Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 10/01/2024

Wat is het vermogen van Edwin Evers? 

Wil je alles weten over het vermogen van Edwin Evers? Wij vertellen je er meer over! Ook leggen wij uit wie Edwin Evers is en hoe zijn vermogen tot stand is gekomen.

Naam

Edwin Evers

Geschat vermogen

€15 miljoen

Geboortedatum

09-05-1971

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Radiowereld


Wat is het vermogen van Edwin Evers?

Volgens Taddlr heeft Edwin Evers een vermogen van zo'n 15 miljoen euro. Hij investeert een deel van zijn vermogen in zijn eigen band, namelijk de Edwin Evers Band. 

Met deze band maakt hij covers van bekende muziek en is hij een vast onderdeel binnen het tv-programma: Ik hou van Holland. Ook was het de huisband van tv-programma: The Voice of Holland.

Het laatst genoemde tv-programma is van de buis gehaald, vanwege grensoverschrijdend gedrag. Maar daar was Edwin Evers niet bij betrokken.

Leuke weetjes over Edwin Evers

  • Aan Edwin Evers werd in 2017 de Gouden Harp uitgereikt en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziekwereld
  • Evers is de stemacteur van programma's als Holland's Got Talent, Gillend naar huis en Dance Dance Dance

Wie is Edwin Evers?

Edwin Evers is een radio-dj, op 9 mei 1971 werd hij geboren in Hardenberg. Hij werd bekend bij Radio 538, 3FM, Radio Veronica en Radio 10. Daarnaast is hij een zanger en drummer.

Voor 3FM maakte hij van januari 1998 tot april 2000, de Evers Staat Op show. Deze show vervolgde hij bij Radio 538 t/m december 2018. Evers Staat Op was voor veel Nederlanders het favoriete ochtendprogramma.

Hij begon zijn carrière bij de Hardenbergse Zieken Omroep, muziekzender Extra 108, Power FM en Radio 10 Gold.

Edwin Evers staat ook bekend om het imiteren van bekende stemmen. Zo imiteerde hij Frank en Ronald de Boer, Johan Cruijff, Willibrord Frequin en vele andere sterren.

Hij was ook regelmatig te horen als voice-over. Zo kon je hem horen bij de programma's: Dance Dance Dance, K3 zoekt K3 en bijvoorbeeld Gillend naar huis. Zijn unieke stem is ook te horen in verschillende films, zoals: Cars en Kung Fu Panda.


Waar heeft Edwin Evers zijn vermogen mee verdiend?

Edwin Evers heeft zijn vermogen verdiend bij de radio, als stemacteur, muzikant en voice-over. Met zijn band stond hij in diverse theaters, maar was hij ook te vinden op evenementen en festivals.

Hij heeft flink wat geld verdiend met zijn optredens in de tv-programma's: Ik hou van Holland en The Voice of Holland. In 2008 kwam er nog meer geld binnen, toen werd zijn documentaire gelanceerd.


Hoeveel verdient Edwin Evers per maand?

Het is lastig om te benoemen hoe hoog Edwin Evers zijn salaris is, maar toen Edwin Evers nog bij Radio 538 werkte, verdiende hij zo'n 3 miljoen euro per jaar. Quote schatte in 2016 dat hij al 13 miljoen euro in totaal verdiende, door zijn werkzaamheden bij Radio 538.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Edwin Evers?

Het vermogen van Edwin Evers wordt geschat op €15 miljoen.

Wat is het salaris van Edwin Evers?

Het huidige salaris van Edwin Evers is helaas onbekend, maar toen hij nog bij Radio 538 werkte, verdiende hij zo'n €3 miljoen per jaar.

Is Edwin Evers miljonair?

Ja, met een geschat vermogen van €15 miljoen is Edwin Evers zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>