Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

We kennen Fatima Moreira de Melo allemaal wel van haar carrière in hockey. Maar vandaag de dag is ze nog in veel meer velden werkzaam en daardoor uitgegroeid tot een personage dat vaak aanschuift aan praatprogramma's.

Ben je benieuwd wat het vermogen van Fatima Moreira de Melo van dit jaar is? En op welke manier ze dit vermogen heeft bereikt? Lees dan gerust eens verder in dit artikel.

Naam

Fatima Moreira de Melo

Geschat vermogen

€7 miljoen

Geboortedatum

04-07-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Mediapersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Sportwereld / poker


Wat is het vermogen van Fatima Moreira de Melo?

Het vermogen van Fatima Moreira de Melo wordt in totaal op ongeveer 7 miljoen euro geschat. Maar deze presentatrice en oud-hockeyster, is ook nog eens financieel onafhankelijk. Dit betekent dus dat ze niet meer hoeft te werken voor haar geld.

Hoe ze dit voor elkaar heeft geregen? Zeh heeft tien procent geherinvesteerd in pokeren en de rest van haar vermogen geïnvesteerd in duurzame energie, een pand en woningfondsen.

Leuke weetjes over Fatima Moreira de Melo

  • Voor het winnen van een gouden plak op de Olympische Spelen van Peking ontving Fatima in 2002 een bedrag van €175.000
  • Fatima Moreira de Melo heeft een diploma Rechten op zak, dat zij behaalde op de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Wie is Fatima Moreira de Melo?

Fatima Moreira de Melo startte haar carrière als hockeyster. Maar na haar carrière is ze ook druk in de weer geweest. Je kunt haar dan ook kennen als presentatrice, professioneel pokeraar, actrice en zangeres.

Fatima heeft Portugese roots, want haar vader is een in Nederland gevestigde Portugese diplomaat. Zij is dus in Nederland geboren. 

Sinds 2007 heeft ze een relatie met Raemon Sluiter. Hij is een voormalige Nederlandse tennisser. 

Sinds 2008 heeft Fatima Moreira de Melo in een Rotterdams appartement. Het appartement is gelegen in de erg mooie en gewilde wijk Hillegersberg.


Waar heeft Fatima Moreira de Melo haar vermogen aan verdiend?

Natuurlijk kennen we Fatima Moreira de Melo van haar tijd als hockeyster. Hier heeft ze een mooi vermogen aan verdiend. Maar dat is niet haar enige inkomensbron geweest. 

Zo heeft ze bijvoorbeeld aangegeven ongeveer €6.5 ton te hebben verdiend aan het spelen van poker. Daarnaast was ze ook een paar jaar ambassadrice van het sieradenmerk Zinzi en ze verschijnt regelmatig aan de desk van RTL Boulevard.

Ook was ze een paar maanden te zien in de soap Onderweg en ze presenteerde het programma ’t Mannetje. Ten slotte was ze ook te zien in programma's zoals It Takes Two, Temptation Gossip en Survivor. Al met al zijn er dus verschillende soorten manieren waarop ze haar vermogen bij elkaar heeft verzameld.


Hoeveel verdient Fatima Moreira de Melo per maand?

Het bedrag dat Fatima Moreira de Melo per maand verdient, is niet helemaal duidelijk. Dit omdat ze financieel onafhankelijk is en haar inkomen dus via verschillende wegen ontvangt.

Maar haar drukke leventje en slimme investeringen zorgen er zonder twijfel voor dat ze er iedere maand erg warmpjes bijzit.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Fatima Moreira de Melo?

Het vermogen van Fatima Moreira de Melo wordt geschat op zo'n €7 miljoen.

Wat is het salaris van Fatima Moreira de Melo?

Het salaris van Fatima Moreira de Melo is helaas onbekend.

Is Fatima Moreira de Melo miljonair?

Met een geschat vermogen van €7 miljoen is Fatima Moreira de Melo zeker miljonair. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>