan Slaby uit bestaat!

Benieuwd naar het Vermogen van Hassan Slaby? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Hassan Slaby?

Hassan Slaby, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), verruilt binnenkort de comfort van setlampen voor de uitdagingen en de tropische hitte van een onbewoond eiland, als deelnemer aan Expeditie Robinson 2023.

Hoewel zijn naam niet bij iedereen direct een belletje zal doen rinkelen, zijn velen ongetwijfeld bekend met zijn acteerwerk.

Hassan stapte in 2010 de acteerwereld binnen met zijn rol als Eman in de populaire jeugdserie SpangaS op KRO-NCRV, waar hij tot 2017 de harten van jonge kijkers veroverde. 

Vermogen Hassan Slaby

Sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Fans hebben kunnen genieten van zijn optredens in films zoals Rokjesdag uit 2016 en de romantische komedie Liefde Zonder Grenzen.

Muziekliefhebbers kennen hem misschien als lid van de band Fantasia INC.

Maar de rol waar de meeste kijkers hem van zullen herkennen, is die van Marwan El Amrani in GTST, waar hij een bijzondere verhaallijn deelde met Noa Zwan (Demi in GTST). 


En al is hij even uit beeld in Meerdijk, het gerucht gaat dat Marwan snel weer ten tonele zal verschijnen! 

Ondanks dat Hassan niet de meest actieve gebruiker is op sociale media, kunnen fans zijn avonturen in Expeditie Robinson 2023 volgen via zijn Instagram-account @hassanslaby. 

En voor wie benieuwd is naar de rest van de cast, er is online genoeg informatie te vinden over de andere deelnemers van dit seizoen!

Hassan Slaby, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), verruilt binnenkort de comfort van setlampen voor de uitdagingen en de tropische hitte van een onbewoond eiland, als deelnemer aan Expeditie Robinson 2023.


Waar heeft Hassan Slaby zijn vermogen mee verdiend?

Hassan Slaby laat z’n bankrekening lekker groeien door niet alleen te acteren, maar ook met muziekmaken! De vent heeft in films en series gespeeld, zoals 'Rokjesdag' en ‘GTST’, waardoor hij een lekker bedrag heeft kunnen sparen.

Maar Hassan is niet alleen een talent voor de camera; hij maakt ook zelf muziek. Met z’n muzikale vibes draagt hij bij aan de band Fantasia INC, en daarmee stroomt het geld ook binnen.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Hassan ook een deal gesloten met artists-ability.com. Door dit contract kan hij rekenen op steun bij z’n acteer- en muziekcarrière, wat natuurlijk ook weer bijdraagt aan zijn financiële succes.

Talent + hustle = Hassan’s groeiend vermogen! 


Hoeveel verdient Hassan Slaby per maand?

Ben jij benieuwd naar de hoogte van het salaris van Hassan Slaby? 

Als acteur ben je afhankelijk van jouw eigen succes om een flink bedrag te ontvangen. Hassan Slaby heeft aardig wat rollen vertolkt, maar kent nog geen gigantische doorbraak.

Bovendien is Slaby naast zijn acteerwerk ook actief als muzikant - nogmaals een branche die nogal wisselvallig salarissen uitkeert.

Het is vanwege deze twee redenen onbekend hoeveel geld Hassan Slaby maandelijks verdient. 


Wat is het vermogen van Hassan Slaby?

Wat is het vermogen van Hassan Slaby? Hassan Slaby heeft zich niet alleen als acteur op de kaart gezet, maar ook een aardig vermogen opgebouwd door de jaren heen.

Met belangrijke rollen in films en series zoals 'Rokjesdag', ‘SpangaS’, en 'GTST' heeft hij consistent werk gehad en zijn financiële status verstevigd.

Maar acteren is niet zijn enige inkomstenbron; de veelzijdige Hassan maakt ook muziek. Als lid van de band Fantasia INC laat hij zijn creatieve energie stromen, wat ook de kassa doet rinkelen. Bovendien staat hij onder contract bij artists-ability.com, wat extra steun biedt aan zijn bloeiende carrière in zowel acteren als muziek.

Hassan’s vermogen is dus het resultaat van hard werken, diverse talenten en slimme carrièrekeuzes in de entertainmentindustrie!

Helaas is het onbekend hoeveel vermogen Hassan Slaby nu daadwerkelijk door de jaren heen heeft opgebouwd. 

Leuke weetjes over Hassan Slaby

  • Hoewel Hassan nu schittert op het scherm, had hij ooit totaal andere carrièreplannen! Voor hij de acteerwereld instapte, studeerde hij psychologie. Hassan heeft altijd een diepe interesse gehad in de menselijke geest en het gedrag, wat hem helpt om zijn rollen op een dieper en authentieker niveau te begrijpen en vertolken.
  • In 2023 doet Hassan Slaby mee met het programma Expeditie Robinson, dat wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver.

Naam

Hassan Slaby

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

13-10-1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Hassan Slaby?

Het vermogen van Hassan Slaby is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Hassan Slaby?

Ook het salaris van Hassan Slaby is helaas onbekend.

Is Hassan Slaby miljonair?

Het is onduidelijk of Hassan Slaby daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>