Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Maar weinig BN'ers zijn de afgelopen maanden zo negatief in het nieuws geweest als Glennis Grace. De Amsterdamse zangeres kan de media als geen ander over haar heen laten vallen, met bizarre acties, vecht- en- scheldpartijen en uitspraken waar de honden geen brood van lusten. Maar zingen kan ze wel!

Hoeveel heeft ze door de jaren heen verdiend met haar zangkunsten, en haalt ze nog genoeg inkomsten binnen nu ze zo negatief in de publiciteit komt?

Naam

Glennis Grace

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

19-06-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

€110.000

Beroep

Zangeres

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Muziek- en televisiewereld


Wat is het vermogen van Glennis Grace?

Pure Luxe weet te melden dat Glennis Grace sinds de coronacrisis geen miljonair meer is. Ze leeft een flink luxe levensstijl, met een duur huis en flink prijzige auto's bijvoorbeeld - maar toen haar jaarlijkse inkomen in 2020 met bijna vijf ton daalde, naar slechts €110.000, hield ze hier amper nog genoeg geld aan over.

Leuke weetjes over Glennis Grace

  • Als coach van The Voice of Holland ontving Glennis Grace naar schatting een bedrag van €500.000.
  • Er is een documentaire gemaakt over Glennis Grace, genaamd Meisje uit de Jordaan

Wie is Glennis Grace?

Glennis Grace, wie heeft er inmiddels niet van haar gehoord? De zangeres, wiens echte naam trouwens Glenda Hulita Elisabeth Batta is, begon als elfjarige al met het oefenen van haar zangkwaliteiten.

Ze kreeg van haar opa een zangstudio op haar kamertje waardoor ze haar stemgeluid maximaal kon ontwikkelen. Dit lukte pas echt goed toen ze haar grote voorbeeld ontdekte, namelijk Whitney Houston. Ze wilde al van jongs af aan net zo goed worden als haar Amerikaanse heldin.

Net als bij Whitney Houston kwam Glennis niet altijd positief in het nieuws. Weliswaar niet om een drugsverslaving, maar onlangs zette Glennis haarzelf flink te kakken doordat ze het personeel van een Jumbo-supermarkt in elkaar sloeg met een door haar opgeroepen groep vechtersbazen. Het hele land keerde zich zo ongeveer tegen haar dankzij deze onbezonnen actie.

Het Jumbo-incident heeft Glennis Grace nogal de kop gekost. Naast dat ze een taakstraf kreeg van 200 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand, heeft haar carrière een enorme deuk gehad. Ze wordt vrijwel nergens meer geboekt en als ze een keer ergens optreedt, komt er vrijwel niemand kijken.

We hopen voor Glennis dat haar vermogen groot genoeg is om de rest van haar leven met wat minder inkomen te kunnen doen, want tenzij ze flink aan haar reputatie gaat werken zullen haar inkomsten er niet op vooruit gegaan zijn.


Waar heeft Glennis Grace haar vermogen aan verdiend?

De zangeres Glennis Grace heeft haar (nu nog) riante vermogen verdiend als zangeres. Haar besloten vennootschap genaamd G Note maakte in 2019 bijna zes ton aan inkomsten, maar in 2020 werd dat door de coronacrisis echter een stuk minder. Of ze nog steeds zoveel geld verdient nadat ze de halve Jumbo-supermarkt bont en blauw heeft geslagen? Daar gaan we niet vanuit.


Hoeveel verdient Glennis Grace per maand?

Het vermogen van Glennis Grace heeft door negatieve PR een enorme tik gehad. Haar inkomsten bedroegen in 2019 nog bijna een half miljoen bruto, ongeveer 40.000,- per maand dus. De coronacrisis gooide al roet in het eten - die 40.000 werd toen ongeveer 8.000,-. Nu haar reputatie en haar fanbase zo sterk is afgenomen door haar bizarre, gewelddadige gedrag, denken we niet dat ze nog een heel riant salaris verdient met haar optredens. Misschien moet ze nogmaals in Amerika gaan zoeken naar een nieuwe carrière, want hier lijkt alles voorlopig tegen te zitten.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Glennis Grace?

Het totale vermogen van Glennis Grace is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Glennis Grace?

Het salaris van Glennis Grace wordt geschat op €110.000 per jaar.

Is Glennis Grace miljonair?

Het is onbekend of Glennis Grace daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>