Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Gio Latooy? Gio Latooy groeit langzaam uit tot een van de bekendste YouTubers van Nederland. Met het dagelijks uploaden van blogs heeft hij ondertussen al meer dan 1 miljoen abonnees gekregen. 

In zijn vlogs laat hij regelmatig bijvoorbeeld mooie auto's of mooie reizen zien. Dit roept natuurlijk vragen op over het vermogen van Gio Latooy. Hoeveel verdient hij nu eigenlijk met zijn vlogs? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Naam

Gio Latooy

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

24-9-1998

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

YouTuber

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vloggen en merchandise


Wat is het vermogen van Gio Latooy?

Het vermogen van Gio Latooy is op dit moment onbekend. Wel zijn er enkele bronnen die een schatting hebben gedaan hierover; deze bronnen claimen dat Gio Latooy beschikt over een vermogen van zo'n €1,5 miljoen. 

Dit is geen gekke schatting. Gio Latooy heeft namelijk een villa van €1,2 miljoen gekocht en vaak zien dat hij leuke en dure dingen doet met zijn geld, bijvoorbeeld het kopen van een Range Rover. 

Leuke weetjes over Gio Latooy

  • Gio Latooy heeft een tweelingzus die ook YouTuber is.
  • Gio Latooy heeft meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube en behoort hierdoor tot de grootste Nederlandse Youtubers

Wie is Gio Latooy?

Giovanni Latooy, beter bekend als Gio, komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Gio Latooy is bekend geworden met YouTube. Zijn dagelijkse vlogs waarin hij van alles onderneemt zijn enorm populair geworden en hebben ervoor gezorgd dat hij een van de bekendste Nederlandse YouTubers is geworden.


Waar heeft Gio Latooy zijn vermogen aan verdiend?

Gio Latooy heeft zijn vermogen grotendeels te danken aan zijn dagelijkse vlogs die hij upload op zijn YouTube kanaal. Hij krijgt betaalt door YouTube voor het aantal views dat hij op zijn video's krijgt. Daarnaast heeft hij ook sponsors op zowel YouTube als op zijn andere social media kanalen. Ten slotte heeft Gio Latooy ook zijn eigen merchandise die hij verkoopt. 


Hoeveel verdient Gio Latooy per maand?

Het is lastig om te zeggen wat Gio latooy per maand verdiend, simpelweg omdat zijn vermogen niet bekend is. Wel kan je ongeveer uitrekenen wat hij verdient met zijn YouTube kanaal. Volgens verschillende bronnen zou Gio Latooy ongeveer €20.000 per maand verdienen met zijn YouTube kanaal op basis van zijn views. Het daadwerkelijke totaal bedrag kan natuurlijk veel hoger liggen door sponsors. Gio latooy heeft zelf verteld dat hij ooit €60.000 voor een samenwerking heeft ontvangen. Daarnaast komt hier ook nog de verkoop van zijn eigen merchandise bovenop. 


FAQ

Wat is het vermogen van Gio Latooy?

Het vermogen van Gio Latooy is onbekend, maar wordt geschat op €1,5 miljoen.

Wat is het salaris van Gio Latooy?

Het salaris van Gio Latooy is onbekend.

Is Vladimir Poetin miljonair?

Met een geschat vermogen van €1,5 miljoen zou het goed kunnen dat Gio Latooy een miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>