Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wil je meer weten over het vermogen van Enzo Knol? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Deze Nederlandse YouTuber is namelijk immens populair geworden in de laatste jaren.Reden genoeg om in dit artikel wij al jouw brandende vragen over het vermogen van deze internetsensatie te beantwoorden.

Zo vertellen we je dus over het Enzo Knol vermogen, wie Enzo Knol precies is, hoe hij aan zijn geld komt en wat hij per maand (ongeveer) verdient aan salaris. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder om meer te weten.

Naam

Enzo Knol

Geschat vermogen

6,6 miljoen euro

Geboortedatum

08-06-1993

Jaarlijks inkomen / salaris

540.000 per jaar

Beroep

YouTuber

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Vloggen


Wat is het vermogen van Enzo Knol?

Wat is het Enzo Knol vermogen? We zullen er geen doekjes om winden. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 6,6 miljoen. Dat is voor zijn jonge leeftijd zeker geen verkeerd bedrag. Wil je weten wie hij is en hoe dit bedrag zo hoog ligt? Je leest het hieronder.

Leuke weetjes over Enzo Knol

  • Enzo Knol heeft binnen de Nederlandse YouTube wereld al 7 prijzen gewonnen.
  • Enzo Knol heeft een boek geschreven over zijn leven en de wereld van het vloggen op YouTube, Knolpower!

Wie is Enzo Knol?

Het Enzo Knol vermogen ligt dus behoorlijk hoog. Maar wie is Enzo eigenlijk? Enzo Knol komt oorspronkelijk uit Drenthe en is daar ook opgegroeid. Enzo Knol is al jarenlang actief als vlogger op YouTube. Dit is ook direct zijn grootste bron van inkomsten.

Een grappig feitje over Enzo: hij heeft de middelbare school nooit afgemaakt. Hij deed havo, maar is hier nog voor zijn examens aan mee gestopt. Toch heeft dat hem niet tegen gehouden een carrière te maken en is hij nu miljonair.

Lang leve het internet! Binnen die internetwereld maakt Enzo Knol samen met zijn vriendin vlogs. Ze is zelfs in dienst bij hem. Zijn broertje ken je misschien ook wel: Milan Knol. Milan is net zoals zijn broer ook een YouTuber.


Waar heeft Enzo Knol zijn vermogen aan verdiend?

Enzo Knol is bekend geworden dankzij YouTube. Hij bereikte in 2018 al 2 miljoen abonnees - en ondertussen zijn dat er zelfs 2,5 miljoen. En met zo'n immens aantal abonnees is YouTube echt geen slechte werkgever. Nou ja, werkgever, hij blijft het werk natuurlijk zelf uitvoeren.

Naast zijn dagelijkse vlogs verkoopt hij ook zijn eigen merchandise via zijn webwinkel. Daarnaast doet hij ook aan meet en greets door het hele land wat ook zorgt voor een aardig zakcentje.

Tevens werkt ‘ie soms ook nog als stemacteur - heb je bijvoorbeeld Verschrikkelijke Ikke 3 al gezien? Al met al zijn er dus verschillende bronnen van inkomsten die Enzo benut om zijn vermogen te laten groeien.


Hoeveel verdient Enzo Knol per maand?

Het Enzo Knol net worth is dus eentje om ‘u’ tegen te zeggen. De jonge miljonair harkt aardig wat geld binnen met zijn zeer bekende YouTube kanaal. Maar hoeveel verdient hij hiermee per maand?

Een rekensom leert dat hij zo’n 45.000 euro per maand verdient. Dat is zeker niet verkeerd! Per dag is dit zelfs 1500 euro. Daar kan hij toch zeker erg riant van leven.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Enzo Knol?

Het vermogen van Enzo Knol wordt geschat op 6,6 miljoen euro. 

Wat is het salaris van Enzo Knol?

Het salaris van Enzo Knol wordt geschat op zo'n 45.000 per maand.

Is Enzo Knol miljonair?

Absoluut! Met een geschat vermogen van 6,6 miljoen is Enzo Knol miljonair.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:

>