Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wil je meer weten over Ferdi Bolland zijn vermogen? Met zijn rijke carrière als muzikant, songwriter en producer heeft Ferdi Bolland vele hits op zijn naam staan en voor grote artiesten gewerkt.

Maar wat is eigenlijk het vermogen van dit veelzijdig figuur? En waar heeft hij zijn fortuin mee verdiend? In dit artikel gaan we dieper in op het net worth van Ferdi Bolland in 2022 en zijn succesvolle carrière als Nederlandse muzikant, producent, componist en ondernemer.

Naam

Ferdi Bolland

Geschat vermogen

€10 miljoen

Geboortedatum

05-08-1956

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Muziekschrijver

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Ferdi Bolland?

Ferdi Bolland heeft naar schatting een vermogen van ongeveer 10 miljoen euro. Dit is een aardige som, maar het is helemaal niet zo vreemd als je bedenkt dat Bolland al actief is in de muziekwereld sinds de jaren '70. 

Hij heeft in deze periode vele hits geschreven en geproduceerd, wat heeft bijgedragen aan zijn huidige vermogen.

Leuke weetjes over Ferdi Bolland

  • Bij elkaar opgeteld is Bolland verantwoordelijk voor de verkoop van 67 miljoen songs en producties, waar hij direct aan heeft meegewerkt
  • Bolland ontving meer dan 150 gouden en platina platen

Wie is Ferdi Bolland?

Ferdi Bolland is een grote naam in de Nederlandse muziekwereld en staat bekend om zijn werk in verschillende muziekgenres, waaronder pop, rock en dance.

Maar niet enkel met muziek boekte hij succes, als succesvol ondernemer en vastgoedinvesteerder heeft hij ook buiten de muziekwereld zijn stempel weten te drukken. 

Ferdi Bolland is een Nederlandse muzikant, producent, componist en ondernemer. Hij is vooral bekend vanwege zijn samenwerking met zijn broer Rob Bolland. In de jaren '70 en '80 hebben de twee broers vele hits geproduceerd onder de naam Bolland & Bolland.

Samen hebben ze nummers geschreven voor artiesten als Falco, Samantha Fox, Status Quo en Elton John. Een van hun grootste hits is het nummer "In the Army Now" van Status Quo, dat wereldwijd bekendheid heeft gekregen.

Daarnaast heeft Ferdi Bolland ook zelf muziek uitgebracht onder zijn eigen naam, zoals het album "The Secret Life of Ferdi Bolland".

Ferdi Bolland heeft al sinds 1996 een relatie met zijn vriendin Daniëlle Overgaag. Voor zover men weet, heeft het stel geen kinderen. Ferdi Bolland woont in een prachtig landhuis in het Zuid-Hollandse dorp Bergschenhoek.

Het huis is omgeven door groen en heeft een eigen oprijlaan. Het is een waar paradijsje voor de muzikant en zijn vriendin.


Waar heeft Ferdi Bolland zijn vermogen mee verdiend?

Uiteraard heeft Ferdi Bolland zijn vermogen voornamelijk verdiend met het schrijven en produceren van muziek.

In zijn vroege carrière heeft hij samen met zijn broer Rob vele hits geschreven en geproduceerd, maar naast zijn werk in de muziekindustrie heeft Ferdi Bolland ook een succesvolle carrière als vastgoedinvesteerder.

Hij heeft verschillende onder meer verschillende panden in Rotterdam en Den Haag die hij verhuurt. Bolland is al lange tijd actief in de vastgoedmarkt en heeft door de jaren heen verschillende panden aangekocht en ontwikkeld.

Zo heeft hij bijvoorbeeld geïnvesteerd in de ontwikkeling van het gebouw "Het Schieblock" in Rotterdam, dat nu bekend staat als een creatieve hotspot.

Bolland's ervaring als vastgoedinvesteerder begon al in de jaren '80, toen hij met zijn broer Rob Bolland het Bolland Real Estate bedrijf oprichtte.

Het bedrijf was actief in het ontwikkelen en verkopen van vastgoedprojecten. Na het uiteenvallen van de samenwerking met zijn broer heeft Ferdi Bolland de focus gelegd op het verhuren van vastgoed en het beleggen in vastgoedfondsen.


Hoeveel verdient Ferdi Bolland per maand?

Het is niet precies bekend hoeveel Ferdi Bolland zijn salaris per maand. Dit is ook lastig te zeggen, omdat hij niet meer zo actief is in de muziekindustrie als vroeger.

Wel is duidelijk dat hij nog steeds inkomsten heeft uit zijn muziek. Daarnaast zal hij ook inkomsten hebben uit de verhuur van zijn vastgoed.

Bolland zijn vermogen bedraagt zo’n 10 miljoen euro. Dit is onder meer het gevolg van zijn succesvolle carrière in de muziekindustrie en zijn investeringen in vastgoed.

Het is echter niet bekend hoeveel van dit vermogen afkomstig is van zijn vastgoedinvesteringen en hoeveel van zijn werk in de muziekindustrie.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Ferdi Bolland?

Het vermogen van Ferdi Bolland wordt geschat op €10 miljoen.

Wat is het salaris van Ferdi Bolland?

Het huidige salaris van Ferdi Bolland is helaas onbekend. 

Is Ferdi Bolland miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €10 miljoen is Ferdi Bolland zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>