Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het Vermogen van Floris Göbel? Deze enthousiaste bioloog wordt al de nieuwe Freek Vonk genoemd, die zijn kennis over dieren verspreidt op DierenpraatTV en HLF8.

Floris nam in 2023 deel aan het programma Expeditie Robinson, het televisieprogramma op een onbewoond eiland waar hij zich ongetwijfeld thuis zal voelen.

Maar hoe zit het precies met het vermogen van Floris Göbel? Je ontdekt hieronder alles over het vermogen van Floris!

Benieuwd naar het Vermogen van Floris GöbelOnderaan deze pagina vind je het (verrassende) antwoord!


Wie is Floris Göbel?

Expeditie Robinson 2023, de spraakmakende jubileumeditie die het 25e seizoen viert, is weer in aantocht, vol met bekende gezichten waarvan sommigen je misschien niet direct iets zeggen. Een van deze kandidaten is de dierenliefhebber Floris Göbel.

Hoewel een relatief nieuw gezicht, voelt hij als een oude bekende voor velen, en wordt hij vaak gezien als de nieuwe Freek Vonk.

Floris is al sinds zijn kindertijd gefascineerd door dieren en deelt zijn enthousiasme via filmpjes waarin hij alles wat met fauna te maken heeft in de schijnwerpers zet. 

Vermogen Floris Göbel

Met bijna 42.000 volgers op Instagram, is deze hulpverlener bij de dierenambulance en presentator van DierenpraatTV geen onbekende in de dierenwereld.

Thuis deelt hij zijn leven met een scala aan exotische dieren, waaronder een reuzenmiljoenpoot, een leger axolotls, en een koningspython genaamd Meneer Tortellini. 

In het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson verwachten kijkers dat Floris, met zijn uitgebreide kennis en liefde voor dieren, zich moeiteloos zal aanpassen aan het leven op het onbewoonde eiland. 

De verwachtingen zijn hoog, met sommigen die hopen op een hedendaagse Tarzan die vriendschap sluit met de wilde dieren op het eiland.

“Eens ff kijken of we er wat van gaan bakken,” schrijft Floris met typische zelfspot op Instagram.

Het belooft een spannend seizoen te worden, waarin Floris' avonturen te volgen zijn via zijn Instagram @florisgobel en waarin we wellicht meer te weten komen over de andere spannende deelnemers van dit jaar. Spannend!

“Eens ff kijken of we er wat van gaan bakken,” schrijft Floris met typische zelfspot op Instagram.


Waar heeft Floris Göbel zijn vermogen mee verdiend?

Floris Göbel heeft een diepe passie voor dieren, en die liefde vertaalt zich ook in verschillende inkomstenbronnen. Allereerst verdient hij zijn geld als hulpverlener bij de dierenambulance, waar hij zich inzet voor dieren in nood.

Deze functie stelt hem niet alleen in staat om dagelijks met dieren te werken, maar biedt ook een stabiele financiële basis.

Daarnaast is Floris ook een bekendheid op social media, met bijna 42.000 volgers op Instagram. Hier deelt hij zijn kennis en enthousiasme over dieren, wat hem niet alleen een trouwe fanbase heeft opgeleverd, maar mogelijk ook inkomsten via samenwerkingen met merken en gesponsorde content.

Bovendien is hij de presentator van DierenpraatTV, waar hij met een aanstekelijke energie en expertise over verschillende dieren praat. Deze rol als presentator draagt niet alleen bij aan zijn bekendheid, maar voorziet hem ook van extra inkomsten.

Floris’ veelzijdige carrière weerspiegelt zijn liefde voor dieren, en door deze passie te combineren met verschillende banen en projecten, heeft hij diverse inkomstenstromen weten te creëren.

Elk van deze activiteiten draagt op zijn manier bij aan Floris’ financiële situatie, terwijl hij doet wat hij het liefste doet: werken met en voor dieren.


Hoeveel verdient Floris Göbel per maand?

Ben jij benieuwd naar de hoogte van het salaris van Floris Göbel? 

Zijn verdiensten zijn afkomstig uit diverse bronnen zoals zijn werk bij de dierenambulance, zijn rol als presentator bij DierenpraatTV, en mogelijke inkomsten uit social media en partnerships.

Het precieze bedrag dat hij maandelijks verdient, is helaas niet bekend bij het publiek. Dit is waarschijnlijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal opdrachten en samenwerkingen dat hij per maand heeft. 


Wat is het vermogen van Floris Göbel?

Wat is het vermogen van Floris Göbel? Zoals we al eerder vertelden, is het inkomen van Floris Göbel nogal variabel.

Net als de natuur, zijn zijn inkomensstromen niet te temmen. Dat betekent dan ook meteen dat er geen duidelijk antwoord is op de vraag hoeveel vermogen Floris Göbel bezit.

 Zijn salaris is niet bekend, en daarmee is zijn vermogen ook onbekend. 

Leuke weetjes over Floris Göbel

  • Wist je dat Floris Göbel thuis een reuzenmiljoenpoot, tientallen axolotls en een koningspython genaamd Meneer Tortellini als huisdieren heeft? Een unieke dierenfamilie!
  • In 2023 doet Floris Göbel mee met het programma Expeditie Robinson, dat wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver.

Naam

Floris Göbel

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

1996

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Dierenzorg

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Floris Göbel?

Het vermogen van Floris Göbel is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Floris Göbel?

Ook het salaris van Floris Göbel is helaas onbekend.

Is Floris Göbel miljonair?

Het is onduidelijk of Floris Göbel daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>