Hoe groot is het vermogen van Famke Louise? Famke Louise is een behoorlijk bekende naam in Nederland. In zowel positieve als negatieve zin.

Deze 23-jarige rapper maakt behoorlijk wat los. Heb je nou altijd al willen weten hoeveel ze verdient met haar spraakmakende carrière? En wat het Famke Louise vermogen is? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij vertellen je er alles over!

Naam

Famke Louise

Geschat vermogen

800.000

Geboortedatum

09-12-1998

Jaarlijks inkomen / salaris

120.000 per jaar

Beroep

Mediapersoonlijlheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Youtube / muziek / televisie


Wat is het vermogen van Famke Louise?

We gaan direct met de deur in huis vallen. Het Famke Louise vermogen is toch iets om heel erg nieuwsgierig van te worden. Haar vermogen wordt geschat op zo’n 800.000 euro. Dit klinkt misschien niet als denderend veel voor een rapper. Maar goed, ze is natuurlijk nog maar 23. Ze heeft dus nog behoorlijk wat tijd om dit vermogen aan te dikken.

Leuke weetjes over Famke Louise

  • Famke Louise heeft voor haar muziek al meerdere onderscheidingen gewonnen.
  • In 2020 heeft Famke Louise een documentaire gemaakt over de bontindustrie in China.

Wie is Famke Louise?

Je kent haar of je kent haar niet. Waarschijnlijk heb je de naam Famke Louise wel eens horen vallen. Maar wie is ze nou écht? De 23-jarige is geboren in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Haar echte naam is Famke Jantina Louise Meijer. Ze is zowel vlogger als rapper/ zangeres.

Haar carrière als Youtuber begon al in 2016. Hier plaatste ze voornamelijk video's waarin ze haar vrienden en vriendinnen in de zeik nam. Dit deed ze samen met haar toenmalige vriend Tim (beter bekend als SnapKing) en Joey Bravo. Al gauw kwamen kijkers erachter dat dit allemaal in scène was gezet. Daardoor besloot ze al gauw een andere weg in te slaan met haar kanaal.

In 2019 had ze al meer dan 350.000 abonnees op het platform. Dat is zeker niet niks. Ook deed ze in 2017 mee aan het programma Models In Paris van RTL. In dit programma probeerde ze model te worden in het hippe Parijs. Echter was dit niet heel erg geslaagd. Verder heeft ze ook meegedaan aan Expeditie Robinson, De Jongens tegen De Meisjes en het Jachtseizoen.

Ze is dus aardig wat op televisie geweest. Nadat haar carrière als model niet van de grond leek te komen lanceerde ze in 2017 het nummer ‘Op me monnie’. Dit nummer was een enorme hit. Niet per sé in positieve zin, aangezien behoorlijk wat mensen het nogal bijzonder vonden. Maar goed: negatieve aandacht is ook aandacht. En ze heeft er een mooie carrière uitgehaald.


Waar heeft Famke Louise haar vermogen aan verdiend?

Dus, hoe komt dat Famke Louise vermogen precies tot stand? Zoals we eerder al hebben aangegeven heeft ze behoorlijk wat bekendheid opgebouwd. Dit mede dankzij haar YouTube kanaal en deelname aan verschillende televisieprogramma’s.

Hier heeft ze een prima zakcentje voor gekregen. Tegenwoordig verdient ze haar geld voornamelijk met het geven van optredens. Ook heeft ze haar eigen realityprogramma met haar vriend Denzel Slager. Dit levert ook wat geld op in het laatje. Hoeveel dit exact is weten we helaas niet.


Hoeveel verdient Famke Louise per maand?

Haar carrière is nog maar net van start, en toch is het Famke Louise vermogen een stuk hoger dan van de gemiddelde Nederlander. Maar wat is haar salaris? Wij zijn er enorm nieuwsgierig naar, en jij vast ook! Daarom hebben we dit voor je uitgezocht.

Het maandsalaris is niet bekend als exact bedrag. Wat we wél weten is dat ze 2000 euro vraagt voor een optreden van 15 minuten. Vaak treedt ze een half uur op. Dat is dus al gauw 4000 euro per keer. Met een paar optredens per maand is dit dus al minstens 10.000 euro.

En daar komt dan nog geld overheen voor haar realityprogramma. Niet verkeerd als je het ons vraagt. De Famke Louise net worth gaat alleen maar toenemen als we het zo zien. Go Famke!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Famke Louise?

Het geschatte vermogen van Famke Louise komt neer op zo'n 800.000 euro.

Wat is het salaris van Famke Louise?

Het salaris van Famke Louise wordt geschat op 10.000 euro per maand.

Is Famke Louise miljonair?

Met een geschat vermogen van 800.000 euro is Famke Louise nog nét geen miljonair - maar de kans is groot dat hier binnenkort verandering in komt. 

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>