Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van de Italiaanse influencer Gianluca Vacchi en hoe heeft hij zijn geld verdient? Je ontdekt het allemaal in dit artikel! Wij van ThinkRich hebben namelijk onderzocht wat het vermogen van Gianluca Vacchi is en hoe hij dit vermogen gecreëerd heeft.

Gianluca Vacchi heeft zijn vermogen namelijk niet zomaar verkregen. Het vermogen dat hij momenteel bezit en het luxe leven dat op social media te zien is komt volgens hem door vijfentwintig jaar business. 

Naam

Gianluca Vacchi

Geschat vermogen

€200 miljoen

Geboortedatum

05-08-1967

Jaarlijks inkomen / salaris

€14,5 miljoen

Beroep

DJ, ondernemer, auteur, influencer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Familiebedrijf IMA Group


Wat is het vermogen van Gianluca Vacchi?

Het huidige vermogen van Gianluca Vacchi wordt op meer dan €200 miljoen euro geschat. Dit enorme vermogen heeft hij grotendeels verdient als ondernemer toen hij toetrad in het familiebedrijf IMA. Later heeft hij de zakenwereld ingeruild voor een DJ-carrière en begon hij zin eigen Instragram-pagina. Sinds 2013 verdient hij zijn inkomen als DJ, influencer en schrijver. 

Het grootste deel van zijn vermogen heeft hij dus verdient met zijn aandelen in het familiebedrijf Inustria Macchine Auomatiche SpA. Zo bezitten hij 50% van het bedrijf dat jaarlijks z'n 1 miljard euro omzet genereerde en jaarlijks 100 miljoen euro winst draaiden.

Leuke weetjes over Gianluca Vacchi

  • Gianluca Vacchi bezitten 50% van het bedrijf IMA dat een marktkapitalisatie van 3 miljard euro had.
  • Hoewel de meeste bronnen beweren dat Vacchi €200 miljoen euro waard is, claimt Vacchi zelf dat hij €700 miljoen euro waard is.

Wie is Gianluca Vacchi?

Gianluca Vacchi is een 53-jarige Italiaan met een aantal beroepen. Zo is hij momenteel DJ, influencer en auteur. Ook heeft hij een succesvol business verleden en beschikt hij over z'n 20 miljoen online volgers. Gianluca Vacchi is op social media veel te zien in dure kleding en op bijzondere jachten.

De cariere van Gianluca Vacchi begon lang geleden als skileraar. Deze baan als skileraar ruilde hij later in voor een baan in het familiebedrijf IMA. Dit is de grootste factor geweest in het creëren van zijn huidige vermogen. Op zijn 46-jarige leeftijd besloot hij de zakenwereld uit te stappen en te beginnen aan zijn carrière als DJ. In 2016 publiceerde hij tevens een boek genaamd #Enjoy.

Tegenwoordig geniet Gianluca Vacchi van het leven met zijn 30 jaar jongere verloofde Sharon Fonseca en hebben zij samen een kindje genaamd Blu Jerusalema Vacchi. Het leven van de DJ is goed op Instagram te volgen doordat hij regelmatig pronkt met luxe auto's, dure privéjets en exotische vakanties. 


Waar heeft Gianluca Vacchi zijn vermogen aan verdiend?

Gianlucca Vacchi net worth heeft hij grotendeels verdient met zijn aandelen in het bedrijf IMA. Hij bezitten namelijk 50% van het bedrijf en profiteerde daarom heel erg van de behaalden winsten van het bedrijf. Zo ontving hij in die periode elk jaar ongeveer €50 miljoen euro aan dividenduitkering.

Ook verdient Gianluca Vacchi ontzettend veel met z'n social media bereik en DJ carrière.


Hoeveel verdient Gianluca Vacchi per maand?

Gianluca Vacchi zijn jaarlijkse salaris wordt geschat op €14,5 miljoen euro. Aan de hand van deze schatting verdient Gianluca Vacchi per maand dus omgerekend ruim €1,2 miljoen euro. Dit is een geschat inkomen aan de hand van verschillende internetbronnen. Het exacte maandinkomen van Gianluca Vacchi is namelijk niet bekend.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Gianluca Vacchi?

Het geschatte vermogen van Gianlucca is ruim €200 miljoen euro. Sommige bronnen claimen zelfs dat het vermogen van Gianluca Vacchi €500 miljoen euro bedraagt.

Wat is het salaris van Gianluca Vacchi?

Het salaris van Gianluca Vacchi bedraagt per jaar ongeveer €14,5 miljoen euro.

Is Gianluca Vacchi miljonair?

Met een geschat vermogen van ruim 200 miljoen euro is Vacchi zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>