Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 28/03/2024

Wat is het vermogen van Estavana Polman? Estavana Polman: wereldberoemd geworden in Nederland als handbalster in het Nederlands team en vriendin van voormalig voetballer Rafael van der Vaart.

Maar wat is eigenlijk Estavana Polman haar vermogen? En hoe heeft zij dit verdiend? Dat lees je op deze pagina! 

Naam

Estavana Polman

Geschat vermogen

€1 - €2 miljoen

Geboortedatum

05-08-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

€60.000

Beroep

Profhandbalster

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Sportwereld


Wat is het vermogen van Estavana Polman?

Estavana Polman haar vermogen wordt geschat op één à twee miljoen euro. Dit bedrag is exclusief het vermogen van haar vriend Rafael van der Vaart. Het vermogen van deze oud-voetballer wordt geschat op ongeveer achttien miljoen euro. 

Leuke weetjes over Estavana Polman

  • Estavana moest zich in 2020 terugtrekken voor de Olympische Spelen in Tokio vanwege een blessure, maar is voornemens om wel deel uit te maken van het team voor de Spelen in 2024 in Parijs
  • Polman verscheen samen met Rafael van der Vaart in de realitysoap Estavana in het Echt

Wie is Estavana Polman?

Estavana Polman is geboren op 5 augustus 1992 in Arnhem. Lange tijd heeft ze in Denemarken gewoond, waar ze als handbalster speelde voor Sonderjyske en Esbjerg.

Momenteel speelt ze voor Rapid Bucuresti in Roemenië. Daarnaast speelt Estavana Polman in het Nederlands handbalteam. Met dit team heeft zij grote successen behaald. Absoluut hoogtepunt was het wereldkampioenschap in 2019, dat Nederland zelfs wist te winnen.

Estavana Polman was sterspeler van dit team. Haar wedstrijden speelt zij altijd met rugnummer 79. Leuk feitje: haar broer Dario speelt ook altijd met dit nummer.

Bij het grote publiek is Estavana Polman met name bekend vanwege haar relatie met Rafael van der Vaart. Deze relatie heeft zij sinds 2016. Op 23 juni 2017 beviel ze van haar eerste dochter.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman zijn niet getrouwd, de verwachting is ook niet dat hier op korte termijn verandering in zal komen.

Estavana Polman is zeer actief op sociale media. Zo heeft zij bijna 300.000 volgers op Instagram. Ze is met regelmaat te zien op televisie, zoals in spelshows of als tafeldame in praatprogramma Vandaag Inside


Waar heeft Estavana Polman haar vermogen mee verdiend?

Estavana Polman heeft haar vermogen met name verdient met haar werkzaamheden buiten het handbal. Estavana Polman haar salaris bij Rapid Bucuresti is niet bekend, maar wordt geschat op ongeveer €60.000 per jaar. 

Niet een salaris waarmee je gemakkelijk een vermogen tussen de één en twee miljoen euro opbouwt. Haar vermogen heeft zij dan ook met name vergaard door haar overige werkzaamheden.

Zo krijgt zij vergoedingen voor het promoten van diensten en producten op sociale media. Ook krijgt zij betaald voor haar optredens op televisie en is zij ambassadrice van enkele merken.

Deze merken betalen Estavana Polman geld, in ruil hiervoor promoot zij deze merken. 


Hoeveel verdient Estavana Polman per maand?

Met handbal verdient Estavana Polman ongeveer €5.000 per maand. Een mooi salaris, maar niet een salaris waarmee je je een hele luxe levensstijl kunt permitteren.

Gelukkig heeft Estavana Polman ook andere bronnen van inkomen. De inkomsten hiervan schommelen echter sterk van maand tot maand. 


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Estavana Polman?

Het vermogen van Estavana Polman wordt geschat tussen de €1 en €2 miljoen.

Wat is het salaris van Estavana Polman?

Het salaris van Estavana Polman wordt geschat op €5.000 per maand.

Is Estavana Polman miljonair?

Ja, met een geschat vermogen tussen de €1 en €2 miljoen is Estavana Polman zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>