Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

In dit artikel gaan we kijken naar het vermogen van Erland Galjaard.

Deze media man heeft in zijn leven flink veel geld verdiend en door te kijken naar wie hij is, waar hij zijn geld mee heeft verdiend en wat hij op dit moment maandelijks aan salaris krijgt, krijgen we hier en goed beeld van.

Naam

Erland Galjaard

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

06-05-1967

Jaarlijks inkomen / salaris

€400.000 (2016)

Beroep

Adviseur / dj

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Mediawereld


Wat is het vermogen van Erland Galjaard?

Wat op dit moment precies het vermogen is van Erland Galjaard is niet bekend.

Wel is bekend dat hij onder andere een woning heeft van 1,4 miljoen euro dat helemaal van hem is. 

Hierdoor is het in ieder geval bekend dat hij een miljonair is. Verder is er in de media niet veel bekend over het vermogen van Erland Galjaard. Maar wie is deze persoon eigenlijk?

Leuke weetjes Erland Galjaard

  • Erland Galjaard is samen met Ronald Molendijk ook club-dj onder de naam Soulvation
  • Voordat Erlan Galjaard strategisch adviseur werd bij Talpa, was hij jaren programmadirecteur van RTL

Wie is Erland Galjaard?

Voor een hoop mensen zal de naam Erland Galjaard niet direct een belletje doen rinkelen. Dat komt omdat het een bekend persoon is die niet zelf op de voorgrond meer staat.

Waar hij precies bekend en rijk door is geworden, gaan we iets verder bekijken, maar waar Galjaard onder andere ook door bekend is, is zijn partner. Dat is namelijk Wendy van Dijk.

Samen met Wendy van Dijk woont Galjaard in een prachtige villa in Nigtevecht met een hoop verschillende bekende buren. Daarnaast heeft Galjaard dus nog een luxe dubbel bovenwoning waar hij zelf eigenaar van is. Of hij ook eigenaar is van de woning die hij samen met zijn partner deelt, is niet bekend.


Waar heeft Erland Galjaard zijn geld mee verdiend?

Erland Galjaard is een persoon die zelf niet veel op de voorgrond treed, maar die wel verschillende programma's gemaakt heeft die je zou kunnen kennen.

Tros Radar is namelijk een van de eerste programma's die hij gemaakt heeft. 

In 1997 is hij overgestapt naar RTL. Hij begon als eindredacteur van RTL-Nieuws en groeide door tot programmaleider van RTL 5.

Uiteindelijk is hij in 2007 programmadirecteur van RTL 4. In 2011 werd hij zelfs programmadirecteur van RTL Nederland en op die manier had hij het dus voor het zeggen bij de zender.

Een van de grote programma's die hieruit voort is gekomen, is natuurlijk The Voice of Holland. Dit heeft hij tot 2018 gedaan aangezien hij in dat jaar stopte als programmadirecteur.

Op dit moment is hij vooral druk met zijn eigen bedrijf. Daarnaast werkt hij 3 dagen per week als strategisch adviseur bij Talpa. 


Hoeveel verdient Erland Galjaard per maand?

Het laatste wat bekend is over Erland Galjaard zijn salaris is dat hij in 2016 zo'n 400.000 euro per jaar opstreek.

Zijn vrouw Wendy van Dijk verdiende in ditzelfde jaar zo'n 1,1 miljoen euro en gezamenlijk was dit dan ook 1,5 miljoen euro op jaarbasis. Sinds die tijd is er een hoop verandert.

Galjaard werkt niet meer in dezelfde positie en over de plek waar hij nu werkt, is helaas niets bekend qua salaris.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Erland Galjaard?

Het vermogen van Erland Galjaard is helaas onbekend.

Wat is het salaris van Erland Galjaard?

Het salaris van Erland Galjaard is ook helaas onbekend. 

Is Erland Galjaard miljonair?

Hoewel het niet bekend is hoeveel vermogen Erland Galjaard bezit, is de kans groot dat hij miljonair is vanwege het feit dat zijn vrouw, Wendy van Dijk, wél miljonair is.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>