Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 28/03/2024

Wat is het Fidan Ekiz vermogen? Fidan Ekiz is een dappere en stoere vrouw, maar dat is niet hetgeen waarmee ze bekend geworden is. Ze is een Nederlandse journaliste, documentairemaakster en ook nog eens een presentatrice. 

Ze is dus een bezig bijtje en is eigenlijk elke dag wel bezig met nieuws. Veel mensen zijn ook nieuwsgierig naar het leven van Fidan Ekiz, en ook haar vermogen blijft niet onbesproken. Maar, wat is eigenlijk precies haar vermogen, en hoe ziet haar bankrekening eruit?

Naam

Fidan Ekiz

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

10-12-1976

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Presentatrice

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Leuke weetjes over Fidan Ekiz

  • Wist je dat Fidan Ekiz een unieke achtergrond heeft? Ze is geboren in Nederland uit een Turkse vader en een Nederlandse moeder, wat haar perspectieven en ervaringen in de wereld van journalistiek en media heeft gevormd.
  • Naast haar journalistieke werk heeft Fidan ook laten zien dat ze veelzijdig is op andere vlakken. Ze heeft namelijk een boek geschreven, wat aangeeft dat haar creatieve vaardigheden zich uitstrekken tot meer dan alleen het journalistieke domein.

Wat is het vermogen van Fidan Ekiz?

Nederlanders zijn eigenlijk altijd bezig met geld, en ze staan niet voor niets bekend als gierigaards. Het is dan ook reuze-interessant om te weten wat je buurman of buurvrouw verdient, maar ook bekende Nederlanders ontkomen er niet aan.

Er wordt veelvuldig gegoogeld, en ook het vermogen van Fidan Ekiz is een veelgebruikte zoekterm. Fidan Ekiz schijnt zo'n twee miljoen euro qua vermogen te bezitten, maar dat is wel een heel rooskleurig beeld. Het is de vraag of dit geschatte vermogen klopt.


Wie is Fidan Ekiz?

De meeste Nederlanders kennen Fidan Ekiz vooral als presentatrice van Op1. Ze presenteert dit programma sinds 2021 met haar vaste partner Sven Kockelmann.

Maar, ze heeft nog veel meer dingen gedaan en bereikt in haar leven. Zo heeft ze de Pim Fortuyn prijs in het jaar 2021 in de wacht gesleept, en heeft ze ook een tijdlang de Vooravond gepresenteerd.

Dit programma moest toen het populaire programma De Wereld Draait Door vervangen. Het programma sloeg aan, maar moest na verloop van tijd helaas weer van de buis verdwijnen.

 Gelukkig kon Fidan Ekiz wel gewoon Op1 blijven presenteren aan de zijde van Sven Kockelmann. Bovendien heeft Fidan Ekiz een tijdlang een relatie gehad met de journalist Wierd Duk.

Deze extreem-rechtse man komt niet altijd goed uit de verf in het nieuws, maar Fidan Ekiz is loyaal en neemt het altijd voor haar ex op.

Hij werd namelijk bekritiseerd door Sander Schimmelpenninck, omdat hij alleen mensen aan het woord zou laten met wie hij het eens zou zijn. Tijdens de uitzending werd dit even kort aangehaald en liet Fidan merken dat ze het niet eens was met deze aanpak, en steunde haar ex.


Loopbaan Fidan Ekiz

Stap in de bruisende loopbaan van Fidan Ekiz, waar journalistiek en charisma samenkomen voor een onvergetelijke reis. We beginnen bij het begin, toen Fidan haar stappen zette in de journalistieke arena en ons allemaal betoverde met haar sprankelende persoonlijkheid.

In het betoverende jaar 1976 begon Fidan haar loopbaan en bouwde gestaag aan haar imperium. Hier zijn enkele opmerkelijke momenten die haar pad hebben verlicht:

  • 2000: Fidan begon haar carrière als stagiaire bij het AD, waar ze haar eerste stappen zette in de journalistiek.
  • 2005: Ze verhuisde naar het ANP, waar haar schrijftalent en vastberadenheid opvielen.
  • 2010: Fidan werd een vertrouwd gezicht op televisie als presentatrice van "Het Gesprek" en veroverde de harten van kijkers met haar gevatte opmerkingen.
  • 2014: Als kers op de taart verscheen Fidan in het programma "De Nieuwe Maan", waar ze haar veelzijdigheid en scherpe inzichten tentoonspreidde.
  • 2021: Fidan blijft ons boeien als presentatrice van "Op1", waar ze haar licht laat schijnen op actuele onderwerpen met haar kenmerkende humor en flair.

Van stagiaire tot tv-icoon, Fidan Ekiz heeft ons keer op keer verbaasd. Haar carrière is als een avontuurlijke reis vol journalistieke hoogstandjes en humoristische momenten die ons allen bijblijven. Hier is naar de onnavolgbare Fidan en de sporen die ze in de journalistieke wereld heeft achtergelaten!


Waar heeft Fidan Ekiz haar vermogen mee verdiend?

Fidan Ekiz heeft haar vermogen vooral verdiend met haar scherpe blik en scherpe tong. Ze is een praatgrage vrouw en vraagt anderen vaak het hemd van het lijf. Bij Op1 weet ze altijd goed de grens te bewaken tussen een informatieve en amuserende stijl.

Ook heeft Fidan Ekiz in 2021 de Pim Fortuyn prijs gewonnen, omdat zij volgens de jury een creatieve, maar ook scherpe denker is, met het hart op de tong. Tevens heeft Fidan naast Op1 ook de Vooravond gepresenteerd, een ander populair programma bij liefhebbers van het nieuws.


Hoeveel verdient Fidan Ekiz per maand?

Het is altijd lastig om een vast salaris te koppelen aan bekende Nederlanders, omdat zij erg wisselende maanden hebben.

De ene maand hebben ze veel klussen, terwijl de andere maand het enorm stil blijft. Dit geldt ook voor Fidan Ekiz, zij leeft immers niet alleen van het presenteren bij Op1. Het is daarom bijzonder ingewikkeld om Fidan Ekiz haar salaris te onthullen.

Het enige wat ooit onthuld is door een lokale krant, is dat ze ver onder het plafond van 201.000 euro per jaar verdiend.

Daarnaast is het goed je te realiseren dat ze bij de NPO werkt, en de salarissen bij deze omroep schijnen mee te vallen in vergelijking met de salarissen van presentatoren en presentatrices bij de commerciële omroepen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Fidan Ekiz?

Het geschatte vermogen van Fidan Ekiz is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Fidan Ekiz?

Ook het salaris van Fidan Ekiz is onbekend, maar wel is bekend dat zij ver onder de €201.000 per jaar verdient. 

Is Fidan Ekiz miljonair?

Het is helaas onbekend of Fidan Ekiz daadwerkelijk miljonair is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>