Hoe groot is het vermogen van Frank Lammers? De kans dat je Frank Lammers wel eens voorbij hebt zien komen op televisie is vrij groot. Misschien wel van de hitserie waar hij in speelt op Netflix, of van zijn rol in de reclamespotjes van Jumbo. 

Maar wat is het vermogen van zo’n bekende acteur dan? Wij zijn op onderzoek uitgegaan naar het Frank Lammers vermogen. Hierover vertellen wij je alles wat je wil weten in dit artikel.

Naam

Frank Lammers

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

10-04-1972

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Acteurs

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Frank Lammers?

Frank Lammers is al vanaf 2013 het vaste gezicht van de Jumbo reclames. En dat levert behoorlijk wat geld op. Maar wat is het Frank Lammers vermogen dan na al die jaren de ster te zijn geweest van de Jumbo? Dat weten we helaas niet. Dat weet ‘ie goed geheim te houden, in tegenstelling tot zijn favoriete supermarkt.

Leuke weetjes over Frank Lammers

  • Frank Lammers heeft vanaf 1998 in wel meer dan 30 films gespeeld. 
  • Frank Lammers is actief als voice-overacteur, waarbij je hem bijvoorbeeld kunt kennen als de stem van de TUI-reclames. 

Wie is Frank Lammers?

Frank is dus een bekend gezicht van de Jumbo reclames. Maar goed, wie is deze man nou écht? Lammers is geboren op 10 april 1972. Al vanaf jongs af aan had hij ambitie om acteur te worden. Daarom ging hij in 1991 studeren aan de toneelschool van Amsterdam.

Zijn carrière begon pas in 1998, toen hij de korte film Kort Rotterdams: Temper, Temper schreef én regisseerde. Ook maakte hij in datzelfde jaar zijn debuut in de Route 2000 film. In 2000 kreeg hij een iets grotere rol in de film WIlde Mossels.

Maar echt bekend werd hij in 2001. Zo speelde hij ‘invaller’ Berry uit Brabant in het derde seizoen van de toen populaire serie All Stars. Grappig feitje: eerder had hij in dezelfde serie een gastrol als bewaker. Frank zijn passie is en was acteren en dat wierp zijn vruchten duidelijk af.

Zo ontving hij een Gouden Beeld (acteerprijs) voor zijn rol als Bosko. Hij was niet alleen te zien in films, maar ook op het toneel, in televisieseries en in reclamefilms. Zo speelde hij in 2015 de hoofdrol in de film Michiel de Ruyter. Ook is hij sinds 2013 het vaste gezicht in de Jumbo reclames. Wist je dat hij in al meer dan 40 films heeft gespeeld?

Verder is hij ook acteur in de bekende serie op Netflix: Undercover. Dit is een enorme hit serie met al drie seizoenen. De serie wordt zelfs uitgezonden in andere landen! Ook speelt hij de hoofdrol in de film Ferry, een vervolg van de serie Undercover. Hij is zelfs uitgeroepen tot de beste acteur van Europa. Heel erg knap! Hij is echt een duizendpoot en van alle markten thuis. Zo doet hij zelfs de voice-over van het bekende programma Massa is Kassa.

In zijn privéleven heeft Frank het overigens ook goed voor elkaar. Hij is getrouwd met de schrijfster Eva Posthuma de Boer. Samen hebben ze ook een dochter, die ondertussen al puber is.


Waar heeft Frank Lammers zijn vermogen aan verdiend?

Die Frank heeft het maar goed voor elkaar. Maar hoe is hij zo vermogend geworden? Uiteraard is het grootste deel van het Frank Lammers vermogen voortgekomen uit zijn carrière als acteur. Zeker zijn rol als vader in de Jumbo reclames levert hem behoorlijk wat geld op. Daarover later meer.

Verder heeft hij ook een aantal films geregisseerd en doet hij ook de voice-over van verschillende reality programma’s. Dat brengt ook een aardig bedrag in het laatje. Ook heeft Lammers nog in meerdere theatervoorstellingen gespeeld.


Hoeveel verdient Frank Lammers per maand?

Een theatervoorstelling hier, een supermarktreclame daar en af en toe eens een hitserie. Frank verdient bakken met geld door zijn carrière. Maar goed, wat voor salaris per maand zit hieraan gekoppeld? Wij hebben het uitgezocht.

We weten dat Frank met alleen al de Jumbo reclames een ton per jaar verdient. Dat komt dus neer op een bedrag van 8.333 euro per maand. Hier zal nog het één en ander bij opgeteld kunnen worden, afhankelijk van hoe druk hij het heeft. Toch is alleen zijn Jumbo salaris al meer dan genoeg om riant van te leven. Die Frank Lammers net worth kan nog goed aangedikt worden. Not bad Frank!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Frank Lammers?

Het geschatte vermogen van Frank Lammers is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Frank Lammers?

Het salaris van Frank Lammers is ook helaas onbekend.

Is Frank Lammers miljonair?

Het is onbekend of Frank Lammers miljonair is, maar vanwege zijn grote invloed in de Jumbo en andere grote rollen is de kans groot dat hij miljonair is. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>