Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Gary Vaynerchuk, ook wel bekend als Gary Vee, is een bekende Amerikaan met een behoorlijk vermogen.

Dat laatste is waar wij het in dit artikel vooral over gaan hebben.

Zo ontdek je wat het geschatte vermogen van Gary Vee is, wie Gary is, waar hij zijn vermogen aan heeft verdiend en hoeveel hij per maand verdient.

Heb je altijd al willen weten hoe Gary Vee het tot ver in de miljoenen weten te schoppen? 

Dan zal dit artikel je een hoop inspiratie geven!

Naam

Gary Vee

Geschat vermogen

€200 miljoen

Geboortedatum

14-11-1975

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Coaching / ondernemen


Wat is het vermogen van Gary Vee?

Het exacte vermogen van Gary Vee is helaas niet bekend.

Wel kan er op basis van zijn zakelijke activiteiten een geschat vermogen van 200 miljoen dollar worden geconstateerd. 

Volgens Gary speelt de kwaliteit en de grootte van je netwerk doorgaans een zeer grote rol bij de grootte van het vermogen dat je hebt.

Leuke weetjes over Gary Vee

  • Gary Vee werd in 2017 benoemd tot Forbes' beste Social Influencer
  • Gary Vee is officieel CEO van Vayner Media, Vayner Sports en investeerder in bedrijven als Twitter, Facebook, Venmo en Liquid Death

Wie is Gary Vee?

Gary Vaynerchuk is een bekende Amerikaanse ondernemer, auteur en spreker. Hij is in 1975 in de Sovjet-Unie geboren. In 1978 verhuisde hij naar New York. Op 14-jarige leeftijd begon hij met werken in het wijnbedrijf van zijn familie. Dit bleek het begin van een indrukwekkende ondernemers carrière te zijn.

Gary is sinds 2004 getrouwd met zijn vrouw Lizzy. Zij is actief in de vastgoedbranche. Mogelijk houdt zij hiermee het vermogen van Gary in stand.

Samen met Lizzy kreeg Gary twee kinderen. Zo kregen ze een dochter genaamd Misha en een zoon genaamd Xander. Misha en Xander zijn verder (nog) niet bekend. Gary houdt zijn zakelijke leven dan ook gescheiden van zijn privéleven.

Het is niet duidelijk waar of waarin Gary Vee precies woont. De kans is groot dat hij, met zijn drukke agenda waarbij hij veel moet reizen, meerdere onderkomens heeft. Het is zeer waarschijnlijk dat minstens één van die onderkomens in de omgeving van New York is. Gary Vee bevindt zich namelijk met regelmaat in deze Amerikaanse metropool.


Waar heeft Gary Vee zijn geld mee verdiend?

Gary Vee is actief als ondernemer, auteur en spreker. Dit levert hem meerdere inkomstenbronnen op. Zo verdient hij geld met de verkoop van zijn boeken en de evenementen waarop hij spreekt.

 Bovendien verdient hij ook geld met zijn socialmediavideo's waarin hij spreekt. Het grootste deel van zijn vermogen is echter vergaard door middel van zijn vele bedrijven. 

Zo verdiende Gary flink met de overname van het wijnbedrijf van zijn familie. Ook steeg zijn vermogen enorm door zijn communicatiebedrijf VaynerX en zijn socialmediabureau VaynerMedia.

Dit vermogen heeft hij vervolgens uitgebreid en/of behouden door verschillende (vastgoed)investeringen.


Hoeveel verdient Gary Vee per maand?

Het geschatte vermogen van Gary Vee is met 200 miljoen dollar zeer indrukwekkend te noemen. Toch zijn de geschatte maandelijkse inkomsten van Gary Vee eigenlijk nog net iets indrukwekkender.

Zo wordt Gary Vee zijn salaris geschat op 200 miljoen dollar per jaar. 

Dat zou betekenen dat hij gemiddeld een bedrag van ruim 16,5 miljoen dollar per maand verdient. Het is een grootse prestatie te noemen van deze geboren ondernemer.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Gary Vee?

Het geschatte vermogen van Gary Vee is €200 miljoen.

Wat is het salaris van Gary Vee?

Het exacte salaris van Gary Vee is helaas onbekend.

Is Gary Vee miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €200 miljoen is Gary Vee zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>