Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 29/11/2023

Wat is het vermogen van Fons Hendriks?

Je hebt hem waarschijnlijk gezien op tv, de scherpe en energieke Fons Hendriks. Als presentator en verslaggever bij programma's als 'Radar' en 'Rambam', heeft Fons een indrukwekkende carrière opgebouwd.

In dit artikel duiken we in het salaris en vermogen van Fons, en ontrafelen we hoe zijn succes hem financieel heeft gevormd.

Blijf lezen om meer te ontdekken over de financiële reis van deze bekende Nederlandse journalist!"


Benieuwd naar het Vermogen van Fons Hendriks? Onderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Fons Hendriks?

"Wie is Fons Hendriks?" vraag je? Laten we een duik nemen in het leven van deze charismatische Nederlandse journalist en presentator. Geboren op 28 augustus 1986 in Rotterdam, is Fons Hendriks uitgegroeid tot een bekend gezicht op de Nederlandse televisie.

Fons' televisiecarrière begon bij lokale zenders zoals RTV NH en AT5, waar hij al snel opviel door zijn natuurlijke flair en scherpe vragen.

Het was bij deze zenders waar Fons zijn eerste stappen zette in de wereld van de journalistiek, een wereld die hem op het lijf geschreven leek.

In 2013 kwam een grote doorbraak toen hij als tv-verslaggever bij het programma 'Rambam' van BNNVARA aan de slag ging.

Daar ontpopte hij zich tot een journalist die geen blad voor de mond nam en altijd op zoek was naar de waarheid, hoe ongemakkelijk die ook kon zijn. Zijn werk bij 'Rambam' katapulteerde hem in de schijnwerpers en opende deuren naar grotere projecten.

Vermogen Fons Hendriks

Hij werd vervolgens verslaggever voor diverse programma's, waaronder 'Jinek' en 'Jan rijdt rond' van KRO-NCRV.

Maar Fons' ware roeping vond hij in 2017, toen hij medepresentator werd van het populaire consumentenprogramma 'Radar' bij AVROTROS, naast Antoinette Hertsenberg.

Hier kon hij zijn passie voor consumentenrecht en zijn talent voor onderzoeksjournalistiek volledig inzetten.

In de zomer van 2021 lanceerde Fons zijn eigen tv-serie 'Radar Checkt!', waar hij consumentenproblemen oploste en controversiële zaken aan de kaak stelde.

Een van zijn opmerkelijke prestaties was het blootleggen van illegale handel in moedermelk en het aanspreken van gemeenten op hun beleid omtrent daklozen.

Sinds september 2022 verrijkt Fons de weekendbijlage van Het Parool met zijn wekelijkse rubriek 'Fons vraagt zich af'. Hier behandelt hij uiteenlopende onderwerpen, variërend van onrecht tot alledaagse consumentenfrustraties.

Met een carrière die zich uitstrekt over verschillende facetten van de media, blijft Fons Hendriks een prominente en invloedrijke figuur in de Nederlandse journalistiek.

Zijn huidige functie als co-presentator van 'Radar' en columnist bij Het Parool toont zijn veelzijdigheid en toewijding aan het vak.

Van lokale verslaggever tot nationale tv-persoonlijkheid, Fons Hendriks is het toonbeeld van hoe talent, hard werken en een beetje bravoure je naar de top kunnen brengen.

Hier kon hij zijn passie voor consumentenrecht en zijn talent voor onderzoeksjournalistiek volledig inzetten.


Waar heeft Fons Hendriks zijn vermogen mee verdiend?

Stel je voor, je zit gezellig op de bank en denkt: "Hoe heeft Fons Hendriks eigenlijk zijn vermogen opgebouwd?" Nou, zet je schrap voor een vermakelijk verhaal over de financiële avonturen van onze Fons!

Het vermogen van Fons Hendriks is niet uit de lucht komen vallen, noch heeft hij het gevonden onder de zetelkussens.

Deze charmante Rotterdammer begon zijn carrière bij lokale stations als RTV NH en AT5, waar hij meer deed dan alleen het nieuws presenteren. Daar leerde hij de kneepjes van het vak en bouwde hij aan zijn reputatie. Maar het grote geld? Dat kwam later.

Bij BNNVARA's 'Rambam' kreeg Fons de kans om zijn journalistieke spierballen te laten zien, en boy, deed hij dat!

Zijn overstap naar 'Radar' bij AVROTROS was de kers op de taart. Hier werd hij niet alleen een huishoudnaam, maar ook de co-presentator van een van de meest bekeken consumentenprogramma's in Nederland.

Fons heeft ook een eigen tv-serie, 'Radar Checkt!', en zijn wekelijkse rubriek in Het Parool, 'Fons vraagt zich af', op zijn cv staan.

Deze projecten hebben zeker bijgedragen aan het vermogen van Fons Hendriks. Zijn veelzijdigheid en harde werk in de media hebben hem niet alleen beroemd gemaakt, maar ook financieel succesvol.

Kortom, Fons heeft zijn vermogen opgebouwd met een mix van charisma, vastberadenheid en, laten we eerlijk zijn, een beetje Rotterdamse bluf!


Hoeveel verdient Fons Hendriks per maand?

Ach, het salaris van Fons Hendriks, dat is een verhaal apart! Iedereen is nieuwsgierig: "Wat verdient die goedgebekte presentator eigenlijk?"

Nou, laten we het zo zeggen: de exacte cijfers zijn zo geheim als het recept van oma's appeltaart.

Wel is bekend dat presentatoren bij de publieke omroep niet meer dan €214.000 bruto per jaar mogen verdienen. We weten dus dat zijn salaris in ieder geval lager is dan €17.833,- per maand.

Maar, gegeven zijn status als co-presentator van 'Radar' en zijn werk bij 'Rambam', kunnen we aannemen dat Fons geen boterham minder hoeft te eten. Is het salaris passend voor zijn functie?

 Zeker! Met zijn talent, ervaring en de impact die hij heeft in de media, zou het salaris van Fons Hendriks absoluut in lijn moeten zijn met de industrienormen.

Dus, terwijl de exacte bedragen een mysterie blijven, is één ding zeker: Fons lacht all the way to the bank!Wat is het vermogen van Fons Hendriks?

Wat is het vermogen van Fons Hendriks, vraag je je af? Nou, laten we eens kijken naar de man achter de schermen.

Fons begon zijn carrière bij lokale zenders en klom gestaag op tot hij medepresentator werd van het populaire consumentenprogramma 'Radar'.

Helaas is het vermogen van Fons Hendriks niet bekend. 

Leuke weetjes over Fons Hendriks

  • Fons Hendriks is in 2024 deelnemer van het programma Wie is de Mol?
  • Hendriks presenteert een podcast, genaamd Verslaafd Gemaakt

Naam

Fons Hendriks

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

28 augustus 1986

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisie


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Fons Hendriks?

Het vermogen van Fons Hendriks is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Fons Hendriks?

Het salaris van Fons Hendriks is helaas onbekend.

Is Fons Hendriks miljonair?

Het is helaas onbekend of Fons Hendriks daadwerkelijk miljonair is.


Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>