Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Harry Styles? Harry Styles is een populaire Engelse zanger en acteur die in 2023 wereldwijd concerten geeft op grote podia en stadions.

Lees in dit artikel meer over Harry Styles. Wat is zijn vermogen en waar woont hij tegenwoordig. Wie is zijn familie en huidige vriendin.

Naam

Harry Styles

Geschat vermogen

€100 miljoen

Geboortedatum

01-02-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muzikant

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Harry Styles?

Harry Styles heeft een vermogen opgebouwd van 100 miljoen dollar. Dit heeft hij op verschillende manieren verkregen. Naast zijn muziek en acteerprestaties heeft hij banden met enkele grote bedrijven en heeft hij met Pleasing een eigen lifestylemerk.

Leuke weetjes over Harry Styles

  • Harry Styles heeft ooit gesolliciteerd naar een baan als badmeester
  • Harry Styles verkocht in 2023 tot 4 keer toe de Johan Cruijff Arena uit - goed voor 220.000 fans in totaal 

Wie is Harry Styles?

Harry Edward Styles is geboren in 1994 als de zoon van de later gescheiden Desmond "Des" Styles en Anne Twist. Zijn oudere zus heet Gemma Styles, die als schrijfster en podcaster aan de weg timmert. 

Hij zingt al sinds zijn jonge jaren en met zijn eerste band White Eskimo won hij de "Battle of the Bands", een lokale muziekcompetitie. In 2010 was hij kandidaat bij het Engelse televisieprogramma X-factor, waarna hij toetrad tot de boyband One Direction.

Ze maakten vijf albums, die wereldwijd allemaal zeer succesvol waren. Hun debuutalbum was een van de best verkopende albums van 2011. In 2016 tekende hij zijn eerste solocontract.

Zijn debuutalbum "Harry Styles" is wereldwijd zeer goed verkocht. In 2017 speelt hij de rol van de Britse soldaat Alex in de film Dunkirk. Recensenten waren positief over zijn acteerprestatie. Zijn tweede rol is in de film Don't Worry Darling, uit 2023.

Harry Styles had tot 2022 een relatie met de Amerikaanse actrice Olivia Wilde. Momenteel heeft hij een relatie met Emily Ratajkowski, een Amerikaans model.

Hij bezit meerdere woningen. In Londen in de wijk Hampstead heeft hij drie woningen met een totale waarde van vijftien miljoen pond, waarbij opvalt dat alle huizen in dezelfde straat staan.

In New York bezit hij een appartement en in Los Angelis een vrijstaande woning waar hij 8,45 miljoen dollar voor betaalde. 


Waar heeft Harry Styles zijn vermogen mee verdiend?

Harry Styles heeft zijn vermogen op verschillende manieren opgebouwd. Als zanger krijgt hij geld met het geven van concerten, merchandise en het uitgeven van muziek.

Jaarlijks verdient hij geld als zijn solomuziek, maar ook als muziek van One Direction op de radio te horen is. Als acteur krijgt hij betaald en zijn kledingmerk zorgt voor extra inkomsten.

Daarnaast is hij een betaald ambassadeur van grote merken zoals Pepsi, Mact’s, Toyota en Gucci.


Hoeveel verdient Harry Styles per maand?

Krijgt Harry Styles salaris? Als zanger, acteur en ondernemer heeft hij geen vast inkomen. Met een vermogen van 100 miljoen dollar is dit voor Harry Styles geen enkel probleem. Alleen al als hij op tour is, ontvangt hij zo'n $2 miljoen per avond.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Harry Styles?

Het vermogen van Harry Styles wordt geschat op €100 miljoen.

Wat is het salaris van Harry Styles?

Het salaris van Harry Styles is onbekend.

Is Harry Styles miljonair?

Ja, met een vermogen van €100 miljoen is Harry Styles zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>