Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Georginio Wijnaldum? Georginio Wijnaldum is een van de bekendste voetballers die ons land kent. De Oranje-international heeft bij de grootste clubs ter wereld gespeeld en is wereldwijd een bekend en gerespecteerd voetballer.

Omdat Georginio Wijnaldum bij de grootste clubs ter wereld heeft gespeeld dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid ook flinke salarissen bij deze clubs hebben opgestreken. Wat is nu precies het vermogen van Georginio Wijnaldum? In dit artikel geef ik antwoord op deze vraag!

Naam

Georginio Wijnaldum

Geschat vermogen

€30 miljoen

Geboortedatum

11-11-1990

Jaarlijks inkomen / salaris

€7.000.000

Beroep

Professioneel voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetballen


Wat is het vermogen van Georginio Wijnaldum?

Het vermogen van Georginio Wijnaldum wordt momenteel geschat op €30 miljoen. De voetballer zou volgens zijn huidige contract €7 miljoen per jaar verdienen. Wijnaldum behoort met zijn riante salaris tot de best betaalde Nederlandse voetballers, zijn oud Liverpool-teamgenoot Virgil van Dijk verdient echter wel meer dan hem.  

Leuke weetjes over Georginio Wijnaldum

  • Georginio Wijnaldum was in het begin van zijn carrière de jongste debutant bij Feyenoord ooit met 16 jaar.
  • Georginio Wijnaldum behoort tot de jongste doelpuntenmakers in de Eredevisie ooit met 17 jaar en 21 dagen.
  • Georginio Wijnaldum scoorde gelijk in zijn Premier League debuut. 

Wie is Georginio Wijnaldum?

Georginio Wijnaldum is een Nederlands professioneel voetballer van Surinaamse afkomst. Wijnaldum heeft bij de grootste voetbalclubs ter wereld gespeeld en heeft zeker een mooie carrière. Wijnaldum debuteerde aan het begin van zijn carrière bij Feyenoord en maakte hierna transfers naar PSV, Newcastle United, Liverpool, Paris Saint-Germain en AS Roma. Wijnaldum heeft daarnaast meer dan 80 interlands gespeeld voor het Nederlands elftal.

Wijnaldum speelt momenteel bij AS Roma, waar hij op huurbasis speelt na uitgeleend te zijn bij Paris Saint-Germain. Dit betekent dat Wijnaldum op dit moment in het prachtige Italië woont met zijn familie. 


Waar heeft Georginio Wijnaldum zijn vermogen aan verdiend?

Georginio Wijnaldum heeft zijn vermogen met professioneel voetballen verdiend. We weten allemaal dat de grote voetballers riante salarissen hebben, en Wijnaldum is hier geen uitzondering op.


Hoeveel verdient Georginio Wijnaldum per maand?

Georginio Wijnaldum verdient volgens zijn huidige contract bij AS Roma ongeveer €580.000 per maand. Hij is echter uitgeleend aan AS Roma door Paris Saint-Germain waar hij eerst veel meer verdiende, namelijk zo'n €830.000 per maand. As Roma betaalt voor een deel zijn salaris terwijl Paris Saint-Germain het andere deel op zich neemt. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Georginio Wijnaldum?

Het geschatte vermogen van Georginio Wijnaldum bedraagt €30 miljoen. 

Wat is het salaris van Georginio Wijnaldum?

Het salaris van Georginio Wijnaldum bedraagt zo'n €7 miljoen per jaar.

Is Georginio Wijnaldum miljonair?

Met een geschat vermogen van €30 miljoen is Georginio Wijnaldum zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>