Frans Bauer: wie kent hem niet? Ben je altijd stiekem een beetje nieuwsgierig geweest naar het vermogen van Frans Bauer

Schaam je niet: wij namelijk ook! Daarom hebben we dit ook uitgezocht. In dit artikel delen wij alles met je wat er te vinden valt over zijn vermogen en hoe hij aan dit vermogen is gekomen!

Naam

Frans Bauer

Geschat vermogen

€31 miljoen

Geboortedatum

30-12-1973

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziek / televisie


Wat is het vermogen van Frans Bauer?

Frans Bauer is misschien wel één van de meest welvarende Nederlandse volkszangers. Maar hoeveel levert dit hem precies op aan vermogen? In 2013 werd het Frans Bauer vermogen al geschat op 31 miljoen. Behoorlijk veel voor een volkszanger uit ons kikkerlandje. 

Hoeveel dit anno 2023 is kunnen we helaas niet zeggen. Frans is hier erg gesloten over en wuift vragen over zijn vermogen regelmatig weg.

Leuke weetjes over Frans Bauer

  • In 2005 debuteerde Frans Bauer op het witte doek, waarbij hij in de kinderfilm Plop en het Vioolavontuur de excentrieke kabouter Amadeus speelde.
  • Frans Bauer heeft een klein rolletje gespeeld in Flikken Maastricht.

Wie is Frans Bauer?

Oké, die Frans: wie is dat nou eigenlijk? Je kan hem kennen als een volkszanger, geboren en getogen in het mooie Roosendaal. Hij wist dan ook al vanaf jongs af aan dat dit zijn droom was. Zo bracht hij toen hij nog maar 9 jaar oud was zijn eerste lied al uit. Hier heeft hij verder niks mee gedaan, tot hij 15 werd.

Toen begon het balletje te rollen. Hij ging het lied promoten door bij mensen langs de deuren te gaan. Dit was het begin van een prachtige carrière als zanger. Daarnaast heeft hij ook meegedaan in meerdere televisieprogramma’s, waaronder zijn eigen realityshow. Maar hij is ook erg bekend van het programma Bananensplit.

Maar Frans zet zich ook in voor anderen. Zo heeft hij in zijn leven erg veel vrijwilligerswerk gedaan. Hierdoor werd hij zelfs in 2004 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Verder is hij in zijn privéleven al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Mariska van Rossenberg. Samen hebben ze maar liefst vier zonen.


Waar heeft Frans Bauer zijn vermogen aan verdiend?

Frans Bauer is één van de Nederlanders die zichzelf multimiljonair mag noemen. Dat is niet verkeerd. Maar hoe heeft hij dit dan voor elkaar gekregen? Hiervoor kan hij zijn zangcarrière bedanken. Hij heeft enorm veel hits uitgebracht en ook behoorlijk vaak opgetreden.

Frans inhuren is dan ook zeker niet goedkoop. Daarnaast is hij ook nog regelmatig op televisie. Hier verdient hij ook aardig wat mee. Zeker zijn eigen reality programma was een échte kijkcijferhit. Dat Frans Bauer vermogen heeft ‘ie dus vooral te danken aan zijn goede stem en charisma.


Hoeveel verdient Frans Bauer per maand?

We kunnen er niet omheen: Frans Bauer heeft behoorlijk wat geld op zijn rekening staan. Maar wat is dan zijn salaris? Hierover is weinig bekend, omdat Frans niet zo houdt van opscheppen. Zelfs als miljonair kan je dus gewoon Hollands bescheiden zijn.

Wat we wel weten is dat een kaartje voor zijn concert al gauw 80 euro kost. Per concert komt dit neer op een omzet van ruim 800.000 euro in een uitverkochte zaal. En de concerten van de zanger zijn dan ook erg geliefd. Je kan er dus vanuit gaan dat bij meerdere concerten per jaar Frans behoorlijk binnenloopt. De Frans Bauer net worth gaat dus alleen nog maar omhoog. Erg knap!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Frans Bauer?

Het geschatte vermogen van Frans Bauer is €31 miljoen.

Wat is het salaris van Frans Bauer?

Het salaris van Frans Bauer is helaas onbekend.

Is Frans Bauer miljonair?

Met een geschat vermogen van €31 miljoen is Frans Bauer zeker miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>