Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 05/02/2023

In dit artikel gaan we kijken naar het vermogen van Ewout Genemans. In de laatste paar jaren is deze persoon namelijk uitgegroeid tot een serieuze producent in de televisiewereld.

Dat moet er vast ook voor zorgen dat het vermogen flink gegroeid is. We gaan het onder de loep leggen en daarbij kijken we ook naar hoe deze persoon maandelijks zijn salaris verdient, hoe hij woont en waar Genemans ooit begonnen is.

Naam

Ewout Genemans

Geschat vermogen

€8 miljoen

Geboortedatum

07-02-1985

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Producer / presentator

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Ewout Genemans?

In 2016 is Ewout Genemans toegelicht in de Quote als jonge miljonair. Hier werd geschat dat zijn vermogen rond de 8 miljoen zou liggen. 

De laatste paar jaren heeft deze producent niet stilgezeten en nog meer programma's gemaakt waardoor het vermogen in die tijd alleen nog maar meer gegroeid is. 

Leuke weetjes over Ewout Genemans

  • Ewout Genemans is al sinds 2008 producer van meer dan 20 programma's
  • Ewout Genemans is de bedenker van het populaire programma Dream School
  • Ewout staat onder contract bij About You, een talentenorganisatie

Wie is Ewout Genemans?

Ewout Genemans is ooit begonnen als acteur in series, vervolgens doorgegroeid tot presentator en uiteindelijk ook producent. Hoe Genemans woont is niet geheel bekend. In 2019 verkocht hij namelijk zijn riante bovenwoning in Amsterdam, maar onbekend is waar hij vervolgens heen verhuisd is. Maar waar kennen we hem eigenlijk van?


Waar heeft Ewout Genemans zijn vermogen aan verdiend?

Ewout Genemans is in 2004 doorgebroken op televisie in de kinderserie ZOOP. Dit werd een grote hit voor de jeugdzender Nickelodeon. Dit deed hij tot in ieder geval 2007 terwijl hij tegelijkertijd ook in de films ging spelen die bij de serie hoorde.

In 2007 ging hij vervolgens verder de kant van presentator op door Willem Wever te gaan presenteren.

Zo werd Genemans steeds bekender in de wereld van de presentatie en begon hij een eigen productiebedrijf genaamd: No pictures please. 

Met dit programma heeft hij talloze programma's ontwikkeld en is hij daarmee ook in de quote gekomen als jonge miljonair. In 2020 heeft Genemans zijn rol bij het bedrijf neergeld en als creative lead aan het werk gegaan voor Freemantle media.

Dit is het bedrijf wat onder andere programma's als The Masked Singer en Mocromaffia ontwikkeld. Daarnaast is Genemans verder gegaan met presenteren, zo zien we hem bijvoorbeeld terug als presentator van Verslaafd! Ook is Genemans verder gegaan met het ontwikkelen van zijn eigen programma's.

Op dit moment heeft hij een aantal programma's waarin hij meekijkt met het dagelijkse reilen en zeilen van een politiebureau. Deze programma's presenteert hij niet alleen, maar hij maakt deze programma's ook.


Hoeveel verdient Ewout Genemans per maand?

Wat er precies maandelijks bijgestort wordt op de rekening van Ewout Genemans is niet bekend. Ewout Genemans zijn salaris is dus vrij geheim.

Het is wel bekend dat hij zijn bedrijf No Pictures Please voor een leuk bedrag heeft weg kunnen doen en dat hij natuurlijk programma's maakt voor RTL die wekelijks goed bekeken worden. Ook is hij daarnaast de makers van de programma's die hij presenteert waardoor hij er vast warmpjes bij zit.


FAQ

Wat was het geschatte vermogen van Ewout Genemans?

Het vermogen van Ewout Genemans wordt geschat op €8 miljoen.

Wat was het salaris van Ewout Genemans?

Het salaris van Ewout Genemans is helaas onbekend.

Is Ewout Genemans miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €8 miljoen is Ewout zeker weten miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>

🎁 Cadeautje:  Bitvavo geeft onze lezers vandaag €10,- gratis Bitcoin, DOGE, XRP of een andere crypto!