Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Erik de Vogel? Erik de Vogel is een acteur bij onder het grote publiek vooral bekend is door Goede Tijden, Slechte Tijden, waarin hij al ruim 20 jaar de rol speelt van Ludo Sanders.

Benieuwd naar het vermogen van Erik de Vogel? Lees dan alle details in dit artikel!

Naam

Erik de Vogel

Geschat vermogen

€8 - 10 miljoen

Geboortedatum

02-05-1961

Jaarlijks inkomen / salaris

€10.000 - €15.000

Beroep

Acteur

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Televisiewereld


Wat is het vermogen van Erik de Vogel?

Het vermogen van Erik de Vogel wordt geschat op een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro. Dit heeft hij voornamelijk verdiend als acteur. Naast zijn vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden speelt hij ook in Film en is hij te zien in andere televisieprogramma's. 

Leuke weetjes over Erik de Vogel

  • Erik de Vogel heeft in zo'n 10 Nederlandse films gespeeld, waaronder Flodder 3
  • Erik de Vogel was in de periode tussen 1994 en 1997 de Hoofdpiet tijdens de Sinterklaasintochten

Wie is Erik de Vogel?

Erik de Vogel is geboren in 1961. Hij studeerde aan de Amsterdamse toneelschool en na zijn diplomering startte hij, samen met zijn studiegenoten Finn Poncin Geert Lageveen en het theatergezelschap Illyrie, waarmee hij vier jaar succesvol rondgetoerde langs de Nederlandse theaters.

In kreeg in 1986 zijn eerste rol in de film Maya. In 1995 kreeg hij de rol van de slechterik Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden en hoewel hij oorspronkelijk deze rol slechts een jaar zou spelen, is hij in 2023 nog steeds de acteur voor deze personage.

Door zijn bekendheid moest hij in 1997 noodgedwongen stoppen met de rol van Hoofdpiet tijdens de intocht van Sinterklaas. Hij was op televisie nog wel te zien in programma's als Baantjer en DE Tv Kantine.

Erik de Vogel is getrouwd met Caroline de Bruijn, die hij op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden leerde kennen. Caroline speelt daarin de rol van Janine Elschot, de echtgenote van Ludo Sanders

Erik de Vogel heeft uit zijn eerste huwelijk twee kinderen, een zoon Vince en een dochter Alix. Samen met Caroline de Bruijn heeft hij een dochter Solane.

Samen wonen ze in een witte, vrijstaande villa met zwembad in de buurt van het centrum van Amstelveen. Het Cobra Museum kunnen ze lopend bereiken.

In deze buurt wonen meer bekende Nederlanders zoals Ruud Gullit, Humberto Tan en het sportkoppel Naomi van As en Sven Kramer.


Waar heeft Erik de Vogel zijn vermogen mee verdiend?

Erik de Vogel verdiend zijn vermogen als acteur. Hij is en was te zien in verschillende televisieseries, speelfilms en televisieprogramma's. Het grootste deel van zijn vermogen verdient hij door zijn jarenlange rol bij Goede Tijden, Slechte Tijden. 


Hoeveel verdient Erik de Vogel per maand?

Krijgt Erik de Vogel salaris? Zijn vrouw Caroline de Bruin heeft in een interview aangegeven per maand een bedrag tussen de 10.000 en 15.000 euro te krijgen voor haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Omdat Erik de Vogel net als zijn vrouw jarenlang in deze soapserie te zien is, zal zijn salaris ook rond dit maandbedrag uitkomen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Erik de Vogel?

Het vermogen van Erik de Vogel wordt geschat tussen de €8 en €10 miljoen.

Wat is het salaris van Erik de Vogel?

Het huidige salaris van Erik de Vogel wordt geschat op een bedrag tussen de €10.000 en €15.000 per maand.

Is Erik de Vogel miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van tussen de €8 en €10 miljoen is Erik de Vogel zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>