Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Een meer succesvolle voetbaltrainer dan Frank de Boer ga je niet gauw vinden. Wat is het Frank de Boer vermogen? Wij hebben voor jou uitgezocht wat zijn (geschatte) vermogen is. En geloof ons: dit gaat om behoorlijk wat geld. Meer weten over wie Frank nou eigenlijk is? Ook dat komt aan bod!

Naam

Frank de Boer

Geschat vermogen

€30 miljoen

Geboortedatum

15-05-1970

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Analist / ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Frank de Boer?

Dus, wat is het vermogen van de bekende trainer? Het Frank de Boer vermogen wordt geschat op 30 miljoen euro. Enorm veel geld dus. Maar eigenlijk is dat ook niet zo gek. Zo heeft hij zijn villa te koop staan voor een paar miljoen euro. Dat zegt meer dan genoeg.

Leuke weetjes over Frank de Boer

  • Frank de Boer is nauw verbonden met het kledingmerk Cavallaro Napoli, dat ook voor het Nederlands elftal voorziet van kleding
  • Frank de Boer is tevens nauw verbonden met het voetbalplatform Players United, dat voetballers en hun social media gebruikt om een groot aantal jonge voetballiefhebbers te bereiken

Wie is Frank de Boer?

Goed, wie is Frank dan eigenlijk? De Nederlandse trainer is geboren op 15 mei 1970 in Hoorn. Zijn officiële naam is Franciscus de Boer. Frank is een tweeling, en samen zijn ze opgegroeid in Grootebroek. Beide broers begonnen met voetballen bij de lokale voetbalclub VV De Zouaven.

Het duurde niet lang voor hij werd opgemerkt door de enige echte Johan Cruijf. Dit heeft voor Frank goed uitgepakt. Hij was slechts veertien jaar oud toen bij de voetbalacademie van AFC Ajax kwam. Toen hij 18 jaar oud was maakte hij zijn debuut. Zijn eerste doelpunt maakte hij (pas) in 1990.

Na een tijd voor Ajax te hebben gespeeld maakte hij, samen met zijn broer, de transfer naar FC Barcelona. Hij bleef hier tot 2004. Hij ging daarna naar de voetbalclub Rangers, waar zijn broer toen óók speelde. In 2006 stopte hij met professioneel voetballen. Kort daarna, in 2007, behaalde hij zijn trainersdiploma.

Hij was de jeugdtrainer bij Ajax A1 tot 2010 en werd daarna de interim-hoofdtrainer. Een lange loopbaan als trainer volgde. Zo was hij in 2020 zelfs de bondscoach van het Nederlands elftal. Frank is vader van drie kinderen en is getrouwd met Helen de Boer.


Waar heeft Frank de Boer zijn vermogen aan verdiend?

Als professioneel voetballer kan je behoorlijk wat geld in het laatje brengen. Een deel van het Frank de Boer vermogen komt hier ook vandaan. Maar het grootste deel van zijn vermogen heeft ‘ie te danken aan zijn baan als trainer. Hier kan je miljoenen mee verdienen!


Hoeveel verdient Frank de Boer per maand?

Het Frank de Boer net worth is behoorlijk. Wat voor salaris hoort hier dan bij? Naar verluidt verdiende hij in Amsterdam minstens één miljoen per jaar. Per maand is dit dus 83 duizend euro ongeveer. Een behoorlijk riant salaris.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Frank de Boer?

Het vermogen van Frank de Boer wordt geschat op €30 miljoen.

Wat is het salaris van Frank de Boer?

Het is helaas onbekend hoe hoog het salaris van Frank de Boer nu precies is.

Is Frank de Boer miljonair?

Met een geschat vermogen van €30 miljoen is Frank de Boer absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>