Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Eefje Voogd? We nodigen je uit voor een rondleiding in de wereld van Eefje Voogd, een prominente makelaar en ondernemer in Amsterdam.

Bereid je voor op een open huis waarbij je haar privéleven en financiën gaat zien, en je gaat zien hoe de koningin van de Amsterdamse vastgoedmarkt op geraffineerde wijze een fortuin heeft op gebouwd.

Naam

Eefje Voogd

Geschat vermogen

Onbekend

Geboortedatum

Onbekend

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Makelaar

Geslacht 

Vrouw

Hoe heeft zij haar geld verdiend?

Vastgoed


Wat is het vermogen van Eefje Voogd?

Hoewel het exacte vermogen van Eefje Voogd een goed bewaard geheim blijft, suggereren diverse bronnen dat ze tot de rijkste makelaars van Nederland behoort.

Ze heeft een succesvol makelaarskantoor dat zich toelegt op de verkoop en verhuur van luxueuze appartementen en penthouses in Amsterdam.

Bovendien bezit ze een indrukwekkende vastgoedportefeuille met diverse panden in de hoofdstad.

Leuke weetjes over Eefje Voogd

  • De Voogd heeft zo'n 32 mensen permanent in dienst
  • Het duurste huis in het portfolio van De Voogd kost op het moment van schrijven, april 2023, een slordige €3.3 miljoen

Wie is Eefje Voogd?

Geboren in 1971, is Eefje Voogd een rasechte Amsterdamse. Ze studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en startte haar carrière als jurist bij een advocatenkantoor.

In 1999 maakte ze een gedurfde overstap naar de makelaardij en richtte ze haar eigen kantoor op: Eefje Voogd Makelaardij. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een autoriteit op het gebied van exclusief wonen in Amsterdam.

Eefje Voogd is getrouwd met Jeroen Voogd, een ondernemer die actief is in de ICT-sector. Samen hebben ze twee kinderen: een zoon en een dochter.

Het gezin woont in een adembenemend grachtenpand in het centrum van Amsterdam, geschat op maar liefst 5 miljoen euro. Het huis beschikt onder andere over een lift, een sauna, een dakterras en een inpandige garage.


Waar heeft Eefje Voogd haar vermogen mee verdiend?

Eefje Voogd heeft haar fortuin voornamelijk vergaard met haar makelaarskantoor, dat zich richt op het hogere segment van de markt.

Ze bemiddelt bij de verkoop en verhuur van exclusieve woningen in Amsterdam, zoals penthouses, lofts, grachtenpanden en villa’s.

Ze heeft een omvangrijk netwerk van klanten, waaronder veel bekende Nederlanders, expats en internationale bedrijven.

Ze staat bekend om haar persoonlijke touch, expertise en discretie. Naast haar makelaarskantoor heeft Eefje Voogd ook een indrukwekkende vastgoedportefeuille opgebouwd.

Ze investeert geregeld in bijzondere panden in Amsterdam, die ze vervolgens renoveert, verhuurt of verkoopt.

Zo is ze onder andere eigenaar van het voormalige hoofdkantoor van Tommy Hilfiger aan de Stadhouderskade, dat ze heeft omgetoverd tot een luxueus appartementencomplex.


Hoeveel verdient Eefje Voogd per maand?

Het exacte maandelijkse inkomen van Eefje Voogd blijft in nevelen gehuld, maar gezien haar succesvolle makelaarskantoor en haar imposante vastgoedportefeuille zal dat bedrag ongetwijfeld aanzienlijk zijn.

Een doorsnee makelaar in Nederland verdient zo’n 4.000 euro bruto per maand, maar Eefje Voogd d'r salaris gaat daar hoogstwaarschijnlijk ver overheen.

Daarbovenop komen ook nog huurinkomsten en eventuele winsten uit de verkoop van haar panden. Laten we eens kijken naar een schatting van Eefje Voogds maandelijkse inkomen:
Makelaarscourtage: 10% van de verkoop- of huurprijs van een woning (bijvoorbeeld 50.000 euro per maand bij 10 transacties).

Huurinkomsten: 5% rendement op haar vastgoedportefeuille (bijvoorbeeld 25.000 euro per maand bij een waarde van 60 miljoen euro).

Winst uit verkoop: afhankelijk van de marktontwikkelingen en de timing van haar aankopen en verkopen (bijvoorbeeld 100.000 euro per maand bij een gemiddelde winstmarge van 10%).

Op basis van deze schatting zou Eefje Voogd een maandelijks inkomen van ongeveer 175.000 euro kunnen opstrijken, exclusief belastingen en kosten.

Houd er echter rekening mee dat dit slechts een indicatie is en geen garantie biedt, aangezien haar inkomen kan variëren door verschillende factoren, zoals de vraag en het aanbod op de woningmarkt, de rentestand, de concurrentie, de wet- en regelgeving en haar persoonlijke voorkeuren en strategieën.

Eefje Voogd heeft ongetwijfeld een pand-tastisch vermogen en inkomen opgebouwd als succesvolle makelaar en vastgoedinvesteerder in Amsterdam.

Haar discretie en expertise, gecombineerd met haar focus op het hogere segment van de markt, hebben haar tot een van de meest gewilde en gerenommeerde makelaars van Nederland gemaakt.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Eefje Voogd?

Het vermogen van Eefje Voogd is helaas onbekend. 

Wat is het salaris van Eefje Voogd?

Ook het salaris van Eefje Voogd is helaas onbekend.

Is Eefje Voogd miljonair?

Het is onbekend of Eefje Voogd miljonair is, maar vanwege haar prominente positie in de makelaarswereld is de kans groot dat zij dit wel is. 

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>