Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Ooit gehoord van het automerk Lamborghini? Juist, Elettra is de kleindochter van de oprichter van het luxe automerk. Wie is zij precies en wat is het Elettra Lamborghini vermogen? Wij zijn op onderzoek uitgegaan voor je. In dit artikel lees jij alles wat je wil weten over Elettra!

Naam

Elletra Lamborghini

Geschat vermogen

€10 miljoen

Geboortedatum

17-05-1994

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Influencer / televisiepersoonlijkheid

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Vermogende familie / televisie / muziek


Wat is het vermogen van Elettra Lamborghini?

Oké, Elettra is geboren in een behoorlijk rijke familie. Haar opa, Ferruccio Lamborghini, is de oprichter van automerk Lamborghini. En dat zijn enorm dure auto’s. Wat is dan het Elettra Lamborghini vermogen? Haar vermogen wordt geschat op zo’n 10 miljoen. Een behoorlijk bedrag dus.

Leuke weetjes over Elettra Lamborghini

  • Elettra Lamborghini is verloofd met Afrojack
  • Hoewel Lamborghini's zo'n €175.000 per stuk kosten, zijn er sinds 1980 elk opeenvolgend jaar steeds meer verkocht.

Wie is Elettra Lamborghini?

Elettra is geboren op 17 mei 1994. Ze is de kleindochter van de oprichter van Lamborghini. Ze is de officiële erfgename van het bedrijf én het fortuin. Dit is ook eigenlijk waar ze bekend om staat. Ze is naast het feit dat ze erfgenaam is ook nog zangeres en influencer.

Op Instagram heeft Elettra maar liefst 7,3 miljoen volgers. Ze heeft ook een eigen kleding website waar ze kleding voor kinderen verkoopt. En dan specifiek gericht op meisjes. Daarnaast is ze af en toe werkzaam als stylist!

In 2018 kwam haar debuutsingle ‘Pem Pem’ uit. In 2019 heeft ze haar eerste album uitgebracht dat ‘Twerking Queen’ heet. Door haar grote bekendheid heeft ze ook in de jury gezeten van The Voice of Italy.

Ze heeft ook meegedaan aan het Sanremo Music festival in 2020. Helaas pakte dit niet goed voor haar uit. Ze werd 21 uit 23. Daarnaast is ze in 2019 getrouwd met de Nederlands DJ Afrojack! Samen hebben ze (nog) geen kinderen.

Ook heeft ze sinds 2021 een eigen realityserie waarin ze een kijkje geeft in haar leven. Zo zie je onder andere hoe ze haar vrijgezellenfeest viert en hoe ze haar dagelijkse bezigheden uitvoert. Ze laat ook haar studio zien waar ze kleding ontwerpt én de studio waar ze haar nummers opneemt. Elettra staat onder contract bij Universal.


Waar heeft Elettra Lamborghini haar vermogen aan verdiend?

Hoe is dit Elettra Lamborghini vermogen tot stand gekomen? Ja, toch echt deels door het bedrijf van haar opa. Met haar carrière als zangeres weet ze ook geld te verdienen natuurlijk. Maar een groot deel van haar vermogen komt van Lamborghini én van Afrojack. Ze is getrouwd met de DJ, die zelf een geschat vermogen heeft van 26 miljoen.


Hoeveel verdient Elettra Lamborghini per maand?

Een rijke man én rijke familie. Elettra heeft het goed voor elkaar en heeft zich eigenlijk vanaf haar geboorte al niet druk hoeven maken om geld. Maar wat is het maandsalaris van deze dame? Daar is helaas maar weinig over te vinden. Wat we wel weten is dat de Elettra Lamborghini net worth enorm zal toenemen wanneer ze het bedrijf erft.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Elettra Lamborghini?

Het vermogen van Elettra Lamborghini wordt geschat op zo'n €10 miljoen.

Wat is het salaris van Elettra Lamborghini?

Er is geen bekend salaris van Marcel van Dam. 

Is Elettra Lamborghini miljonair?

Met een geschat vermogen van €10 miljoen is Elettra Lamborghini absoluut miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>