Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Gerard Joling? Als er zich een crisis voordoet, dan is Gerard Joling perfect in staat om deze te overleven.

In zijn carrière wist hij namelijk een behoorlijk vermogen bij elkaar te sprokkelen. Wie Gerard Joling is en hoe hij zijn vermogen heeft verkregen, daar gaan we het in dit artikel over hebben. 

Naam

Gerard Joling

Geschat vermogen

€10 miljoen

Geboortedatum

29-04-1960

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Gerard Joling?

Hoe groot het vermogen van Gerard Joling precies is, is onbekend. Maar, onderzoekers hebben enkele jaren geleden aangetoond dat zijn vermogen wordt geschat op meer dan 10 miljoen euro.

Ondertussen mogen we er zeker van zijn dat daar al een behoorlijk bedrag aan toegevoegd mag worden. Zijn vermogen heeft hij niet alleen bij elkaar gezongen.

Hij richtte ook een Besloten Venootschap op, namelijk Mineur B.V.

Leuke weetjes over Gerard Joling

  • In 2018 raakte Joling in opspraak omdat hij een foto op social media plaatste waarop hij op een struisvogel zit
  • In 2007/2008 werd er een vuurwerkpakket uitgegeven onder de naam Maak Me Gek, waarin alle vuurpijlen vernoemd waren naar de hits van Joling

Wie is Gerard Joling?

Gerard Joling werd geboren in 1960 en reeds van jongs af werd hij aangetrokken door de showbusiness. Hij was een goede vriend van Gordon, eveneens een succesvolle Nederlandse zanger en presentator.

Sinds 1996 is Gerard Joling vrijgezel. Of dit momenteel nog steeds het geval is, is niet duidelijk. In een interview liet hij immers weten dat hij een nieuwe relatie niet snel bekend zou maken en een nieuwe liefde zo lang mogelijk verborgen zal houden.

Ooit waren Gerard Joling en Gordon de beste vrienden, maar hun vriendschap is meer dan hobbelig te noemen. Toch lijken ze allebei de strijdbijl te hebben begraven en is sinds kort een hereniging niet uit te sluiten.

Zelf woont Gerard Joling in een prachtige villa in Aalsmeer, maar daarnaast heeft hij ook nog andere huizen en appartementen. 


Waar heeft Gerard Joling zijn vermogen mee verdiend?

Gerard Joling begon als model en danser, daarna als zanger. Zijn volharding om het te maken in de amusementswereld werd beloond met zijn deelname aan de Soundmixshow, waar hij in 1985 als derde eindigde.

In datzelfde jaar behaalde hij met zijn unieke stem hits als "Tickets to the tropics" en "Love is in your eyes". In 1988 vertegenwoordigde hij zelfs Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Na een succesvolle carrière als zanger, met een bekendheid in meer dan 20 landen, richt hij zich vanaf de jaren '90 meer op tv- en presentatiewerk.

En ook daar blijkt hij succesvol in te zijn. Denk maar aan Karaoke op 4, Only Joling en Gordon & Joling.

Maar Gerard Joling verdiende zijn fortuin niet alleen met zingen, hij richtte ook een Besloten Venootschap op. Met deze B.V. kreeg hij het grootste deel van zijn vermogen bij elkaar.


Hoeveel verdient Gerard Joling per maand?

Hoeveel Gerard Joling zijn salaris bedraagt, is niet bekend. Naar verluidt zou hij jaarlijks €1.250.000 verdienen.

Reken daar de huur bij van al zijn panden en we mogen er zeker van zijn dat Gerard Joling nooit krap bij kas zit op het einde van de maand.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Gerard Joling?

Het vermogen van Gerard Joling wordt geschat op €10 miljoen.

Wat is het salaris van Gerard Joling?

Het huidige salaris van Gerard Joling is helaas onbekend.

Is Gerard Joling miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €10 miljoen is Gerard Joling zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>