Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Wat is het vermogen van Dusan Tadic? Dusan Tadic is met zijn 33 jaar één van de meer ervaren spelers in de selectie van de Amsterdammers.

Na een lange en succesvolle carrière bij FC Groningen, Twente, Southampton en nu Ajax heeft de Serviër al honderden wedstrijden en goals achter de rug. Wat heeft hij hier door de jaren heen mee verdiend, en wat is het vermogen van Dusan Tadic? Dat zochten we voor je uit!

Naam

Dusan Tadic

Geschat vermogen

€11 miljoen

Geboortedatum

20-11-1988

Jaarlijks inkomen / salaris

€4.6 miljoen

Beroep

Voetballer

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Voetbalwereld


Wat is het vermogen van Dusan Tadic?

Momenteel heeft Dusan Tadic nooit zelf aangegeven wat zijn vermogen is, maar verschillende bronnen op het internet schatten zijn totale vermogen op ongeveer 11 miljoen euro. Hier zitten zijn prachtige woningen in Amsterdam bij inbegrepen, waar hij een flink bedrag voor heeft mogen neertikken.

Leuke weetjes over Dusan Tadic

  • De transferwaarde van Dusan Tadic was op zijn hoogtepunt zo'n €30 miljoen
  • De voetbalmakelaar van Dusan Tadic is het Zwitserse Soccer Mondial AG, dat in de Europese voetbalwereld verantwoordelijk is voor zo'n €85 miljoen aan transfers

Wie is Dusan Tadic?

Dusan Tadic is een Servische voetballer, geboren in voormalig Joegoslavië. Op jonge leeftijd werden zijn voetballende kwaliteiten al gauw duidelijk. Toen speelde hij nog in zijn geboortestad Baçka Topola en later Vojvodina, waarmee hij uitkwam in de Europa League.

Daar viel zijn talent op bij scouts van FC Groningen, die hem voor ongeveer 1,3 miljoen euro naar het hoge Noorden haalden.

Bij FC Groningen speelde Tadic in totaal 68 wedstrijden, waarin hij 14 keer scoorde. Daarna ging zijn carrière ineens nog sneller: Twente nam hem over voor 7.7 miljoen euro en in dat seizoen werd hij gelijk clubtopscorer.

Southampton nam hem over voor ongeveer 13 miljoen euro. Hij speelde in totaal 4 jaar voor de Engelse club. Het grootste succes moest nog komen: Ajax nam hem in 2018 over voor ongeveer 13 miljoen euro.

Dit leek destijds erg veel geld voor een gemiddelde Premier League speler, maar na vier jaar kunnen we wel stellen dat het een prima bedrag was - Tadic scoorde inmiddels al 68 keer in 138 wedstrijden en is één van de succesvolste Eredivisie-spelers van de afgelopen jaren.


Waar heeft Dusan Tadic zijn vermogen aan verdiend?

Het vermogen van Dusan Tadic is niet bekend, maar wat het ook is, dit heeft hij uiteraard bij elkaar verdiend met zijn voetballende kwaliteiten. Bij Groningen en Twente zal het bedrag dat hij verdiende nog enigszins meevallen. In de Premier League echter wordt zijn salaris op ruim boven de miljoen geschat.


Hoeveel verdient Dusan Tadic per maand?

Dusan Tadic verdient in totaal 4,6 miljoen euro per jaar bij Ajax. Op maandbasis komt dit neer op ongeveer 383.000,-. Dit bedrag is vele malen hoger dan toen hij nog wisselspeler was bij Southampton, dus we kunnen wel begrijpen waarom hij besloot de Ajacieden te komen versterken!


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Dusan Tadic?

Het exacte vermogen van Dusan Tadic wordt geschat op €11 miljoen.

Wat is het salaris van Dusan Tadic?

Het salaris van Dusan Tadic bij Ajax komt neer op zo'n €4.6 miljoen per jaar.

Is Dusan Tadic miljonair?

Met een geschat vermogen van €11 miljoen is Dusan Tadic zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>