• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Geld
  • /
  • Het vermogen van Gerrit Malipaard [2024 update]

Wat is het vermogen van Gerrit Malipaard, de bekende ondernemer die dertig jaar geleden begon met het leveren van… WC-papier?!?

Hoe heeft hij dit bedrag precies bij elkaar verdiend door WC-papier te verkopen? Wat is zijn geheim, en wat is zijn geschatte vermogen in 2023? Alles over de financiële situatie van Gerrit Malipaard lees je in dit artikel.

We zijn voor je in de stof gedoken en weten precies wat de 57-jarige Malipaard allemaal doet met zijn geld.

Naam

Gerrit Malipaard

Geschat vermogen

+-  €100.000.000

Leeftijd

57 jaar

Jaarlijks inkomen / salaris

+-400.000 euro per maand (schatting)

Beroep

Ondernemer 

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

MTS Europroducts (WC papier en meer)


Wat is het vermogen van Gerrit Malipaard?

Het totale vermogen van Gerrit Malipaard wordt geschat op ongeveer 100 miljoen euro. Dit bedrag is gebaseerd op verschillende online artikelen, die aangeven dat het bedrijf van Gerrit Malipaard een jaarlijkse omzet van 120 miljoen euro behaalt. Dat is een behoorlijk bedrag voor het verkopen van toiletpapier!

Leuke weetjes over Gerrit Malipaard

  • Het bedrijf van Gerrit Malipaard (MTS Euro Products) boekte in 2022 een omzet van zo'n 120 miljoen euro
  • MTS Europroducts, wat begon in een klein bestelbusje en inmiddels is uitgegroeid tot grootmacht in de schoonmaakindustrie. 

Wie is Gerrit Malipaard? 

Gerrit Malipaard is een ondernemer die dertig jaar geleden begon met het leveren van toiletpapier aan zijn klanten. Dit deed hij in een klein bestelbusje. Je zou destijds niet verwachten dat Gerrit Malipaard daar zo’n enorm vermogen aan zou overhouden, maar inmiddels is zijn bedrijf uitgegroeid tot een internationaal begrip dat toiletpapier en overige hygiënische accessoires exporteert naar maar liefst 37 landen.

De Ondernemer weet te melden dat MTS Euro Products, het bedrijf van Gerrit Malipaard, in 2022 een omzet boekte van zo’n 120 miljoen euro. De uitbreiding van zijn bedrijfspand, die eind dit jaar afgerond zou moeten zijn, zorgt voor een groeimogelijkheid tot wel 160 miljoen euro aan omzet per jaar - daarnaast is hij zo vriendelijk om zijn medewerkers een gratis fitnesscentrum en padelbaan te geven voor in de pauzes.

Gerrit Malipaard heeft twee kinderen op de wereld gezet, op wie hij erg trots lijkt te zijn. En terecht, denken we, want zijn beide kinderen hebben inmiddels een Universitaire studie afgerond. Dochter Sophie Malipaard is 22 jaar, en wil niets anders dan werken voor het bedrijf van haar vader. Ook zoon Max heeft genoeg ervaring opgedaan bij een ander bedrijf, waar hij volgens vader Gerrit al een hoge functie bekleedt. Het ondernemende gen lijkt dus in de familie te zitten!


Waar heeft Gerrit Malipaard zijn vermogen aan verdiend?

Gerrit Malipaard heeft een vermogen van enkele tientallen miljoenen euro’s. Werken hoeft hij in principe nooit meer te doen, maar toch stopt hij niet met het ondernemen om verveling te voorkomen.

Gerrit begon ruim dertig jaar geleden als simpele bezorgdienst voor sanitaire producten aan allerlei soorten bedrijven. Zo nam hij de inkoop uit handen van de bedrijfsschoonmakers, en zorgde hij voor een makkelijke manier om je kantoorpanden schoon en netjes te houden.

Bijvoorbeeld door vuilniszakken, toiletpapier en schoonmaakmiddelen te leveren met zijn bedrijf MTS Europroducts, wat begon in een klein bestelbusje en inmiddels is uitgegroeid tot grootmacht in de schoonmaakindustrie. Jaarlijks wordt er zo’n 120 miljoen euro binnen getakeld bij het bedrijf.


Hoeveel verdient Gerrit Malipaard per maand?

Van een pensioen hoeft Gerrit Malipaard gelukkig niet te leven. Met een geschatte netwaarde van meer dan 100 miljoen euro, kun je er vanuit gaan dat Malipaard meerdere miljoenen per maand verdiend.

Het precieze maandsalaris van Gerrit Malipaard is niet bekend. Als we een geïnformeerde schatting mogen doen, denken we dat hij nog steeds meer dan 400.000 euro per maand kan verdienen aan zijn bedrijf.

Ondanks dit vermogen is Gerrit Malipaard altijd normaal gebleven; “Ik drink koffie met de vuilnisman en maak een praatje met de caissière.” Zo hoort het, toch?


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Gerrit Malipaard?

Het geschat vermogen van Gerrit Malipaard bedraagt op het moment ongeveer zo'n 100 miljoen euro.

Wat is het salaris van Gerrit Malipaard?

Het precieze maandsalaris van Gerrit Malipaard is niet bekend. Als we een geïnformeerde schatting mogen doen, denken we dat hij nog steeds meer dan 400.000 euro per maand kan verdienen aan zijn bedrijf.

Is Gerrit Malipaard miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van 100 miljoen euro is Gerrit Malipaard zeker een miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>