Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Hoe groot is het vermogen van Floris Wyers? Hij kruist het hele land door op zoek naar de meest luxueuze levensstijlen, en komt daarbij de ene miljonair na de andere tegen.

Dat doet vanzelf de vraag opkomen: hoe rijk is Floris Wyers zelf nou eigenlijk? Is zijn luxe levensstijl gespeeld of is Floris Wyers vermogen echt zo groot? Dit lees je allemaal in dit artikel!

Naam

Floris Wyers

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

120.000

Beroep

Ondernemer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

YouTube / ondernemen


Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


Wat is het vermogen van Floris Wyers?

Met zijn YouTube-kanaal en website Pure Luxe heeft Floris Wyers een flinke status opgebouwd. Of die status echter gebaseerd is op zijn eigen vermogen of vooral zijn banden binnen de high society van Nederland, is niet bekend. Breed heeft Wyers het zeker, maar zijn precieze vermogen is niet bekend.

Leuke weetjes over Floris Wyers

  • Floris Wyers opent zijn fles champagne het liefst met een zwaard - en heeft zelfs een eigen LinkedIn-bedrijfje genaamd Sabreren kun je leren.  
  • Het Youtube-kanaal van Floris Wyers heeft al zo'n 100.000 abonnees. 

Wie is Floris Wyers?

Floris Wyers is vooral bekend van zijn YouTube-kanaal Pure Luxe. Zoals de naam van dit kanaal al suggereert, gaat Floris langs bij verschillende prominente figuren die een luxe levensstijl leiden - doorgaans uitgerust met een decadent horloge en rijdend in een flinke (gesponsorde) auto.

Met zijn YouTube-kanaal, maar ook de bijbehorende website en social media-kanalen, heeft Floris Wyers inmiddels honderden duizenden volgers bij elkaar verzameld. Nederland blijkt erg geïnteresseerd in de content die Floris Wyers samen met zijn compagnon Mees-Jan Whitefarmer op wekelijks basis uitbrengt.

Inmiddels heeft het kanaal meer dan honderdduizend abonnees bereikt, en dat aantal groeit nog steeds flink. Over de presentator zelf, Wyers dus, is bekend dat hij omgaat met aardig prominente figuren.

Zo weet Quote dat hij familiaire banden heeft met de Dreesmanns, een bekende familie (medeoprichters van de V&D). Ook advocaat Bram Moszkowicz krijgt wel eens een bezoekje van Wyers, waarbij er vast en zeker veel champagne wordt gedronken - met sabrage, uiteraard.


Waar heeft Floris Wyers zijn vermogen aan verdiend?

Hoewel niet bekend is wat het precieze vermogen van Floris Wyers eigenlijk is, weten we wel waar een groot deel van zijn geld vandaan komt - zijn familie en zijn YouTube kanaal. De luxe levensstijl is er dankzij zijn ouders met de paplepel ingegoten, maar inmiddels geniet Floris Wyers dankzij zijn YouTube-kanaal van meer dan genoeg inkomsten.


Hoeveel verdient Floris Wyers per maand?

Hoeveel is het dan precies, de inkomsten van Floris Wyers per maand? Op YouTube geldt over het algemeen de vuistregel dat een video met 1 miljoen views je al gauw 4.000,- op kan leveren.

 Daarnaast ontbreekt het Wyers niet aan sponsoren, zoals Schaap & Citroen en soms zelfs dure champagnemerken. Ook op zijn website wordt geld verdiend met dit soort sponsorships. Daarom schatten wij zijn inkomsten per maand op zo’n €10.000,- als hij eens per week een video uploadt.

Ook vermogen opbouwen? Met deze tijdelijke acties maak je een goede start! 🎁


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Floris Wyers?

Het geschatte vermogen van Floris Wyers is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Floris Wyers?

Het salaris van Floris Wyers komt neer op zo'n €120.000 per jaar.

Is Floris Wyers miljonair?

Het is onbekend of Floris Wyers miljonair is, maar met een jaarlijks salaris van €120.000 is de kans groot dat hij miljonair is. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>