Geschreven door: Onno
 Fact check door: Jerry
 Laatste update: 06/01/2023

Douwe Bob is een van 's Nederlands bekendste artiesten. Zo kan je hem bijvoorbeeld kennen van het Eurovisiesongfestival of van zijn deelname aan Boerderij van Dorst.

Achter deze artiest schuilt er meer dan genoeg. Wij vertellen je er alles over. Zo gaan we kijken naar het Douwe Bob vermogen, en hoe hij dit heeft weten te verdienen. Uiteraard vertellen we ook wat over zijn jeugd en carrière als zanger.

Naam

Douwe Bob

Geschat vermogen

€11 miljoen

Geboortedatum

12-12-1992

Jaarlijks inkomen / salaris

Onbekend

Beroep

Zanger

Geslacht 

Man

Hoe heeft hij zijn geld verdiend?

Muziekwereld


Wat is het vermogen van Douwe Bob?

Ook nieuwsgierig naar het Douwe Bob vermogen? Dat begrijpen we! En wij hebben een antwoord voor je. Door de Quote wordt zijn vermogen geschat op zo’n 11 miljoen euro. Behoorlijk wat geld dus.

Leuke weetjes over Douwe Bob

  • Douwe Bob valt als artiest onder het label van Universal Music Group, die 's werelds grootste artiesten onder zich hebben
  • Douwe Bob heeft 1 gouden plaat behaald

Wie is Douwe Bob?

Douwe Bob kan je dus kennen van het Eurovisiesongfestival. Maar goed, er gaat meer schuil achter de zanger dan alleen dit optreden. Daarom willen wij ook nog wat tijd wijden aan zijn jeugd en het begin van zijn carrière.

Douwe is geboren op 12 december 1992 in Amsterdam. Op school deed hij het niet zo goed. Zo begon hij op vwo, maar is hij drie keer van school gestuurd. Uiteindelijk wist ‘ie wel een vmbo-diploma te halen. Op zijn zesde begon hij al met het spelen van piano. Toen hij veertien werd begon hij met gitaar spelen. Hij was voornamelijk bezig met countrymuziek.

In 2012 deed hij op 20-jarige leeftijd mee aan De beste singer-songwriter van Nederland. En uiteindelijk wist hij de hoofdprijs binnen te slepen. Zijn finalenummer, multicoloured angels, kwam op plek 17 in de top 40. Zijn debuutalbum verscheen in 2013.

Verder heeft Douwe natuurlijk nog veel meer hits uitgebracht. Bob is de laatste tijd behoorlijk vaak in het nieuws geweest. Hij heeft namelijk drie kinderen gekregen in, ja echt, een half jaar. Dat is toch een prestatie op zichzelf te noemen.


Waar heeft Douwe Bob zijn vermogen aan verdiend?

Tja, eigenlijk hebben we het al gezegd. Maar het Douwe Bob vermogen komt door zijn carrière als zanger. Hij heeft behoorlijk wat concerten gegeven en heeft daarnaast ook aardig wat liedjes en albums uitgebracht. Wil je goed geld verdienen en kan je zingen? Misschien moet je dan toch maar een muzikale carrière overwegen.


Hoeveel verdient Douwe Bob per maand?

En hoeveel verdien je dan als bekende zanger? Het salaris van Douwe is (helaas) onbekend. Waarschijnlijk omdat zijn inkomen per maand behoorlijk kan verschillen. Dit ligt ook maar net aan zijn agenda en wat hij allemaal moet doen. De Douwe Bob net worth zal met zo’n zangcarrière waarschijnlijk alleen maar toenemen.


FAQ

Wat is het geschatte vermogen van Douwe Bob?

Het vermogen van Douwe Bob wordt geschat op €11 miljoen.

Wat is het salaris van Douwe Bob?

Het is helaas onbekend hoe hoog het salaris van Douwe Bob nu precies is.

Is Douwe Bob miljonair?

Met een geschat vermogen van €11 miljoen is Douwe Bob zeker miljonair.

Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als financieel of juridisch advies te worden beschouwd.

Wij schrijven teksten over de vermogens van bekende personen, maar het vermelde vermogen is gebaseerd op schattingen en eigen onderzoek. Deze schattingen kunnen variëren en zijn mogelijk niet 100% nauwkeurig. Wij kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig juist of actueel is. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen onafhankelijk onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat zij beslissingen nemen op basis van de hier verstrekte informatie.

Over de auteur Onno

Mijn naam is Onno en ik ben een van de oprichters van ThinkRich.nl. Ik heb op mijn 18e verjaardag voor het eerst een aandeel gekocht en beleg sindsdien al jaren in aandelen, obligaties en ETF’s bij verschillende banken en brokers. Omdat ik het leuk vind om mensen hierover te informeren, schrijf ik over alles wat jij moet weten om te beginnen met beleggen. In mijn artikelen geef in duidelijke taal uitleg over de beurs, soorten beleggingen en manieren waarop jij meer uit je vermogen kunt halen.

Andere bekeken ook:


>