Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Hasbulla Magomedov? Wanneer de meeste mensen aan vermogende personen denken, gaat het vaak om mensen met een normale lengte.

Echter, dat betekent niet dat je als dwerg geen vermogen kunt opbouwen. De wereldberoemde Hasbulla Magomedov weet dit te bewijzen met zijn video’s op social media en samenwerkingen met bekende partners.

Maar wie is Hasbulla Magomedov precies en wat is zijn vermogen? In dit artikel kun je alles ontdekken over Hasbulla Magomedov!

Naam

Hasbulla Magomedov

Geschat vermogen

€100.000 - €200.000

Geboortedatum

07-07-2002

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Social Media


Wat is het vermogen van Hasbulla Magomedov?

Hasbulla Magomedov is klein, maar zijn vermogen is relatief groot. In 2022 werd Magomedov zijn waarde tussen de 100.000 en 200.000 dollar geschat, maar dit aantal zal in rap tempo toenemen.

Door een lucratief contract met de UFC gaat de waarde van Magomedov in de komende 5 jaar over de miljoen euro heen.

Leuke weetjes over Hasbulla Magomedov

  • Hasbulla is 93 cm groot
  • Een van Hasbulla's grootste dromen is om in Australië een kangoeroe te ontmoeten

Wie is Hasbulla Magomedov?

Wanneer je regelmatig door social media scrollt, is de kans groot dat je ooit Hasbulla Magomedov bent tegengekomen.

Op het eerste oog lijkt deze volwassen man een klein kind, maar niets is minder waar. Hasbulla Magomedov is 20 jaar oud en ongeveer 1 meter lang.

Door zijn opvallende verschijning en humoristisch gedrag vermaakt hij dagelijks miljoenen mensen via verschillende socialmediaplatformen. Hasbulla Magomedov is afkomstig uit Makhachkala, Rusland.

Deze stad ligt in Dagestan, een regio in Rusland. Uit deze regio komen verschillende MMA-vechters, zoals de wereldberoemde Khabib Nurmagomedov en Islam Makhachev.

Sterker nog, Magomedov heeft onlangs verteld dat hij de buurman van Makhachev is en daarnaast wordt hij vaak gezien met Khabib. Dit heeft Magomedov ook een bijnaam opgeleverd, namelijk ‘Mini Khabib’.

Magomedov heeft zijn lengte te danken aan GHB, oftewel growth hormone deficiency. Deze ziekte is ook wel bekend als dwerggroei. Zijn lengte zorgt voor diverse nadelen in het leven, maar heeft Magomedov geen windeieren gelegd.

Dankzij zijn uiterlijk is de 102 cm lange Rus een opvallende verschijning op social media en in dit geval heeft zijn lengte hem juist geholpen met beroemd worden.


Waar heeft Hasbulla Magomedov zijn vermogen mee verdiend?

Sinds 2020 is Hasbulla Magomedov te vinden op social media en in de tussentijd heeft hij een enorm publiek weten te bereiken.

Dankzij de miljoenen volgers op Instagram, TikTok en andere socialmediaplatformen, is het zeer aannemelijk dat Magomedov een stabiel inkomen heeft.

Deze inkomsten komen uit sponsoring en views. Daarnaast heeft Magomedov ook zijn eigen NFT-collectie gelanceerd. Deze collectie bestaat uit 1.916 NFT’s en heeft een totale handelsvolume van ongeveer 800 ETH.

Magomedov heeft verdiend aan de verkoop van deze non-fungible tokens, maar verdient daarnaast ook een commissie van 10% over elke transactie. Hierdoor heeft de kleine Rus een passief inkomen opgebouwd.

Daarnaast heeft Magomedov een contract getekend bij de UFC. Naar verwachting is dit de meest lucratieve zet geweest aangezien het een vijfjarige deal betreft en hij in deze jaren een mooi bedrag zal verdienen.

Samen met alle andere inkomsten, uit NFT's en social media, zorgt de UFC deal ervoor dat Mini Khabib in de komende jaren meerdere miljoenen dollars zal gaan verdienen.


Hoeveel verdient Hasbulla Magomedov per maand?

Het benoemen van Magomedov’s maandelijkse inkomen is zeer lastig, aangezien hij verschillende inkomstenbronnen heeft. Zijn contract bij UFC zal maandelijks worden uitgekeerd, waardoor je kunt stellen dat Hasbulla Magomedov salaris ontvangt.

Het exacte bedrag is echter niet bekend. Wel kun je stellen dat dit contract Magomedov meer dan 10.000 dollar per maand oplevert. 

Daarnaast ontvangt Mini Khabib royalties van zijn NFT-collectie en levert de activiteiten op social media ook een zeer goede boterham op.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Hasbulla Magomedov?

Het vermogen van Hasbulla wordt geschat tussen de €100.000 en €200.000.

Wat is het salaris van Hasbulla Magomedov?

Het huidige salaris van Hasbulla is helaas onbekend.

Is Hasbulla Magomedov miljonair?

Nee, met een geschat vermogen tussen de €100.000 en €200.000 is Hasbulla geen miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>