Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Giel de WinterGiel de Winter kan je kennen van het programma Het jachtseizoen, wat eerst enkel op YouTube te bekijken was, maar wat tegenwoordig op tv te zien is.

Wat het vermogen van Giel de Winter is, wie hij eigenlijk precies is, waar hij zijn vermogen mee verdiend heeft en wat het salaris van Giel de Winter, oftewel het geld dat hij per maand verdient, is, wordt in dit artikel verder toegelicht.

Naam

Giel de Winter

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

26-04-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Creative Director / presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Giel de Winter?

Hoeveel het vermogen van Giel de Winter precies is, is niet bekend. Wel is het geweten dat Giel de Winter een vermogend man is.

Zo heeft hij op het YouTubekanaal van StukTV, waar hij de mede-oprichter van is, heel wat abonnees. Bovendien heeft hij met dit YouTubekanaal heel wat prijzen gewonnen, zoals meerdere VEED Awards voor het beste YouTubekanaal.

Later werd een van de hele bekende programma’s van StukTV zelfs uitgezonden op tv. Zo is Het jachtseizoen te zien op tv.

Voor dit programma, Het jachtseizoen, heeft Giel de Winter samen met zijn collega’s in 2022 in de top 3 gestaan om de Gouden Televizier-Ring te proberen te mogen ontvangen. Het was net niet gelukt om de Ring effectief mee naar huis te mogen nemen.

Naast zijn werk als programmamaker op zowel YouTube als op tv, is Giel de Winter creative director binnen mediabedrijf Talpa. Kortom, niet enkel van het YouTubekanaal StukTV haalt Giel de Winter zijn inkomsten, maar ook door zijn programma als Het jachtseizoen wat op tv verschijnt.

 Bovendien is hij creative director binnen mediabedrijf Talpa, waar hij ook nog de nodige inkomsten uit weet te halen.

Leuke weetjes over Giel de Winter

  • Al in 2018 had het YouTubekanaal StukTV meer dan 2 miljoen abonnees
  • De Winter was een jaar lang het onderwerp van een documentaireserie van Linda Hakeboom, genaamd Linda's Mannen

Wie is Giel de Winter?

Giel de Winter is een jongeman die mede-oprichter is van het YouTubekanaal StukTV. De oprichters van dit YouTubekanaal hebben ondertussen heel wat abonnees voor zich weten te winnen, voornamelijk met hun heel bekende programma Het jachtseizoen.

Dat is de reden waarom Het jachtseizoen nu zelfs op tv verschijnt. Giel de Winter en zijn team zijn dan ook doorgebroken in tv-land door eerst op YouTube te beginnen.


Waar heeft Giel de Winter zijn vermogen mee verdiend?

Giel de Winter heeft zijn vermogen verdiend door het zijn van mede-oprichter van het YouTubekanaal StukTV.

Daarnaast is hij zo bekend geworden op YouTube dat hij is doorgegroeid en nu ook op tv verschijnt. Bovendien haalt hij zijn vermogen uit het zijn van de creative director binnen mediabedrijf Talpa.


Hoeveel verdient Giel de Winter per maand?

Wat Giel de Winters salaris is, oftewel wat hij per maand verdient, is niet exact geweten. Giel de Winter kan alleszins van zijn inkomsten goed rondkomen en kan er wellicht een zeker vermogen mee opbouwen.

FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Giel de Winter?

Het vermogen van Giel de Winter is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Giel de Winter?

Ook het salaris van Giel de Winter is helaas onbekend.

Is Giel de Winter miljonair?

Het is onduidelijk of Giel de Winter daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>