• Home
 • /
 • Vermogens
 • /
 • Het vermogen van Francis van Broekhuizen [2023 update]
 Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 13/09/2023

Wat is het vermogen van Francis van Broekhuizen? Deze operadiva is niet alleen bekend om haar adembenemende stem, maar ook om haar intrigerende financiële reis. 

In dit artikel gaan we dieper in op het salaris, vermogen en de weg die Francis van Broekhuizen heeft bewandeld om haar financiële succes te bereiken.

Dus, maak je klaar voor een duik in de financiële aria van deze getalenteerde zangeres en ontdek hoe ze haar noten omzette in financiële akkoorden!

Naam

Francis van Broekhuizen

Geschat vermogen

€2 miljoen

Geboortedatum

28-06-1975

Jaarlijks inkomen / salaris

€100.000

Beroep

Zangeres / televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Muziek / televisie


Wat is het vermogen van Francis van Broekhuizen?

Francis van Broekhuizen, operadiva en mediapersoonlijkheid, heeft door de jaren heen een geweldig vermogen opgebouwd. Wat is het vermogen van Francis van Broekhuizen?

Haar succes begon met haar carrière in de opera, maar ze veroverde ook de harten van het publiek met haar humor en televisieoptredens.

Het geschatte vermogen van Francis van Broekhuizen wordt momenteel geschat op ongeveer €2 miljoen, dankzij haar indrukwekkende carrière en zakelijke inzicht.

Als veelgevraagd artiest en tv-host verdient ze een geschat jaarlijks salaris van ongeveer €100.000.

Kortom, Francis van Broekhuizen heeft niet alleen een prachtige stem, maar ook een indrukwekkende financiële noot weten te kraken in de wereld van entertainment.

Leuke weetjes over Francis van Broekhuizen

 • Naast haar zangcarrière staat Francis van Broekhuizen bekend als de gastvrouw van de populaire podcast "Francis spreekt." Hierin deelt ze interessante verhalen en inzichten met haar luisteraars.
 • Francis staat bekend om haar indrukwekkende vocale talent in de operawereld, maar verrast ook met haar humor en spontaniteit, wat haar een geliefde persoonlijkheid maakt op televisie en in de media.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wie is Francis van Broekhuizen?

Wie is Francis van Broekhuizen? Laten we een blik werpen op het fascinerende levensverhaal van deze Nederlandse operadiva en mediapersoonlijkheid.

Geboren op 15 december 1975 in Amsterdam, Nederland, begon Francis van Broekhuizen haar reis als getalenteerde zangeres al op jonge leeftijd.

Ze studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en ontwikkelde haar uitzonderlijke vocale vaardigheden.

Haar carrière in de opera begon gestaag en bracht haar naar podia over de hele wereld, waar ze indruk maakte met haar buitengewone stem en charisma.

Maar Francis is veel meer dan alleen een operadiva. Ze heeft zichzelf ook gevestigd als een humoristische en charmante persoonlijkheid op televisie en radio.

Haar deelname aan programma's als "Maestro" en "De Slimste Mens" maakte haar geliefd bij het Nederlandse publiek. Haar unieke combinatie van vocaal talent en humor is een ware traktatie voor haar fans.

Vandaag de dag is Francis van Broekhuizen een veelgevraagd artiest en een gastvrouw van de populaire podcast "Francis spreekt."

Ze blijft schitteren in de wereld van de opera en het entertainment, en haar veelzijdigheid maakt haar een opmerkelijke figuur in de Nederlandse media.

Kortom, Francis van Broekhuizen is niet alleen een fenomenale zangeres, maar ook een grappige en charismatische persoonlijkheid die haar stempel heeft gedrukt op de Nederlandse entertainmentwereld.

Haar stem is haar kracht, en haar humor is haar geheime wapen, waardoor ze een blijvende indruk maakt op iedereen die de kans krijgt om haar te horen en te zien schitteren.


