Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Hans Klok? Hans Klok is de bekendste Nederlandse illusionist, maar hij is niet alleen een bekende Nederlander. De hele wereld kent Hans Klok. Maar wat staat er eigenlijk op zijn bankrekening? In dit artikel kom je achter het vermogen van Hans Klok.

Naam

Hans Klok

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

22-02-1969

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Illusionist

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Goochelen


Wat is het vermogen van Hans Klok?

Over het exacte vermogen van Hans Klok is weinig bekend. Maar wie denkt dat de illusionist multimiljonair is, die heeft het mis. Klok zit er namelijk helemaal niet zo warmpjes bij en zat twee jaar geleden financieel zelfs aan de grond.

Leuke weetjes over Hans Klok

  • Klok werd in 2019 onderscheiden als Officier in de orde van Oranje-Nassau
  • In 2021 vond The Roast of Hans Klok plaats

Wie is Hans Klok?

Hans Klok is een bekende illusionist. Hij kreeg op jonge leeftijd een goocheldoos en was direct verkocht.

Hij begon zijn trucs te vertonen op verjaardagsfeestjes en werd al op jonge leeftijd Europees jeugdkampioen goochelen. Dat was de aftrap van een succesvolle en levendige loopbaan in de spotlights.

In Nederland verkoopt Klok al snel de grote zalen uit. Ook wint hij in zijn carrière meerdere prijzen, maar de illusionist wil meer.

Zijn grote droom is doorbreken in Amerika. Las Vegas om precies te zijn. Die doorbraak lijkt er ook te komen. Hans Klok verhuist naar Vegas en begint een show.

Met die show pakt Klok een omzet van 35.000 euro per avond. Rijkdom ligt op de loer en het leven lacht hem op dat moment toe. Tot corona om de hoek komt kijken.

De bubbel waarin Klok zit barst en de optredens komen stil te liggen, terwijl al zijn spaargeld in de show zit. Het inkomen van de Nederlander verdwijnt als sneeuw voor de zon en zijn vermogen is gekrompen tot het nulpunt. Momenteel is hij druk bezig om zijn carrière en dus zijn vermogen een nieuw leven in te blazen

Hans Klok is momenteel druk bezig met al zijn shows, maar hij hoopt ook snel in het huwelijksbootje te stappen met zijn 22 jaar jongere vriend Dann.

De twee leerde elkaar kennen tijdens een show van Hans in Carré en zijn sindsdien samen. Eigenlijk zou het huwelijk er in 2022 al komen, maar Klok was simpelweg te druk met zijn shows.

Hij hoopt dat het er dit jaar alsnog van komt. Hans Klok woont momenteel weer in Nederland. In Bloemendaal om precies te zijn.

Na zijn mislukte avontuur in Vegas besloot hij weer terug te keren naar Nederland. In Bloemendaal kocht hij in 2014 een appartement voor toen 414.0000 euro. 


Waar heeft Hans Klok zijn vermogen mee verdiend?

Hans Klok heeft zijn geld voornamelijk verdiend met zijn shows. Klok brak in 1993 definitief door en is sindsdien professioneel illusionist. Momenteel verdient Klok nog altijd zijn geld met het geven van shows. 

Momenteel is hij op tournee met zijn show Hans Klok & Friends. Daarmee gaat hij Nederlandse steden af om de mensen te trakteren op een ouderwetse Hans Klok-show.

In een negentig minuten durende show, trakteert hij samen met andere artiesten het aanwezig publiek op de meest indrukwekkende acts. 


Hoeveel verdient Hans Klok per maand?

In zijn korte succesperiode in Las Vegas was de omzet van een show zoals eerder gezegd 35.000 euro. Hoe hoog dat bedrag van zijn shows in Nederland ligt, is niet bekend.

Daarnaast heeft Hans Klok geen vast maandinkomen en is hij uiteraard afhankelijk van onder meer de ticketverkoop van zijn shows.

Wat Hans Klok exact per maand mag bijschrijven is dus niet bekend. Dat komt omdat Hans Klok geen salaris heeft, maar afhankelijk is van zijn shows.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Hans Klok?

Het vermogen van Hans Klok is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Hans Klok?

Het salaris van Hans Klok is ook onbekend. 

Is Hans Klok miljonair?

Het is helaas onbekend of Hans Klok miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>