Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Als nichtje van de beste voetballer die Nederland ooit heeft gekend zou je verwachten dat het leven van Estelle Cruijff op rolletjes loopt, en dat er al helemaal geen financiële stress bij haar komt kijken.

Na haar scheiding met Ruud Gullit heeft ze behoorlijk wat centjes van hem gekregen, uiteraard onder dwang van de rechter - maar hoeveel geld verdient ze zelf eigenlijk, en waarmee? Alles over het vermogen van Estelle Cruijff lees je hier!

Naam

Estelle Cruijff

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

28-06-1978

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Advertenties / Podcast


Wat is het vermogen van Estelle Cruijff?

We weten niet precies hoeveel het vermogen van Estelle Cruijff nou echt is. Wel weten we dat ze dankzij haar mega-succesvolle oom en haar bekende naam waarschijnlijk geen problemen krijgt de komende tijd. Zo kocht ze in 2017 een appartement aan het Vondelpark voor ruim 1,2 miljoen euro en heeft ze een succesvolle eigen schoenenlijn, die in talloze winkels wereldwijd wordt verkocht.

Leuke weetjes over Estelle Cruijff

  • Estelle Cruijff wordt gemanaged door &.Talent, een managing bureau dat verantwoordelijk is voor samenwerkingen van grote, Nederlandse influencers
  • Estelle heeft een podcast, waarbij hun podcast wordt voorzien van advertenties door Tonnymedia.nl.

Wie is Estelle Cruijff?

Estelle Cruijff is geboren op 29 juni 1978 als dochter van Henny Cruijff, broer van de Cruijff die we allemaal wel kennen. Via via leerde ze op 21-jarige leeftijd Ruud Gullit kennen. Met hem trouwde ze, en samen kregen ze een dochter en een zoon. Zoon Maxim Gullit speelt momenteel op professioneel niveau voetbal, alsof het zo had moeten zijn.

Estelle Cruijff leeft natuurlijk al haar hele leven in glitter en glamour, en geldproblemen zijn bij haar nooit aan de orde geweest. Wel probeerde ze een aantal rolletjes in films te bemachtigen, hoewel dit slechts bijrollen waren in Vet Hard, Ellis in Glamourland (hoe toepasselijk!), en zelfs de TV kantine.

Door haar leuke outfits en prettige voorkomen won Estelle in 2003 een Beau Monde Style Award. Ze is dus weldegelijk getalenteerd op het gebied van mode, ook te zien aan haar succesvolle schoenenmerk, die ze slim als ze is Cruyff heeft genoemd. In 2017 werd Estelle Cruijff gevraagd voor het Perfecte Plaatje, een RTL programma waarbij celebrities proberen om professionele foto’s te maken.

Dit programma won ze ook! Daarna presenteerde ze nog een programma met Gordon, en heeft ze een relatie gehad met kickbokser Badr Hari. Die relatie is echter niet voortgezet.


Waar heeft Estelle Cruijff haar vermogen aan verdiend?

Vanaf het begin van haar leven werd Estelle Cruijff al in de watten gelegd, met een oom die stinkend rijk is geworden met voetballen op hoog niveau. Vanaf haar 21ste was geld al helemaal geen probleem meer toen ze trouwde met Ruud Gullit. Door de echtscheiding kreeg ze miljoenen van hem, waardoor ze er nog altijd warmpjes bij zit.


Hoeveel verdiende Estelle Cruijff per maand?

Estelle Cruijff heeft geen vaste baan waarmee ze een maandsalaris binnenharkt. Met haar schoenenmerk en hier en daar wat werk als presentatrice zal ze best wat verdienen, maar het precieze bedrag is onbekend. Gelukkig heeft ze een gigantische erfenis en krijgt ze nog maandelijks geld van Ruud Gullit door hun scheiding in 2013.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Estella Cruijff?

Het exacte vermogen van Estelle Cruijff is onbekend. 

Wat is het salaris van Estelle Cruijff?

Vanwege het feit dat zij niet in loondienst is, is het onbekend hoeveel salaris Estelle Cruijff nu exact verdient.

Is Estelle Cruijff miljonair?

Ondanks het feit dat het onbekend is of Estelle Cruijff miljonair is, is haar aankoop van een appartement van €1.2 miljoen een teken dat ze hoogstwaarschijnlijk wel degelijk miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>