Loopbaan Francis van Broekhuizen

De loopbaan van Francis van Broekhuizen is als een indrukwekkende opera, met meerdere akten vol hoogtepunten en verrassende wendingen. Laten we deze muzikale reis eens volgen door de tijd.

 • Beginjaren: Francis begon haar loopbaan als operazangeres en studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam om haar vocale talenten te ontwikkelen.
 • Doorbraak in de Opera: Ze brak door in de operawereld en trad op bij gerenommeerde gezelschappen zoals De Nederlandse Opera en Opera Zuid.
 • Diversificatie in de Media: Francis maakte de sprong naar de media en verscheen in populaire televisieprogramma's, waar ze haar humor en charme liet zien.
 • Podcast Host: Ze werd de gastvrouw van de goed ontvangen podcast "Francis spreekt," waarin ze boeiende gesprekken voert met gasten uit diverse vakgebieden.
 • Terugkeer naar de Opera: Ondanks haar succes in de media keerde Francis terug naar haar roots in de opera en schitterde opnieuw op het operatoneel.

Francis van Broekhuizen heeft een unieke loopbaan gehad, waarbij ze haar uitzonderlijke vocale talenten combineerde met haar humoristische persoonlijkheid en veelzijdigheid in de media.

Ze is een bekend gezicht en een geliefde stem in Nederland geworden. Haar carrière is een perfecte harmonie van opera en entertainment, en haar toekomst blijft zeker gevuld met prachtige noten en verhalen.


Waar heeft Francis van Broekhuizen haar vermogen mee verdiend?

Hoe heeft Francis van Broekhuizen haar vermogen eigenlijk bij elkaar gezongen? Laten we eens een kijkje nemen in de financiële aria van deze getalenteerde operadiva en mediapersoonlijkheid.

Het vermogen van Francis van Broekhuizen is als een muzikale compositie: complex en vol nuances.

Ze heeft haar financiële noten op verschillende manieren weten te kraken. Ten eerste heeft ze natuurlijk verdiend met haar operaoptredens en muzikale carrière, wat haar een gestaag inkomen heeft opgeleverd.

Maar hier komt de interessante wending: Francis heeft ook haar veelzijdigheid benut door haar humor en televisieoptredens. Ze verdient niet alleen geld als artiest, maar ook als mediapersoonlijkheid.

Als kers op de taart, host ze de populaire podcast "Francis spreekt," waarmee ze extra inkomsten genereert.

Het geschatte vermogen van Francis van Broekhuizen wordt momenteel geschat op ongeveer €2 miljoen, dankzij haar indrukwekkende operaoptredens, mediawerk en zakelijk inzicht.

Dus, of het nu gaat om hoge noten in de opera of lachsalvo's op televisie, Francis van Broekhuizen weet zeker hoe ze haar financiële symfonie moet dirigeren!


Hoeveel verdient Francis van Broekhuizen per maand?

Het salaris van Francis van Broekhuizen? Wel, laten we zeggen dat het klinkt als muziek in de oren!

Deze operaster verdient namelijk zo'n  €8333 per maand.

Als getalenteerde operadiva en mediapersoonlijkheid verdient ze zeker een nootje of twee. Haar salaris Francis van Broekhuizen komt voort uit verschillende bronnen, waaronder optredens in de opera, tv-shows en haar succesvolle podcast.

Is het passend voor haar functie? Absoluut!

Ze heeft niet alleen een prachtige stem, maar ook een humoristische flair die het Nederlandse publiek charmeert.

Dus, terwijl ze hoge noten haalt in de opera en lachsalvo's op televisie veroorzaakt, verdient ze een salaris dat zeker in harmonie is met haar veelzijdige talenten.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Francis van Broekhuizen?

Het vermogen van Francis van Broekhuizen wordt geschat op ongeveer €2 miljoen.

Wat is het salaris van Francis van Broekhuizen?

Het salaris van Francis van Broekhuizen wordt geschat op €100.000 per jaar.

Is Francis van Broekhuizen miljonair?

Ja, Francis van Broekhuizen wordt beschouwd als een miljonair op basis van haar geschatte vermogen van €2 miljoen.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>